Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2014 01 09, 12:16)

Italianskie spagetti (lyg ir naujove)

Rapsodija

Apie Italianskije Spagetti skaičiau rusų forume, buvo įdėta tokia pat pakelio nuotrauka kaip ir tu pirkai, ir kas pirko šios firmos sėklas, buvo stiprus peresortas. Rusaitės įspėjo, kad pomidorai nebuvo panašūs į jokius spagečius, o užaugo apvalūs.. Taigi, pabandymui pasisėk ir augink ne daugiau kaip du daigus. Jei pomidorai bus tikrai tokie kaip ant pakelio, pasirink sėklų pati. Iš išvaizdos pomidorai tikrai gražūs.

O Rapsodiją esu auginusi. Patiko man tie pomidorai, aukšti, gerai derėjo.

QUOTE(saintlina @ 2014 01 09, 12:18)
UI  blink.gif O kaip tu čia daba vaikelį išleidai? Viena, be patarimų, be kolegių nuomonės?  blink.gif  blink.gif

Ale dabar 20 daigų pomidorų bus mažai - šeimyna tai padidėjo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nebuvo kada su kolegėm tartis, laikiau savo stogą, kad nenučiuožtų biggrin.gif
O šeimyna anei kiek nepadidėjo - į savo dvarą jokių "nuomininkų" neįsileidžiu, tokia mano nuostata.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 09, 11:22)
lengva tau kalbet ax.gif

kurgi lengva - pas mane viskas panašu biggrin.gif biggrin.gif Tik kriuksių neturim, o likusiu gyvūnijos pasauliu mamikė užsiima, mano rūpestis tik katės.
Atsakyti
[
Nu rimtai Ex,kaip čia taip tyliai blink.gif ? A labai stiprus šokas buvo biggrin.gif ?Tai jau sveikinimai 4u.gif
[/quote]
su kuo gi cia sveikini,gal mamkai sirdi skauda,kad sunu atidave unsure.gif sveikinsim,kai babule taps,gal bent tada pasigirs ant visos palatos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 09, 11:34)
O šeimyna anei kiek nepadidėjo - į savo dvarą jokių "nuomininkų" neįsileidžiu, tokia mano nuostata.. tongue.gif

neįleidi.. bet pomidorų tai įdėsi bagažinę-kitą smile.gif Konservuotų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 01 09, 11:25)
Jo,susikaupt ir man reiktų,bo jau vienai mamkai parašiau,kad labai Vilkų Kosmonautų reikia,o pasirodo pati pernai prieš šventes jai tų pačių nusiunčiau  g.gif

tai gal paskutinius išsiuntei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 09, 12:25)
Na, man kaip tinginei, tai tikrai daug patogiau kraniuką atsukt ir mygtuką paspaust,nei pilstyt.Nepraktikavau su buteliais,be to mano šiltnamiai mulčiuoti,tai visą žemę lieju.O ir nelabai įsivaizduoju kiek laiko tas pilstymas užtruktų didesnį kiekį auginant  schmoll.gif 

as irgi mulciavau,ir buteliu prisodinau.bet truko kantrybe i juos pilinet vandeni,tai nuo birzelio vidurio laisciau visa siltnami.man taip greiciau.siemet jau renku plastikinius kibirus nuo 5ltr dydzio.isimsiu dugnus ir mausiu juos ant jaunu pomidoru.maciau kaime pas kaimyna-pabandysiu ir as
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 09, 11:34)
Apie Italianskije Spagetti skaičiau rusų forume, buvo įdėta tokia pat pakelio nuotrauka kaip ir tu pirkai, ir kas pirko šios firmos sėklas, buvo stiprus peresortas. Rusaitės įspėjo, kad pomidorai nebuvo panašūs į jokius spagečius, o užaugo apvalūs.. Taigi, pabandymui pasisėk ir augink ne daugiau kaip du daigus. Jei pomidorai bus tikrai tokie kaip ant pakelio, pasirink sėklų pati. Iš išvaizdos pomidorai tikrai gražūs.

O Rapsodiją esu auginusi. Patiko man tie pomidorai, aukšti, gerai derėjo.
Nebuvo kada su kolegėm tartis, laikiau savo stogą, kad nenučiuožtų biggrin.gif

ok, zinosiu... del tu Italjanskije reikes atviksciai daugiau pasiseti, gal bent vienas pasitaikis normalus, tik nekisiu i siltnami, o lauke kur(kitam sklype) sukisiu ir paliksiu po 1 keke, sekloms.... jei bent vienas gautusi normalus.... arba reikes isdalinti ir jei bent kam gausis, surinkti seklas po to smile.gif. Tik svarbu nepamirsit, kam daviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 09, 11:46)
Taikos pr., KTU Maisto instituto pirmam aukšte. Jei durys uždarytos, tuomet pasišaukti galima ant durų nurodytu telefonu  mirksiukas.gif

Šiandien, ryt pro pomidorienes turbūt neišeis prasibraut  blush2.gif

dekui, pasigooglinau. ot tai- dar nezino mano mama sitos seklu parduotuves. bus ir jai atradimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 09, 12:44)
.siemet jau renku plastikinius kibirus nuo 5ltr dydzio.isimsiu dugnus ir mausiu juos ant jaunu  pomidoru.maciau kaime pas kaimyna-pabandysiu ir as

O kas čia per išmislas blink.gif ?Tai vis tiek reiks gi kiekvienam atskirai pilstyt g.gif Nu,nea,per daug darbo...Aš už kraniuką ax.gif
Atsakyti
tiesa senukuose neatsispiriau: Noire de crimee blush2.gif
tai dabar jau seklu perversis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 01 09, 12:32)
tiesa senukuose neatsispiriau: Noire de crimee  blush2.gif
tai dabar jau seklu perversis  biggrin.gif

Pernai auginau. Ner ajie super derlingi. Bet labai skanus. is visu juodu turetu, tai sitie ir Mikado juodi dziugino sirdi.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 09, 13:25)
O kas čia per išmislas  blink.gif  ?Tai vis tiek reiks gi kiekvienam atskirai pilstyt  g.gif Nu,nea,per daug darbo...Aš už kraniuką  ax.gif

bet plotas kitas,pili ,nereik i 10-15cm inda taikyt.nusprendziau,kad toki darba ir sunus gales padaryt-vis chlopatu maziau ax.gif
Atsakyti
Noire de crimee yra Black Krim, tik kai iš rusų nukeliavo iki prancūzų, tai ir pavadinimas išsivertė. Taip pat Black sea man yra Čiornomor smile.gif
Literatūroj skaičiau.
Atsakyti