Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Zarute @ 2014 01 14, 11:14)
Merginos, gundausi Artistic LED lempa pirkti, gal kas turit, kaip ji? g.gif
Gal kuri naudojat ir lakus Artistic Colour Gloss, kaip kokybe? g.gif
As irgi nagus tvarkau tik sau, giminaitem ir keliom draugem, isleidau jau apie 2000 Lt ir dar galo nematyt, bet visiskai nesigailiu, o dabar jau ir lempos noriu LED'ines nes tikrai laikas susitaupytu  mirksiukas.gif
Cia mano "hobio" vieta  tongue.gif

Sauni vietele thumbup.gif O kas del artistic laku-tai kuo toliau tuo labiau juos isimyliu wub.gif kokios geros pigmentacijos ,aisku kolkas turiu tik 3 bet planuose daugiau spalvu laukia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 01 13, 22:55)
sveikos 4u.gif
norėjau paklausti, ar kuri nors lakuotės tik sau, t.y. nedirbate, o viską susipirkot tik savo lakavimui asmeniniam g.gif  aš gundausi, bet baisiai daug visko reikia, o spalvos vienos tai neužtenka  ax.gif

Sveika.
Aš susipirkau viską, kad lakuotis tik sau. Dabar dar eksperimentams naudoju seserį ir porą draugių smile.gif skaičiuojant 2 lakavimus per mėnesį, tai pradinė investicija atsipirktų per 3,5 - 4 mėn. Išeitų apie 300 litų.
apskritai, tai labai džiaugiuosi, kad susipirkau visus reikalingus daiktus. Susiduriu tik su viena problema. Lempą nusipirkau spalio pabaigoje, o šiuo metu turiu 23 spalvas. ir dar 1, ne 3 mirtinai reikia... lotuliukas.gif
Drįstu teigti, kad didesnių problemų su priemonėmis neturėjau. Yra vienintelė spalva kurią nuolat kyla noras išmesti į šiūkšlių dėžę - HG Black Cherry Berry. Bet spalva tokia graži, kad vis dar neišmečiau lotuliukas.gif Vieną - HG Lady in Red padovanojau savo manikiūrininkei, nes 3 sluoksnių jai taip pat nepakako.

Merginos HELP smile.gif

Kuo pakeist tą prakeiktą HG black cherry berry? Spalva iš serijos "must have", nu bet tas jos skystumas - kažkokia nesamonė. Dar pradžioj galvojau, kad nemoku lakuot, ar kažką ne taip darau, bet su kitom spalvom viskas gaudavosi puikiai (na išskyrus HG Lady in red)
Atsakyti
ačiū visoms už pasidalinimą patirtimi 4u.gif turbūt susigundysiu ir aš, tik reikia apsispręst dėl firmos ax.gif
echidna, prajuokinai su tuo spalvų skaičium 4u.gif ir man taip gali nutikti, kai užsikabinu tai negaliu sustot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 12, 15:17)
siandien lakavau IBd juoda nu i  bash.gif  box.gif  protest.gif  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif parduodu jei kas norit  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man irgi tas juodas prastai lakuojasi.
Nors as manau, kad cia gal del praktikos trukumo g.gif

So in love irgi nuliudino. Metasi dryziais nors tu ka blink.gif

QUOTE(marina86 @ 2014 01 12, 18:23)
I zinoma salona manau ir priima zinomas meistres su patirtimi ir savom klientem.

Aciu labai, kad atsaket thumbup.gif
Na mano atveju, tai priimtu ir zalia biggrin.gif
Pas mane nebus to varianto, kad susirinkti klientes "drauges per drauges" schmoll.gif
Gal is principo drauges neina, nezinau biggrin.gif Svetimos moterys kreipiasi. Tai kogero salone butu man lengviau susirinkti klientes, nei namie siuo atveju.

PAVASARIS bigsmile.gif nors ant nagu lotuliukas.gif
IBD jupiter blue ir gerber daisy (pastaroji labai populiari tarp klienciu pas mane)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 14 sausio 2014 - 14:07
Jolkuce, is kur perkat ACG, per Facebook'a ar is Kaaral Professional? Jau dabar tooochnai pirksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 14, 12:07)
Na vel uzsipirkau, net sesis naujus lakus  doh.gif
Bandysiu Entity ir pora is Kodi.
Stai tokios dvi is mano nauju uzsakytu: My Webpage
Papildyta:

lakuoju tik sau, per pora metu tiek prisikaupe, kad tuoj pardavinesiu dali  biggrin.gif drasiai pirk ir lakuok.

