Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 208 tema

QUOTE(bbiitute @ 2014 01 08, 21:02)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 01 08, 20:46)
galiu priiimti Kaune  mirksiukas.gif

Siūsitės į Kauną ar per UK?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2014 01 08, 19:05)
Skubiai renku http://www.laredoute.fr, ieskau vienos prisijungiancios, krepselyje yra 9 laisvos vietos.
taikysiu -10 proc koduka.
(LaRedoute kaip visada skaiciuoja: prekiu suma plius 25 proc. sumos suntimas ir 6 eur pakavimo mokestis, kuri noriu pasidalinti wink.gif )
Vilnius, Pilaite
tvarkinga krepseli i bonifacija05@inbox.lt

UZSAKYTA 4u.gif
Atsakyti
gal kas noretu prisijungti prie http://www.vertbaudet.com ?
siuntimas i lt - 5.90 eur
nuolaidos iki 40 proc. graziu visokiu aksesuaru vaiku kambariui yra smile.gif

QUOTE(Bonifacija05 @ 2014 01 08, 21:22)

o gal koks kodas dar galioja ar nieko su ispardavimais? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 08 sausio 2014 - 20:46
Gal kas galėtu pagelbėti. Norėčiau pasikeisti valiuta, nes reikia pinigų vienam pirkiniui, o iš PayPal persivedimas trunka ilgokai. Taigi, aš jums pervesčiau pinigėlius iš PayPalo į PayPala, o jus man pervestumet iš lietuviškos kortelės į lietuvišką kortelę. Sumokėčiau jums kaip priedą 10 LT. Į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 08 sausio 2014 - 20:56
QUOTE(darlia25 @ 2014 01 08, 19:46)
galiu priiimti Kaune  mirksiukas.gif
beje, mergaites, po kiek jums svara nuskaciavo seb banke? mokejau kortele visa virtuon-buvo rezervuota mazesniu kursu, o nuskaiciavo 4.27 ax.gif ar cia tik man? blush2.gif

Iki kada planuoji rinkti beauty 4u.gif ?
Gal tikslesnis klausimas būtų - kiek žmonių planuoji imti smile.gif?
O svaras tai tikrai dabar žiauriai pakilęs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 08 sausio 2014 - 21:18
jei kuri pirks bautycreigoną parašykit ar pavyko apmokėt smile.gif man paypal'as neužsidega smile.gif kažkaip iki 21 viskas ok buvo, o dabar neveikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2014 01 08, 21:45)

o gal koks kodas dar galioja ar nieko su ispardavimais? smile.gif

Cia apie laredoute.fr
dabar galioja 25550 duoda -10 proc, be to rodos nebetaiko tu 6 eur pakavimo mokescio, tiksliau pradzioj skaiciuoja, o paskutiniam zingsnyje rodo be to mokescio. Nors rezervavo su 6 eur, bet kazkas rase, kad po to grazina tuos 6 eur. Jei pasitvirtins, nebereiks kooperuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 01 08, 14:19)
Man vakar galiojo tas senas 19806.

Kątik pabandžiau - tai negalioja jau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 01 08, 22:20)
jei kuri pirks bautycreigoną parašykit ar pavyko apmokėt smile.gif man paypal'as neužsidega smile.gif kažkaip iki 21 viskas ok buvo, o dabar neveikia smile.gif

išsiloginus viskas pavyko smile.gif
Atsakyti
Butu norinciu is La Senza ? ax.gif reik smulkmenos, truksta daug iki nemokamo pristatymo UK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2014 01 08, 22:59)
Butu norinciu is La Senza ?  ax.gif reik smulkmenos, truksta daug iki nemokamo pristatymo UK biggrin.gif

as renku smile.gif galiu su smulkmena priimti smile.gif papilde triusikelius wub.gif
http://www.lasenza.c.......;p=2&size=m
kai ana syki uzsakinejaum buvo issluota, daba uzveze graziu modeliuku vel smile.gif
Atsakyti