Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Klaipedoje kiauliukus dar gydo Vingio g., ten musiskiui operacija dare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2014 01 30, 16:00)
Taip nesinori pirkti 60*40 be jokių priedų už gan nemažą kainą. Gal kas susikonstravote patys namuose? Į ką reiktų atkreipti dėmesį kuriant namą JK?

Labai jau maza narveli norit pirkti JK.... Reiktu bent 80 cm ilgio...

QUOTE(Moonte @ 2014 01 30, 23:53)
Musu JK irgi istiko kazkas panasaus. Isgydeme Betadino ir saltalankio aliejaus deka. Pradzioje Betadinu dizenfekavome, o Veliau tepem aliejumi, kuris gyde ir minkstino sasiuka, odele. Tad greitai isgijo. Jei enra saltalankio, galima ir alyvuogiu, bet saltalankio geriau, jis ne tik minkstina, bet ir gydo.

As galvoju po savaitgalio vezti pas veterinara, nors nelabai isivaizduoju, kur Siauliuose toki rasti, kuris ismanytu grauzikus doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 31, 10:25)
As galvoju po savaitgalio vezti pas veterinara, nors nelabai isivaizduoju, kur Siauliuose toki rasti, kuris ismanytu grauzikus  doh.gif  g.gif

Svarbu, kad grybelį pažintų- nes iš aprašymo- gali būti tai. o gal ką keitėt JK gyvenime? maistą? vietą? Mano pirmoji buvo nuo sąlygų pasikeitimų žaizdelėm su pleiskanėlėm išgąsdinus mus- bet apsiprato- ir baigėsi bėdos.
Atsakyti
Sveikos kiauliukų augintojos 4u.gif aš čia su tokiu gal kvailu klausimu, bet... Ar patinėliai neturi aštresnio kvapo už pateles?
Pažįstami ieško savo kiauliukui naujų namų, aš pasiryžus priglausti, bet vyras bijo, kad smirdės berniukas stipriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2014 01 31, 18:02)
Sveikos kiauliukų augintojos 4u.gif aš čia su tokiu gal kvailu klausimu, bet... Ar patinėliai neturi aštresnio kvapo už pateles?
Pažįstami ieško savo kiauliukui naujų namų, aš pasiryžus priglausti, bet vyras bijo, kad smirdės berniukas stipriai doh.gif

Tikrai tikrai- nea.
Atsakyti
thumbup.gif Nu va biggrin.gif ateinu pasigirti (tfiu tfiu tfiu biggrin.gif tikiuosi viskas pavyks), susitariau beveik pirkti dvi juru kiaulytes smile.gif teks truputi pavaziuoti, bet manau bus liux thumbup.gif planuojam isigyti apie vasario 20 d.

Tai as su klausimu - o gal kur LT matet isigyti tu surenku narvu???? g.gif nu kaip mum patiko!!! aukstu daugiau padaryti galima, ir siaip lb patogu atrodo. Panasus kaip foto, prisiziurejau visokiu fantastisku tokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2014 01 31, 18:02)

mano vyrui visada smirda, ir, ko gero, nesvarbu, ar patinas, ar patele butu unsure.gif
Atsakyti
tikrai nesmirda patinukai labiau,o kvapa visi gyvunai turi kazkoki ir suo ir kate ir ta pati kiaulyte,gerai priziurint nieko per daug nesijaucia,juk ir zmogus apsileides smirda 4u.gif daznai keiciant ju namuka to galima isvengti.
Atsakyti
man tai Pige labiau "smirda". Bet tai salygina. Nes siaip nei Pige nei Berzelis nesmirda, tik Pige netvarkingai sisioja visur ir dazniau narveli keisti reikia ir kvapo jokio smile.gif Kartais galvoju, kad Berzelis visai nesisioja g.gif paliginus su mergiote bet kakoja daugiau tongue.gif
Atsakyti
Uosis doroja Persi,kad kai gris butu Adrijos kavalierius be konkurencijos,ale beda nu pro Limpopeli gi reiks praeit lotuliukas.gif O Limpopo tai nemirtingas,galvoju ko jis antra savaite sukuicia narva,o pasirodo jis siusiot kitur pradejo,tai bande persivilkt palute i nauja vieta,nu protaunas parsekas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2014 01 31, 17:02)

mano berniukas kaip tik visai bekvapis ir tvarkingas,o gerai priziurima JK tikrai nesmirdes,taciau jei bent vienas seimos narys pries,pagalvokit,kad paskui vel nereiktu gyvunui iekoti namu,jieprieraisus ,stresuoja pamesti verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 31 sausio 2014 - 21:44
QUOTE(linete33 @ 2014 01 31, 22:37)
Uosis doroja Persi,kad kai gris butu Adrijos kavalierius be konkurencijos,ale beda nu pro Limpopeli gi reiks praeit  lotuliukas.gif O Limpopo tai nemirtingas,galvoju ko jis antra savaite sukuicia narva,o pasirodo jis siusiot kitur pradejo,tai bande persivilkt palute i nauja vieta,nu protaunas parsekas  lotuliukas.gif
Papildyta:

mano berniukas kaip tik visai bekvapis ir tvarkingas,o gerai priziurima JK tikrai nesmirdes,taciau jei bent vienas seimos narys pries,pagalvokit,kad paskui vel nereiktu gyvunui iekoti namu,jieprieraisus ,stresuoja pamesti  verysad.gif

o Persiui visai dzin....laksto begioja popkornina plaukai pasistoje stovi lotuliukas.gif kaip baleto sijonelis apie uzupakali ,juokingas baisiausiai dabar kai apgrauztas toks visas lotuliukas.gif prisoko Uosiukui lambadu,prikraipe savo pasturgali daba tegu dziaugiasi ,madingas budamas.o maziui pradejau duoti vitaminu tai jis galetu ant kart ta buteliuka isgertu kaip ju nori,gal tikrai jam kazko truko g.gif dabar kolkas biski atskirai ziuriu miega ,viens vienur kits kitur,gal Persio kailiukas ataugs biski,kaip gi grys toks pas Adrija,visai kaip neveislinis kazkoks,o Uosiukas zinoma kad uzpavydejo tokiu kasu jam galvoja ner cia ko,glosto sukuoja seimininke,apseis......bus tvarka uzteks cia vargt su tom sukom nes Persis labai nemegsta sukuotis,o gal ir pats maziui i ausi pakuzdejo ir paprase kad ji apkirptu ir baigtusi visi sukavimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 31, 10:25)

Ačiū už patarimą! Tai mano nužiūrėtasis http://www.kika.lt/?...=3877#gsc.tab=0 matyt, pernelyg mažas, o ir šiaip kažkaip valymui nepatogus atrodo? O gal kas tokį turite ir džiaugiatės?
Atsakyti