Baisiai grazi raudona wub.gif kai pardavynesi ka prasau man pirmai zinute i AZ wub.gif

QUOTE(Zarute @ 2014 01 14, 12:14)
Merginos, gundausi Artistic LED lempa pirkti, gal kas turit, kaip ji? g.gif
Gal kuri naudojat ir lakus Artistic Colour Gloss, kaip kokybe? g.gif
As irgi nagus tvarkau tik sau, giminaitem ir keliom draugem, isleidau jau apie 2000 Lt ir dar galo nematyt, bet visiskai nesigailiu, o dabar jau ir lempos noriu LED'ines nes tikrai laikas susitaupytu  mirksiukas.gif
Cia mano "hobio" vieta  tongue.gif
user posted image

Artistic geri lakai, kai mokiausi dirbau su keliom spalvom, mano manikiurininke labai giria ir siaip negirdejus nieko blogo, tik kaina biski kosmine ju doh.gif o apie lempas manau , kad Harmonio ir Artistic ledine tik ir verta pirkt 4u.gif gal uzmacius kur pigiau bigsmile.gif
Beja, Zarute, puiki darbo vietele wub.gif is kur ir uz kiek pirktas lagaminelis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 01 14, 13:59)
Jolkuce, is kur perkat ACG, per Facebook'a ar is Kaaral Professional? Jau dabar tooochnai pirksiu  doh.gif

Siaip cia vienas i tas pats...profesionalams 55lt,as savishkes is ebejaus emiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 14, 14:22)
Baisiai grazi raudona  wub.gif  kai pardavynesi ka prasau man pirmai zinute i AZ  wub.gif
Artistic geri lakai, kai mokiausi dirbau su keliom spalvom, mano manikiurininke labai giria ir siaip negirdejus nieko blogo, tik kaina biski kosmine ju  doh.gif  o apie lempas manau , kad Harmonio ir Artistic ledine tik ir verta pirkt  4u.gif  gal uzmacius kur pigiau  bigsmile.gif

pardavinesiu dali senu spalvu, o sita iki manes dar neatejo biggrin.gif Gal nete rasi kur nebrangiai, pasidairyk, nes atrodo, kad galinga raudona bus.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 14, 15:28)
pardavinesiu dali senu spalvu, o sita iki manes dar neatejo biggrin.gif  Gal nete rasi kur nebrangiai, pasidairyk, nes atrodo, kad galinga raudona bus.

as ne apie raudona ir kalbu, o apie tavo sukaupta sandeliuka kuriuo ketini atsikratyt, prasom mane pirma informuoti. PIRMAAAAA biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 14, 14:32)
as ne apie raudona ir kalbu, o apie tavo sukaupta sandeliuka kuriuo ketini atsikratyt, prasom mane pirma informuoti. PIRMAAAAA  biggrin.gif  4u.gif

ok, suprantau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 14, 15:28)
Siaip cia vienas i tas pats...profesionalams 55lt,as savishkes is ebejaus emiau smile.gif

Na tu matai, as fajaboke kur radau, tai ir pavadinimas kitoks ir spalvu nelabai turi, tai pamaniau, kad ne tas pats g.gif Tai, ka - teks kazkurios is jusu vardu pirkt ax.gif

Lagamineli pirkau is Tanneraz, sitas juodas 150 Lt, dar mazesni ruzava turiu uz 80 Lt, bet vistiek viskas ten netelpa, puse priemoniu komodoj. O maniau tvarkingai viska susidesiu, kur tau doh.gif Mat tenka su visom priemonem pas drauges vaziuot, tai su dviem terbom varau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zarute: 14 sausio 2014 - 14:41
QUOTE(echidna @ 2014 01 14, 12:50)

Kuo pakeist tą prakeiktą HG black cherry berry? Spalva iš serijos "must have", nu bet tas jos skystumas - kažkokia nesamonė. Dar pradžioj galvojau, kad nemoku lakuot, ar kažką ne taip darau, bet  su kitom spalvom viskas gaudavosi puikiai (na išskyrus HG Lady in red)

Palaikyk pravira, sutirstes. Man ji per 3sl pasidengia.
Atsakyti