Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(mejja @ 2014 01 14, 17:12)
Tai man taip pradzioj buvo, kad su maisais vazinejau  lotuliukas.gif
O dabar jau kai atvaziuoju, tai lagamine praktiskai viskas telpa. Aisku tik pedikiurui vonele, bei staline lempa reikia nestis atskirai. Dar veziojuos sulankstoma staliuka biggrin.gif
Toki lagamina esu nusipirkusi  thumbup.gif
user posted image

oho nieko sau blink.gif kiekuz toki suplojai? cia tai jau tikrai viskas tilptu nu aisku tik kaip sakei vonele koju ir lempa staline ne lotuliukas.gif bet ten kur vaziuoju tokiu daiktu net nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 13, 17:49)
prasom neburnoti ant baltu bonkuciu, vat su Jolifin kaip nulakuociau, tai frezos ieskotum arba lauktum, kol nagas visai nuaugs  lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai briedas kazkoks, kad lakas is juodu buteliuku laiko ilgiau  doh.gif  sorry

blink.gif kas cia blogo kad parasiau savo nuomone ir pojucius kaip man yra ... tad ir galiu pasakyti kad man gelish baltas butliukas nevelnio nelaiko doh.gif buvau keturiuose salonuose pas skirtingas meistres ir nei pas viena neislaike net 2 savajciu ,

user posted image

o kur dariausi salone su juodais buteliukais keista laiko virs 2 savajciu iki 3 drasiai , todel dabar kai eisiu vel klausiu ir isidemesiu kas ten per firma , bet panasus labai i siuos .. todel ir nustebau ... kodel gal mano nagai nepriima ano lako , tiesiog gaila visada tu pinigeliu ismestu jai nevelnio nelaiko smile.gif

user posted image bet formos buteliukas buvo tokios kaip cia user posted image

tikrai nenoriu daryti reklaos bet kita karta uzklausiu koks tai lako pavadinimas to juodo .... ir jums galesiu cia parasyti nes tikrai laikosi fantastiskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle35: 14 sausio 2014 - 16:33
Labas, mergaitės, jau kuris laikas skaitinėju jūsų temą, domiuosi, nes noriu pati sau susipirkti priemones, ne darbui, o dėl savęs tiktai smile.gif Ir tiesą sakant pasimečiau informacijos gausoje, beieškodama rinkinukų, radau tokį skelbimą, nesuprantu blush2.gif ar čia geros firmos priemonės, neskiriu orginalų ir ne blush2.gif
Ar vertas būtų dėmesio šis rinkinys ar geriau bandyti susipirkti viską atskirai blush2.gif
Ačiū jei kas išsakysit nuomonę, patarsit 4u.gif
http://www.skelbiu.l...#adCommentsArea
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 14, 16:14)
oho nieko sau  blink.gif  kiekuz toki suplojai? cia tai jau tikrai viskas tilptu nu aisku tik kaip sakei vonele koju ir lempa staline ne  lotuliukas.gif bet ten kur vaziuoju tokiu daiktu net nereik  biggrin.gif

Pirkau Airijoj, sumokejau berods 130 euru ax.gif
Esu labai juo patenkinta thumbup.gif

Lili, nelabai suprantu, o ten naujos priemones?
Labai jau viskas pigiai g.gif Gelish bent jau Harmony po 25 lt negausi.
As uz tai, kad geriau tureti maziau, bet kokybisku priemoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2014 01 14, 16:31)
blink.gif  kas cia blogo kad parasiau savo nuomone ir pojucius kaip man yra ...

Dar karta sakau, esat ragavus geru kvepalu ir po ju nusipirkus "padielka"? Isvaizda ta pati, o kokybe ne tokia.

