Taip. Tuoj kas nors ateis ir rekomenduos jus ir gausite 10%.
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 10, 16:36)
Merginos pirma karta noriu uzsisakyti is feelunique.com , ieksojau kokiu nuoaidu koduku nera, o gal yra pirmam pirkimui kokia nuolaida, dar radau kad su draugo rekomendacija -10%, gal kuri zinot

parasykite el. pasta i az, rekomenduosime

arba paieskokite kokiu koduku

QUOTE(murashke @ 2014 01 10, 16:00)
parasykite el. pasta i az, rekomenduosime
tik jis turi buti neregistruotas pas juos.

Rekomendacija jau gavau, tik nezinojau, kad negalima registruotis

as prisiregistravau kaip naujas klientas, ir jau pasirodo netinka tas email, idomiai ten pas juos

tik va prisiregistravau tuo email, kuri daviau rekomendacijai, tai daeinu iki apmokejiom, nepritaiko nuolaidos

QUOTE(laurita99as @ 2014 01 10, 17:05)
Rekomendacija jau gavau, tik nezinojau, kad negalima registruotis
as prisiregistravau kaip naujas klientas, ir jau pasirodo netinka tas email, idomiai ten pas juos
tik va prisiregistravau tuo email, kuri daviau rekomendacijai, tai daeinu iki apmokejiom, nepritaiko nuolaidos

jus turite eiti per laiske esancia nuoroda ir ta nuolaida matysis tik paciame paskut zingsnyje. bet jei tai nukainuota preke ar tam tikro brendo (nepamenu kokiu), nuolaidos netaiko.
QUOTE(murashke @ 2014 01 10, 16:07)
jus turite eiti per laiske esancia nuoroda ir ta nuolaida matysis tik paciame paskut zingsnyje. bet jei tai nukainuota preke ar tam tikro brendo (nepamenu kokiu), nuolaidos netaiko.
supratau tada, nes turiu isidejus prekes su nuolaida
Aciu

QUOTE(laurita99as @ 2014 01 10, 16:19)
Dar feelunique yra toks punktas kai prisiregistruojat, einat į preferences ir ten yra pasiūlymas toks:
Join Our Complimentary Unique Members Club
What brand makes you feel unique the most? Sign up to our complimentary Unique Members Club and receive 10% off your chosen brand for life.
Pasirenkat vieną brand'ą kuriam pusmečiui-kiek kartų bepirktumėt suteikiama 10% nuolaida

Gal patarsit, kur pigiausiai pirkti Weleda priemones?

QUOTE(Sense @ 2014 01 10, 16:08)
O kas nors bandėt, kaip tie šampūnai?
Kokia kaina - tokie ir sampunai

O jeigu rimtai, viena karta isploviau galva ir padėjau vyrui naudoti. Bet aš pripratus prie profesionalių priemonių tokiu kaip Alterna. Tai man sis visai nepatiko ir netiko.
O man visai normalus tas sampunas, atsizvelgiant i kaina, tai gana neblogas, sakyciau net gi geras
Na paziuresiu kaip bus veliau ir dar nezinau ar sesei tiks, nes jos plaukai jau visai kitokie nei mano
Ir pleiskanu kol kas neatsirado, nors mano oda linkusi i jas

Galeciau priimti prie amazon.co.uk uzsakymo, siusiu per tuki 1.5 sv/kg
lauruciuk@yahoo.com

QUOTE(Kimora @ 2014 01 10, 17:50)
Kokia kaina - tokie ir sampunai 
O jeigu rimtai, viena karta isploviau galva ir padėjau vyrui naudoti. Bet aš pripratus prie profesionalių priemonių tokiu kaip Alterna. Tai man sis visai nepatiko ir netiko.

Na kaina, kaip žinia, irgi labai subjektyvus dalykas palyginus UK/USA ir LT. Sarmoj pas mus argano šampūnas 20 Lt. be nuolaidos, 12 Lt. su nuolaida. Tai jeigu jūs pagal kainą vertinat šampūną - tai tada iš Sarmos geresnis turėtų būti nei mes perkam

Lietuviai kažkodėl pripratę viską vertint pagal kainą. Gi yra žmonių, kuriems Margaritos šampūnai po 6 Lt. - patys geriausi ir aš jokiu būdu jų nesmerkiu, man tai nuo margaritų plaukai kaip šiaudai pasidaro.
Aš irgi naudojau gan ilgai profesionalią Selective produkciją litriniais buteliais, tai dabar netgi išdrįsiu pasakyti, kad man Argano kondicionieriai žymiai geresni