o kur perkate sėklas "Australian butter" ? Labai sudomino jo aprašymas, o sėklų radau tik ebay kol kas,gana brangios.
pagaliau gavau seklytes is mydobro
kabachok-beloplodnije ,tikva-atlant ,tikva -ulybka ,tykva -lechebnaja


QUOTE(saulyte525 @ 2014 02 22, 11:53)
o kur perkate sėklas "Australian butter" ? Labai sudomino jo aprašymas, o sėklų radau tik ebay kol kas,gana brangios.
Prašiau draugės nupirkti realioje JAV sėklų parduotuvėje. 100 sėklų kainavo 1.25 dol. Ebay brangios tos sėklos.
QUOTE(yerena @ 2014 02 22, 14:20)
Prašiau draugės nupirkti realioje JAV sėklų parduotuvėje. 100 sėklų kainavo 1.25 dol. Ebay brangios tos sėklos.
Nu bet kokia as tundra

Isduok kokia parduotuve jei prisimeni

QUOTE(matuke @ 2014 02 22, 15:47)
Pirkau prieš 3 metus, paklausiu draugės, nes nepamenu kur pirko.
QUOTE(yerena @ 2014 02 22, 20:51)
Pirkau prieš 3 metus, paklausiu draugės, nes nepamenu kur pirko.
Ok, jei atgaminsit brukstelk i AZ

Mano gi anyta gyvena usa, bet jau amziui, jei konors paprasau, tai vis tvirtina kad pas juos nieko nera


Yerena, primink kur lunga Di Napoli sunaudoji. Iskepiau orkaitej po gabaliuka JPB ir LdN, tai Jumbo toks smagus, sausokas, kaip tik virtinukam, o Lunga toks vandeningas

Lunga drėgnokas, nors muskatinis, valgome žalią ir leidžiu sultims, nes baisiai dideli būna. Keptas jis nekoks, deja.
QUOTE(yerena @ 2014 02 24, 15:05)
Lunga drėgnokas, nors muskatinis, valgome žalią ir leidžiu sultims, nes baisiai dideli būna. Keptas jis nekoks, deja.
Nu jo, prisikepau



QUOTE(matuke @ 2014 02 24, 15:19)
bandysiu gal pyraga is to kepto gabalo sukombinuoti
o zalia tai naudojat tiesiog taip kaip yra, grauziat gabaliukus 


Žalią sutarkuoju popieriais plonumo griežinėliais į žalias salotas su wasabio padažu. Jei keptą Lunga naudosite pyragui- sudėkite gabalėlius į sietelį, leiskite nuvarvėti pertekliniam skysčiui.