Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Abeji paskutiniai prancuzai dailus wub.gif

Labai patiko agnieter tamsus 4u.gif bet jau pirstu ir nagu smulkumas smile.gif Kaip coliukes rankos...

Atsakyti
Po to kai du mėnesius mano nagai buvo juodi arba tamsiai raudoni, dabar jaučiuosi kaip ne su savo rankomis doh.gif Nepatinka man, bet norėjosi išbandyti naują spalvą ant savęs, jaučiu ryt nusiimsiu ir vėl užjuodinsiu lotuliukas.gif
PN 14,11 3sl.
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Noriu stot i jusu gretas! Po savaitgalio leksiu pirkt priemoniu, ir darysiuos pati, nors iki siol variau i salona. Bet va, vaikas mazas, vyras daug dirba, zodziu sunku istaisyt nulekt susitvarkyt. O ka uv lempa turiu tai imsiuos pac biggrin.gif

Gal patartumet, gal tipas tiktu tas pats kuris naudojamas priauginamiems geliniams nagams? Turiu visa buteliuka, gerai butu sunaudot. Bonda irgi turiu skirta priauginamiems, tai ir tas gal sueitu? Gerai butu bereiktu pirkt tik spalva ir baze.

Velnias kaip noriu kuo greiciau, o ner kaip be pirmadienio nuvaryt nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Prancuziukai labai patiko nes smile negilus ax.gif man toks pats paciausias wub.gif
Vakar bandziau - be sansu man lotuliukas.gif
P.S. Dabar suku galva, kokia spalva pasirinkti pirkti ...ibd flirty flamenco ar that's amore g.gif rolleyes.gif

Doviliukaz 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimante: 16 sausio 2014 - 08:51
sveikos merginos. youtube maciau kad shellac kurejai yra susuke filmuka, kuriame pasakoja, kad nei pasiausimo, nei bonderio tept nereikia, tiesiog uztepi laka ir dziaugiesi nagais pora savaiciu... kazi, ar yra bandziusiu taip daryt?

va filmukas http://www.youtube.c...h?v=X5QIPTB6jHg
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 01 16, 01:22)
Pasidariau ir aš prancūzą. Ilgaaaaai dariau. Piešiau, valiau ir vėl piešiau.
Ką jūs darot, kad išlenkti gražiai vienodai tas linijas? neklauso ranka nivelnia... doh.gif

Vertėjo vargti, labai gražiai atliktas darbas 4u.gif wub.gif

QUOTE(lindrukas @ 2014 01 16, 02:15)
Abeji paskutiniai prancuzai dailus wub.gif 

Labai patiko agnieter tamsus 4u.gif  bet jau pirstu ir nagu smulkumas smile.gif  Kaip coliukes rankos...

biggrin.gif Ačiū labai.. Kartais pagalvoju, kad nagai galėtų būti ne tokie smulkūs, nes sunku pačiai kažką užpiešti.. Gerai, kai yra tie štampukai, tai išsigelbėjimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2014 01 16, 07:41)
sveikos merginos. youtube maciau kad shellac kurejai yra susuke filmuka, kuriame pasakoja, kad nei pasiausimo, nei bonderio tept nereikia, tiesiog uztepi laka ir dziaugiesi nagais pora savaiciu... kazi, ar yra bandziusiu taip daryt?

v=X5QIPTB6jHg]http://www.youtube.com/watch?v=X5QIPTB6jHg[/url]

Kazkada pries 3 metus kai atradau shellac as niekada nago nesiausdavau smile.gif laikydavo ne ilgiau 2 sav bet nzn kodel ar del nesiausimo ar kad galiuku neapgaubdavau ar dar ka blogai darydavau, nes tada pazaidziau puse metu ir meciau sita reikala...iki kol nepradejau vel biggrin.gif
Atsakyti
Eimante, o Tu su Shellac darei ar galima bandyt ir su kita firma? sian bandysiu experimenta daryt. viena ranka su pasiausimu ir bonderiu, o kita ant "nuogo" nago smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2014 01 16, 07:59)
Eimante, o Tu su Shellac darei ar galima bandyt ir su kita firma? sian bandysiu experimenta daryt. viena ranka su pasiausimu ir bonderiu, o kita ant "nuogo" nago smile.gif

As tai dariau butent su shellac tada( nes tuomet viska turejau susipirkus is cnd), bet gera ideja pabandyt viena ranka su, kita be, nesvarbu kokia firma smile.gif paeksperimentuosi ir zinosi, nors man atrodo kazkas jau taip dare is cia besilankanciu g.gif
Atsakyti
Aistyte taip suspaudei pirstus kad atrodo kad jie alergija kokia isberti blush2.gif siulau perfotkint ir bus thumbup.gif spalva vasariska tokia wub.gif
Atsakyti
pasimeciau tarp juodos spalvos, kalbant apie bluesky. yra 40518. bet va ar A021 irgi juoda, ar kazkoks atspalvis lenda? padekite.

A021

beje snd gavau bluesky, prancuzo pagrindui. tikiuosi savaitgali jau isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Nu panos ir as giriu prancuziukus,liuks,tikrai grazus bigsmile.gif thumbup.gif jauciu savaitgali kaika priversiu ir man ji padaryti lotuliukas.gif nekenciu jo,bet pasiilgstu blush2.gif pasirodo biggrin.gif

Aistytes spalva vasarishka wub.gif ,tik ant tokiu trumpu nagu stampikas man rodos vizualiai dar labiau juos pamazina,kaip knopkutes nagiukai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Doviliukaz @ 2014 01 16, 02:25)
Sveikutes smile.gif
Noriu stot i jusu gretas! Po savaitgalio leksiu pirkt priemoniu, ir darysiuos pati, nors iki siol variau i salona. Bet va, vaikas mazas, vyras daug dirba, zodziu sunku istaisyt nulekt susitvarkyt. O ka uv lempa turiu tai imsiuos pac biggrin.gif

Gal patartumet, gal tipas tiktu tas pats kuris naudojamas priauginamiems geliniams nagams? Turiu visa buteliuka, gerai butu sunaudot. Bonda irgi turiu skirta priauginamiems, tai ir tas gal sueitu? Gerai butu bereiktu pirkt tik spalva ir baze.

Velnias kaip noriu kuo greiciau, o ner kaip be pirmadienio nuvaryt nusipirkt  doh.gif

Bondo gali ir nenaudot lakavime,as jo isvis nenaudoju sau smile.gif nuriebalintoja-cleanceri tik turiu,per akis bazes,spalvos ir topo ax.gif
Atsakyti