Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Mergiotės, jūs jau man atleiskit, bet čia su tuo Regilos postu jau pikta sėkla pasėta. Gaunam neaiškios kilmės įspėjimą "merginos būkit atsargios". Nu ir ką? Nuo ko saugotis? Ažiotažas per pusę temos, Regilos gailim, kažką nežinomą keiksnojam, kažką ant kuolo sodinam... doh.gif doh.gif doh.gif
Baikit nesąmones! Kažkoks nesusikalbėjimas tarp žmonių.

Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 09, 17:01)
Paprastais kiek randa googles vaizdai  smile.gif

Niekaip nerandu nuotraukos toj googlėj schmoll.gif Pomidorus randu,lapų nėra...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 09, 16:11)
taigis tu kaip ir ne naujokė šitoj temoj.. kaip taip gali būti??

Apsileidau matomai blush2.gif

Daug bėdų ištiko tiesą pasakius. Jau galvojau,kad net teks kraustytis iš savo sklypelio doh.gif O taip širdį spaudė,kad eina peklon. Na,bet bile sveiki visi rolleyes.gif O sėkloms dar nevėlu biggrin.gif Susiimsiu ir pasitaisysiu biggrin.gif Tik baisiausia, nežinau ko noriu doh.gif
Atsakyti
g.gif unsure.gif eik tu sau...nu gaila Regilos , kad atsirado toks sprendimas...kuo didesnė įvairovė tuo geriau...bet būna visaip , nes visokių žmonių yra- maniakų ir kitokių psichinių...na jeigu tai įvyko dėl žmonių kaltės doh.gif
ypač internete jiems patinka sėdės FB ir panašiai...
Bet gal priežastys visai kitokios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 09 sausio 2014 - 16:41
Laba, merginos, gal kas turit nuoroda i foto, kur buvo mokoma, kaip genet pomidoru pazastis,paliekant, 2-3 cm,nu labai man prireike,o mano kompas buvo nudveses, visa info dingo...senose temose nemoku susirast...prasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 09, 17:36)
Aš šiemet sėsiu po vieną sėklikę į tas daigyklas, kur po 48 gal vienoj krūvoj, juodos, plastmasinės.

Oi,kad ten paskui labai sunku jas persodint.Kabinau užpernai su šaukštu,vis tiek išverčiau ant galo doh.gif O ir dygsta sėklos nevienodai-žiūrėk,viena jau išlindo,jai jau temperatūrą mažint reikia,o kitos dar nei krust ir joms šilumos reikia,kad išlystų...Man tai tie padėklai nepasiteisino,bet gal kitoms ir geriau viskas gaunasi ax.gif
Atsakyti
aš žemės ūkyje šakute naudojuos, ne šaukštu
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 09, 17:45)
Oi,kad ten paskui labai sunku jas persodint.Kabinau užpernai su šaukštu,vis tiek išverčiau ant galo  doh.gif O ir dygsta sėklos nevienodai-žiūrėk,viena jau išlindo,jai jau temperatūrą mažint reikia,o kitos dar nei krust ir joms šilumos reikia,kad išlystų...Man tai tie padėklai nepasiteisino,bet gal kitoms ir geriau viskas gaunasi  ax.gif

schmoll.gif man irgi padėklai nesąmonė...aš po kelias sėklykes tik sėju , tai geriau -kuo mažasnis indeliai...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 09, 16:45)
Oi,kad ten paskui labai sunku jas persodint.Kabinau užpernai su šaukštu,vis tiek išverčiau ant galo  doh.gif O ir dygsta sėklos nevienodai-žiūrėk,viena jau išlindo,jai jau temperatūrą mažint reikia,o kitos dar nei krust ir joms šilumos reikia,kad išlystų...Man tai tie padėklai nepasiteisino,bet gal kitoms ir geriau viskas gaunasi  ax.gif

Aš tai tas daigyklas susikarpiau biggrin.gif Kas išdygsta-išimu,ką reikia-palieku rolleyes.gif Plius mano turimose dugne tokios skylės,kad pirštas telpa,tai labai patogu išstumt.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 09, 16:03)
tai siems metams jau atsisakiau ir bent su pomidorais viena pikiavima noriu greita daryti.

Nežinau, ar darau teisingai, tačiau aš pažaidžiu su pomidorais tik sėdama smile.gif
1. Sėju po vieną sėklytę i smile mažus indelius, kuriame pripilu pusę indelio žemės
2. Kai paauga ir išlenda virš indelio, apipilu daigą žemėmis iki indelio viršaus
3. Kai paauga, visą turinį perkeliu į grietinės ar panašius indelius, palikdama iki viršaus tuščios vietos
4. Paaugus daigui, pripildau indelį žemės

Toks būdas man patiko, šiais metais vėl taip sėsiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 09, 15:49)
tema pradėta sausio 6, o jau tuoj baigsis

Tai pala, veliau ir per diena 50 psl. prisnekesim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 09, 16:51)

Toks būdas man patiko, šiais metais vėl taip sėsiu smile.gif

aš irgi tokiu principu užkasinėju kotus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 09, 16:52)
Tai pala, veliau ir per diena 50 psl. prisnekesim  rolleyes.gif

o davai per dieną po dvi etemas- ką čia reiškia, jei visos po 3 sakinius parašo, bent, o ne tik skaito
Atsakyti