Balti buteliukai kuriuos jus parodete yra "padielkos" ir ju kaina 1/2 mazesne, nei orginalo, kuris yra cia ir su juo mes bei musu klientes isvaiksto 3 savaites as dar ir 4 temciau, jei nenuaugimas, o mano drauge net 6 isbuvo biggrin.gif >>
user posted image
CIa padielkos>>>
user posted image
user posted image
CND orginalas >>
user posted image
PAdielkos >>
user posted image
user posted image

Tad nerusiuokit balti - juodi - zali - ar melyni. Labai siaurai taip ir primityviai. Geriau daugiau pasiskaitinekite arba pasigooglinkite kaip atskirti orginala nuo padielkos. Tada kaltinkite firma ir buteliukus. Nes Gelish yra ne firma, HARMONY yra firmos pavadinimas. O Shellac'as ne firma, o CND firmos pavadinimas, tas pats ir su juodais buteliukais. Ne GEL LAC firma, o Perfect Nails.

Tai jei ji jum dare su GELISH lakais, taciau ta firma yra IDO, tai Harmony papigiaskas plagiatas. Kurio kokybe nera aiski. Ir nesistebiu, kad jum nelaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2014 01 14, 17:20)
Lili, nelabai suprantu, o ten naujos priemones?
Labai jau viskas pigiai  g.gif Gelish bent jau Harmony po 25 lt negausi.
As uz tai, kad geriau tureti maziau, bet kokybisku priemoniu smile.gif

Ačiū 4u.gif
kaip supratau,kad naujo sturėtų būti,bet nelabai aš ten foto įžiūrėjau kokios firmos priemonės,todėl pas jus temukėj užklausiau, tai kaip supratau gal geriau paieškoti kitur, kad nebūtų kaip posakyj" skūpus dukart moka" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Esu naujokė ir prašau Jūsų patarti kokios firmos geriausia pirkti baltą spalvą, tinkančią prancūziškam manikiūrui.....su turima ProGel balta spalva vargstu, nes padengus, kad ir plonu sluoksniu, ji garbanojasi verysad.gif
Dėkui jums už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida123456 @ 2014 01 14, 21:02)
Sveikos merginos
Esu naujokė ir prašau Jūsų patarti kokios firmos geriausia pirkti baltą spalvą, tinkančią prancūziškam manikiūrui.....su turima ProGel balta spalva vargstu, nes padengus, kad ir plonu sluoksniu, ji garbanojasi verysad.gif
Dėkui jums už atsakymą smile.gif

Ne karta buvo klausta jau. Merginos minejo ne karta, kad Orly white tips. O siap, man asmeniskai dar geras yra Pn baltas wink.gif
Atsakyti
Orly White Tips
Atsakyti
Orly White Tips
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 01 14, 21:50)
Orly White Tips

Mano sąrašuose ateityje irgi yra šitas dalykėlis.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu papasakoti kas šiandien mane žiauriai išgasdino ir dabar dar neatsigaunu unsure.gif . Nusipirkau iš Eveline firmos odelems skirta geli, pasirodė toks visai nieko, tai ji siandien ir panaudojau. Visai neblogai nusistumbdė tada odelės, nes siaip tai vargdavau be jo. Poto gerai nuvaliau su cleanseriu, ir lakuojant baze (as naudoju HG) tai ji pradėjo taip atsitraukineti nuo kraštu ir taip gan greitai, bet perbraukus antra karta ir idejus i lempa, istraukus viskas gerai. Bet kai dėjau spalva išvis nustėrau spalva užlakuoji viskas gerai, bet kol nulakuoju visus likusius nagus tai tada tie pirmieji jau atsitrauke nuo kraštu, o ir bendras spalvos padengias toks lyg netolygus. Bet kadangi lakavau sesei ir spalva buvo labai sviesi tai nusprendėm palikt ir viskas. Tai dabar parpuoliau namo ir lakavau ant tipso uždėjau to odeliu gelio, nuvaliau ir laukiu kada trauks , ir ka jus manot nieko netraukia. Tai taip ir nesupratau kas čia buvo nutike, gal ta odeliu geli negerai nuvaliau doh.gif Tai dabar bijau labiausiai nes penktadieni bus lakavimas ir nežinau ar benaudoti tą geli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajones: 14 sausio 2014 - 20:46