Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos.Ruošiamės:)

QUOTE(vera.vera @ 2014 01 10, 10:26)
Mane taip pat labai domina, kurie moliūgai ir cukinijos geriausiai tinka cukatams ax.gif

As dariau is moliugu, tai labai kieti cukatai gavosi. Tik i sriuba galima dieti.
Atsakyti
pas mane cukatoms pernai labai tiko Crown Prince. Šiemet dar nedariau - nelabai puola valgyt šeimyna.. tai geriau tą cukrų, kur cukatoms naudočiau, vyno fermentacijai skiriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(francia @ 2014 01 10, 09:45)
As dariau is moliugu, tai labai kieti cukatai gavosi. Tik i sriuba galima dieti.

gal tiesiog per ilgai d\iovinot?
Atsakyti
QUOTE(francia @ 2014 01 10, 09:45)

gal tiesiog tokia rūšis pasitaikė g.gif

todėl ir bandau atsirinkti, kurios iš jų tinkamiausios, nes praeitais metais iš vienų gavosi patižę, kitos labai kietos, gal labiau ne kietos, bet ''medinės'' biggrin.gif dar iš kitų superinės gavosi

visas atliekamas cukinijas taip pat cukatais paverčiau, visai patiko šeimynai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 01 10, 09:47)
pas mane cukatoms pernai labai tiko Crown Prince. Šiemet dar nedariau - nelabai puola valgyt šeimyna.. tai geriau tą cukrų, kur cukatoms naudočiau, vyno fermentacijai skiriu  smile.gif

Crown Prince jau įsigijau thumbup.gif reiškia pataikiau į dešimtuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 10, 10:26)
Mane taip pat labai domina, kurie moliūgai ir cukinijos geriausiai tinka cukatams ax.gif

as dariai is Lunga dNapoli
pasetbejimai tokie kad reikia skurele storiau nupjauti, nes tie gabaliukai kur arciau skureles buvo, buvo nesukramtomi. ir skonio pas mane ypatingai neprisigere kol per nakti sultys rinkosi, na, man vidutiniskos tos cukatos buvo

taisausi, as pora paru laikiau, pagal recepta nebuvo rasyta kad pakaitinus vel dar laikyti. pakaitinau ant virykles ir dziovinau orkaitej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 10 sausio 2014 - 11:13
QUOTE(matuke @ 2014 01 10, 10:56)
ir skonio pas mane ypatingai neprisigere kol per nakti sultys rinkosi, na, man vidutiniskos tos cukatos buvo

aš laikau parą laiko, kol išskiria sultis, po to dar parą užkaitinusi unsure.gif 12val, kaip rekomenduojama, mano nuomone, per trumpas laikas
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 10, 09:44)
Tai jeigu rasit kazkokius, kurie jusu manymu labai tiktu, sakykit garsiai, kartu eksperimentuosim smile.gif Nes as su cukinijom ir moliugais niekada anskciau nedraugavau.

"Zimnije ugoščenije"-pagal vaizdą panašūs į marinas. "Volžskaja seraja"-pilkos. "Lečebnaja"-pilkai žalsvos. Čia moliūgai visi, cukinijų nelabai turėjo
ax.gif
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 10, 11:11)
aš laikau parą laiko, kol išskiria sultis, po to dar parą užkaitinusi unsure.gif 12val, kaip rekomenduojama, mano nuomone, per trumpas laikas

Man 12 val (gal net mažiau) pakankamai buvo. Po darbo vakar išdarinėju ir sudedu sultims, ryte užkaitinu, vakare jau džiovinu.
Atsakyti
Kalvarijų turguj jau bobulytės prekiauja sėklom biggrin.gif
pirkau moliūgėlius uchiki kuri ir cukinijas rutulines tondo di piacenza. Ką manot apie pastarasias?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 01 10, 11:23)

Man 12 val (gal net mažiau) pakankamai buvo. Po darbo vakar išdarinėju ir sudedu sultims, ryte užkaitinu, vakare jau džiovinu.

na rytais aš ir taip nieko nesuspėju, man patogiausias laikas vakarais, rytais patikrinu, ar ištirpęs cukrus (dažniausiai būna ne visas ištirpęs), permaišau ir palieku iki vakaro rolleyes.gif

bandžiau ir trumpesniais intervalais, skanesni buvo ilgesnio išlaikymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 01 10, 11:34)
cukinijas rutulines tondo di piacenza. Ką manot apie pastarasias?

konkrečiai šitų nebandžiau, bet šiaip rutulinės man visai patiko. Žinoma, peraugt irgi nereikia leist smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif .moliugus,melionus ir arbuzus auginau pirmus metus.su arbuzais ir melionais gavos pss...moliugu priaugo wub.gif is estu parsisiunciauMy Webpagehttp://1semena.ru/published/publicdata/SHOPDB/attachments/SC/products_pictures/5659_kabatsok_russkirazmer.jpg http://www.seemnemaa...x.php?GID=16214 cukinijashttp://www.seemnemaa...k__tsukesha.jpgar kas auginot,ar ne popos jie?
Atsakyti
Arbūzus Sibirskije ogni pernai auginau biggrin.gif Kąašžinau, auginau kaip ir Saintlinos Sniegius, bet sąlygos neypatingai geros buvo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 10, 13:17)
Arbūzus Sibirskije ogni pernai auginau  biggrin.gif Kąašžinau, auginau kaip ir Saintlinos Sniegius, bet sąlygos neypatingai geros buvo.

o AS ar sniegiai bent po 3 vaisius lauke uzaugina?nes siltnamy vietos tik agurkams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 10, 12:38)
na rytais aš ir taip nieko nesuspėju, man patogiausias laikas vakarais, rytais patikrinu, ar ištirpęs cukrus (dažniausiai būna ne visas ištirpęs), permaišau ir palieku iki vakaro rolleyes.gif

bandžiau ir trumpesniais intervalais, skanesni buvo ilgesnio išlaikymo smile.gif

pernai dariau bevardzius didelius,baby bear,ir krokodilus.laikiau 2 paras,po to iki uzvirimo,atausinu nukosiu ir dziovinu.nei vienam pretenziju neturejom,istirpo ne menesio nepabuve[vietoj saldainiu]dar idedavau tai avieciu,tai aroniju,svarainiu.skoni skirtinga duoda-vaikai megsta smile.gif
Atsakyti