Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 208 tema

Taip. Tuoj kas nors ateis ir rekomenduos jus ir gausite 10%.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 10, 16:36)
Merginos pirma karta noriu uzsisakyti is  feelunique.com , ieksojau kokiu nuoaidu koduku nera, o gal yra pirmam pirkimui kokia nuolaida, dar radau kad su draugo rekomendacija -10%, gal kuri zinot blush2.gif  4u.gif

parasykite el. pasta i az, rekomenduosime wink.gif tik jis turi buti neregistruotas pas juos.
arba paieskokite kokiu koduku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 10 sausio 2014 - 16:01
QUOTE(murashke @ 2014 01 10, 16:00)
parasykite el. pasta i az, rekomenduosime wink.gif tik jis turi buti neregistruotas pas juos.
arba paieskokite kokiu koduku wink.gif

Rekomendacija jau gavau, tik nezinojau, kad negalima registruotis rolleyes.gif
as prisiregistravau kaip naujas klientas, ir jau pasirodo netinka tas email, idomiai ten pas juos g.gif
tik va prisiregistravau tuo email, kuri daviau rekomendacijai, tai daeinu iki apmokejiom, nepritaiko nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 10, 17:05)
Rekomendacija jau gavau, tik nezinojau, kad negalima registruotis rolleyes.gif
as prisiregistravau kaip naujas klientas, ir jau pasirodo netinka tas email, idomiai  ten pas juos g.gif
tik va prisiregistravau tuo email, kuri daviau rekomendacijai, tai daeinu iki apmokejiom, nepritaiko nuolaidos g.gif

jus turite eiti per laiske esancia nuoroda ir ta nuolaida matysis tik paciame paskut zingsnyje. bet jei tai nukainuota preke ar tam tikro brendo (nepamenu kokiu), nuolaidos netaiko.
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2014 01 10, 16:07)
jus turite eiti per laiske esancia nuoroda ir ta nuolaida matysis tik paciame paskut zingsnyje. bet jei tai nukainuota preke ar tam tikro brendo (nepamenu kokiu), nuolaidos netaiko.

supratau tada, nes turiu isidejus prekes su nuolaida
Aciu 4u.gif
Atsakyti
šiandien renku užsakyma iki nemokamo siuntimo iš mangooutlet.com gal butu norinčiū prisijungti smile.gif?

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 10, 16:19)
supratau tada, nes turiu isidejus prekes su nuolaida
Aciu 4u.gif

Dar feelunique yra toks punktas kai prisiregistruojat, einat į preferences ir ten yra pasiūlymas toks:

Join Our Complimentary Unique Members Club

What brand makes you feel unique the most? Sign up to our complimentary Unique Members Club and receive 10% off your chosen brand for life.

Pasirenkat vieną brand'ą kuriam pusmečiui-kiek kartų bepirktumėt suteikiama 10% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Gal patarsit, kur pigiausiai pirkti Weleda priemones? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 01 10, 16:08)
O kas nors bandėt, kaip tie šampūnai?

Kokia kaina - tokie ir sampunai biggrin.gif
O jeigu rimtai, viena karta isploviau galva ir padėjau vyrui naudoti. Bet aš pripratus prie profesionalių priemonių tokiu kaip Alterna. Tai man sis visai nepatiko ir netiko.
Atsakyti
O man visai normalus tas sampunas, atsizvelgiant i kaina, tai gana neblogas, sakyciau net gi geras smile.gif Na paziuresiu kaip bus veliau ir dar nezinau ar sesei tiks, nes jos plaukai jau visai kitokie nei mano smile.gif Ir pleiskanu kol kas neatsirado, nors mano oda linkusi i jas doh.gif
Atsakyti
Galeciau priimti prie amazon.co.uk uzsakymo, siusiu per tuki 1.5 sv/kg 4u.gif lauruciuk@yahoo.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2014 01 10, 17:50)
Kokia kaina - tokie ir sampunai  biggrin.gif
O jeigu rimtai, viena karta isploviau galva ir padėjau vyrui naudoti. Bet aš pripratus prie profesionalių priemonių tokiu kaip Alterna. Tai man sis visai nepatiko ir netiko.

Na kaina, kaip žinia, irgi labai subjektyvus dalykas palyginus UK/USA ir LT. Sarmoj pas mus argano šampūnas 20 Lt. be nuolaidos, 12 Lt. su nuolaida. Tai jeigu jūs pagal kainą vertinat šampūną - tai tada iš Sarmos geresnis turėtų būti nei mes perkam hihihi.gif
Lietuviai kažkodėl pripratę viską vertint pagal kainą. Gi yra žmonių, kuriems Margaritos šampūnai po 6 Lt. - patys geriausi ir aš jokiu būdu jų nesmerkiu, man tai nuo margaritų plaukai kaip šiaudai pasidaro.
Aš irgi naudojau gan ilgai profesionalią Selective produkciją litriniais buteliais, tai dabar netgi išdrįsiu pasakyti, kad man Argano kondicionieriai žymiai geresni blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 10 sausio 2014 - 18:35