Klaipedoje kiauliukus dar gydo Vingio g., ten musiskiui operacija dare

QUOTE(Failas @ 2014 01 30, 16:00)
Taip nesinori pirkti 60*40 be jokių priedų už gan nemažą kainą. Gal kas susikonstravote patys namuose? Į ką reiktų atkreipti dėmesį kuriant namą JK?
Labai jau maza narveli norit pirkti JK.... Reiktu bent 80 cm ilgio...
QUOTE(Moonte @ 2014 01 30, 23:53)
Musu JK irgi istiko kazkas panasaus. Isgydeme Betadino ir saltalankio aliejaus deka. Pradzioje Betadinu dizenfekavome, o Veliau tepem aliejumi, kuris gyde ir minkstino sasiuka, odele. Tad greitai isgijo. Jei enra saltalankio, galima ir alyvuogiu, bet saltalankio geriau, jis ne tik minkstina, bet ir gydo.
As galvoju po savaitgalio vezti pas veterinara, nors nelabai isivaizduoju, kur Siauliuose toki rasti, kuris ismanytu grauzikus

QUOTE(Sunreja @ 2014 01 31, 10:25)
As galvoju po savaitgalio vezti pas veterinara, nors nelabai isivaizduoju, kur Siauliuose toki rasti, kuris ismanytu grauzikus

Svarbu, kad grybelį pažintų- nes iš aprašymo- gali būti tai. o gal ką keitėt JK gyvenime? maistą? vietą? Mano pirmoji buvo nuo sąlygų pasikeitimų žaizdelėm su pleiskanėlėm išgąsdinus mus- bet apsiprato- ir baigėsi bėdos.
Sveikos kiauliukų augintojos
aš čia su tokiu gal kvailu klausimu, bet... Ar patinėliai neturi aštresnio kvapo už pateles?
Pažįstami ieško savo kiauliukui naujų namų, aš pasiryžus priglausti, bet vyras bijo, kad smirdės berniukas stipriai

Pažįstami ieško savo kiauliukui naujų namų, aš pasiryžus priglausti, bet vyras bijo, kad smirdės berniukas stipriai

QUOTE(solitude @ 2014 01 31, 18:02)
aš čia su tokiu gal kvailu klausimu, bet... Ar patinėliai neturi aštresnio kvapo už pateles?

Tikrai tikrai- nea.

Tai as su klausimu - o gal kur LT matet isigyti tu surenku narvu????

QUOTE(solitude @ 2014 01 31, 18:02)

mano vyrui visada smirda, ir, ko gero, nesvarbu, ar patinas, ar patele butu

tikrai nesmirda patinukai labiau,o kvapa visi gyvunai turi kazkoki ir suo ir kate ir ta pati kiaulyte,gerai priziurint nieko per daug nesijaucia,juk ir zmogus apsileides smirda
daznai keiciant ju namuka to galima isvengti.

man tai Pige labiau "smirda". Bet tai salygina. Nes siaip nei Pige nei Berzelis nesmirda, tik Pige netvarkingai sisioja visur ir dazniau narveli keisti reikia ir kvapo jokio
Kartais galvoju, kad Berzelis visai nesisioja
paliginus su mergiote bet kakoja daugiau

Uosis doroja Persi,kad kai gris butu Adrijos kavalierius be konkurencijos,ale beda nu pro Limpopeli gi reiks praeit
O Limpopo tai nemirtingas,galvoju ko jis antra savaite sukuicia narva,o pasirodo jis siusiot kitur pradejo,tai bande persivilkt palute i nauja vieta,nu protaunas parsekas
Papildyta:
mano berniukas kaip tik visai bekvapis ir tvarkingas,o gerai priziurima JK tikrai nesmirdes,taciau jei bent vienas seimos narys pries,pagalvokit,kad paskui vel nereiktu gyvunui iekoti namu,jieprieraisus ,stresuoja pamesti

Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2014 01 31, 17:02)

mano berniukas kaip tik visai bekvapis ir tvarkingas,o gerai priziurima JK tikrai nesmirdes,taciau jei bent vienas seimos narys pries,pagalvokit,kad paskui vel nereiktu gyvunui iekoti namu,jieprieraisus ,stresuoja pamesti

QUOTE(linete33 @ 2014 01 31, 22:37)
Uosis doroja Persi,kad kai gris butu Adrijos kavalierius be konkurencijos,ale beda nu pro Limpopeli gi reiks praeit
O Limpopo tai nemirtingas,galvoju ko jis antra savaite sukuicia narva,o pasirodo jis siusiot kitur pradejo,tai bande persivilkt palute i nauja vieta,nu protaunas parsekas
Papildyta:

Papildyta:

o Persiui visai dzin....laksto begioja popkornina plaukai pasistoje stovi

QUOTE(Sunreja @ 2014 01 31, 10:25)
Ačiū už patarimą! Tai mano nužiūrėtasis http://www.kika.lt/?...=3877#gsc.tab=0 matyt, pernelyg mažas, o ir šiaip kažkaip valymui nepatogus atrodo? O gal kas tokį turite ir džiaugiatės?