Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 208 tema

NEBETURIU 4u.gif
QUOTE(simpa @ 2014 01 10, 11:48)
Tiesa, turiu atlikusius Argano sampuna ir argano kondicionieriu. Perleisciau, bet tik abu kartu

Atsakyti
Man Argan vienintelis sampunas, nuo kurio galva neniezti
Atsakyti
QUOTE(jurgitatr @ 2014 01 10, 19:04)
O man visai normalus tas sampunas, atsizvelgiant i kaina, tai gana neblogas, sakyciau net gi geras smile.gif Na paziuresiu kaip bus veliau ir dar nezinau ar sesei tiks, nes jos plaukai jau visai kitokie nei mano smile.gif Ir pleiskanu kol kas neatsirado, nors mano oda linkusi i jas doh.gif

man irgi normalus šampūnas. naudoju kasdien beveik nes nešuosi į sporto salę ax.gif
kai kažkur reik jau rimčiau ševeliūrą pasidaryt tai plaunu su tigi. nes kasdien tigi negaliu naudot. išsausino galvos odą tiek kad baisu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 01 10, 18:45)
Gal patarsit, kur pigiausiai pirkti Weleda priemones? 4u.gif

tikriausiai pas vokiecius smile.gif
pvz. http://www.unserekleineapotheke.de/
Atsakyti
kaip fain, perkat uk pardese, kurios nesiuncia i Lt, ehhh gal kada ir man pavyks. Nezinau kokia kalba Tukui rasyt, neina susikalbet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kudikiss @ 2014 01 10, 19:24)
kaip fain, perkat uk pardese, kurios nesiuncia i Lt, ehhh gal kada ir man pavyks. Nezinau kokia kalba Tukui rasyt, neina susikalbet  verysad.gif

O tai kas jums ten nesiseka g.gif ?
Adreso negaunat?
Sąlygas perskaitėt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2014 01 10, 19:29)
O tai kas jums ten nesiseka  g.gif ?
Adreso negaunat?
Sąlygas perskaitėt  g.gif ?

taip verysad.gif matyt daaug klientu turi
Atsakyti
QUOTE(kudikiss @ 2014 01 10, 19:32)

Siandien nedirba..turekit kantrybes:)
Atsakyti
QUOTE(kudikiss @ 2014 01 10, 19:32)

O tai ką rašo, kad adreso neduos g.gif ?
Atsakyti
sakykit kiek dar akcija tesis su tais sampunais?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2014 01 10, 19:34)
O tai ką rašo, kad adreso neduos  g.gif ?

ne, neraso ka neduos, siulo tarpininkaut perkant, luktelsiu, ziuresiu gal pasigailes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kudikiss @ 2014 01 10, 19:44)
ne, neraso ka neduos, siulo tarpininkaut perkant, luktelsiu, ziuresiu gal pasigailes  g.gif

Hm, keistai čia. Gal labai specifinė parduotuvė g.gif ? Nu negali būti be priežasties, kad vieniem duoda adresą, kitiems - ne g.gif
Atsakyti