Gal kas norit prisijungti prie http://www.dorothyperkins.com . Viskam 20 proc. nuolaida... net ir SALE drabužiams.
Trūksta 43 svarų iki nemokamo siuntimo. Užsakinėsiu 21 val. Kaunas.
rašykit ppienine@yahoo.com
Nu jau nervai nelaiko.Kol sumetus bunu i krepsi ir ivedu ta koda viskas gerai, tik einu prie mokejimo, panaikina man ta nuolaida? Ka daryt???
Skubiai renku http://www.laredoute.fr, ieskau vienos prisijungiancios, krepselyje yra 9 laisvos vietos.
taikysiu -10 proc koduka.
(LaRedoute kaip visada skaiciuoja: prekiu suma plius 25 proc. sumos suntimas ir 6 eur pakavimo mokestis, kuri noriu pasidalinti
)
Vilnius, Pilaite
tvarkinga krepseli i bonifacija05@inbox.lt
taikysiu -10 proc koduka.
(LaRedoute kaip visada skaiciuoja: prekiu suma plius 25 proc. sumos suntimas ir 6 eur pakavimo mokestis, kuri noriu pasidalinti

Vilnius, Pilaite
tvarkinga krepseli i bonifacija05@inbox.lt
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 01 08, 18:26)
Nu jau nervai nelaiko.Kol sumetus bunu i krepsi ir ivedu ta koda viskas gerai, tik einu prie mokejimo, panaikina man ta nuolaida? Ka daryt???
Manau reik laukti. Aš irgi patikrinau, netaiko nei to, kur rašiau, kur 40/20, nei 50/25. Gal tiesiog palūžo sistema ar pan.
QUOTE(CaraMela @ 2014 01 08, 19:07)
Manau reik laukti. Aš irgi patikrinau, netaiko nei to, kur rašiau, kur 40/20, nei 50/25. Gal tiesiog palūžo sistema ar pan.
Iejau i accounta, ir panaikinau member korteles numeri, kad automatiskai netaikytu 10% ir tada pavyko
Mergaitės, o jums fragrancedirect.co.uk pirkti leidžia ?
Niekada nebuvo problemų, o dabar prašo įvesti galiojantį adresą
ir neleidžia apmokėti
Pasidalinkit ar jums pavyko apsipirkti ?

Man irgi nei vienas is kodu su skaiciukais neminusuoja nuolaidos

QUOTE(Kerinėja @ 2014 01 08, 20:35)
galiu priiimti Kaune

beje, mergaites, po kiek jums svara nuskaciavo seb banke? mokejau kortele visa virtuon-buvo rezervuota mazesniu kursu, o nuskaiciavo 4.27

Ziuriu ka tik Samienta buvo prisijungus
.
Pasiskaite pasiskaite matyt ar kas apie ja kalbama ir atsijunge

Pasiskaite pasiskaite matyt ar kas apie ja kalbama ir atsijunge

Merginos, sakykit, jei is TBS neatejo i el. pasta uzsakymo patvirtinimas, vadinasi nepraejo?

QUOTE(Užsispyrusi @ 2014 01 08, 20:58)
Merginos, sakykit, jei is TBS neatejo i el. pasta uzsakymo patvirtinimas, vadinasi nepraejo? 

Taip