Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(pasimetus_laike @ 2014 01 29, 17:23)
Nuuuu super bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Taip nuotaika pakele!!!!!!

QUOTE(linete33 @ 2014 01 29, 19:21)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  gerules aktores  wub.gif

Prašom ir Jūs pasirodykit ir gausiai..
Atsakyti
O as siandien paemusi Persi pasukuoti apakau pamaciusi kad jis visas be plauku blink.gif visas apgrauztas lotuliukas.gif palikes trumpaplaukis,apie uzupakali kokiu 3cm plaukai palike,vienas sonas patrumpintas,kitas jau pradetas trumpinti,vaje kaip gaila pasidare verysad.gif ot maziukas sposus krecia,polichmacheras matai atsirado lotuliukas.gif tai kas bus toliau skiny kiauliuka padarys jis man ta Persi lotuliukas.gif dickis mano paauges neblogai pastorejes 970g sveria.per dvi savaites 100g.priaugo,kad eda ir eda viens uz kita daugiau,mazius ir 430g.ugtelejo 100g taip pat per2 sav.nu bet ka jis man tik nepridirba,jau teko isimti maisto dubeneli didesni ir idet mazesni nes ten wc susirado,o ta mazesni teko su izoliacija pritvirtinti nes apvercia,viens i viena puse tempia kits i kita..... lotuliukas.gif rekia vienas uz kita garsiau vos man iejus i kambari lotuliukas.gif oi isdyke kokie doh.gif
Atsakyti
stai didysis kirpejas 4u.gif http://www.part.lt/i...b9c48423560.jpg http://www.part.lt/i...2e3293c8315.jpg du draugeliai ,viens be kito niekur....visur kartu
Atsakyti
wub.gif Fainuoliai tie jusu kriuksiukai

Niekur nerandam pirkti siu mielybiu... sad.gif tiksliau radom keleta, teigia mazdaug 7 savaiteliu, vietinej gyvunu parduotuvej. Trumpaplaukiai, 55 litu nori uz viena... o skelbimuose vilniaus prisiziurejau visokiu pukuotuku garbanuotuku nuo 25 iki *** litu... Tai net nzn, noris paprastuko mum, bet 55 litai.. ir dar nekokiu atsiliepimu apie ta parduotuve esu girdejusi, kad ligotu gyvuneliu yra pardave... tai nezinau.. baisu kazkaip.

Patarkit ka nors...
Papildyta:
P.S. norim pirkti du iskart...
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2014 01 29, 21:07)
wub.gif Fainuoliai tie jusu kriuksiukai

Niekur nerandam pirkti siu mielybiu... sad.gif tiksliau radom keleta, teigia mazdaug 7 savaiteliu, vietinej gyvunu parduotuvej. Trumpaplaukiai, 55 litu nori uz viena... o skelbimuose vilniaus prisiziurejau visokiu pukuotuku garbanuotuku nuo 25 iki *** litu... Tai net nzn, noris paprastuko mum, bet 55 litai.. ir dar nekokiu atsiliepimu apie ta parduotuve esu girdejusi, kad ligotu gyvuneliu yra pardave... tai nezinau.. baisu kazkaip.

Patarkit ka nors...
Papildyta:
P.S. norim pirkti du iskart...

jus norit trumpaplaukio kaip supratau,taip?bet net neisivaizduoju ar bus pigiau nei 50lt g.gif o jus is kurio miesto esate?
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 01 29, 21:16)
jus norit trumpaplaukio kaip supratau,taip?bet net neisivaizduoju ar bus pigiau nei 50lt g.gif o jus is kurio miesto esate?

iš Šilutės. 50 negąsdina, gąsdina, kad labai nepatikimi pardavėjai čia vietiniai...
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 01 29, 19:33)
O as siandien paemusi Persi pasukuoti apakau pamaciusi kad jis visas be plauku blink.gif visas apgrauztas lotuliukas.gif palikes trumpaplaukis,apie uzupakali kokiu 3cm plaukai palike,vienas sonas patrumpintas,kitas jau pradetas trumpinti,vaje kaip gaila pasidare verysad.gif ot maziukas sposus krecia,polichmacheras matai atsirado lotuliukas.gif tai kas bus toliau skiny kiauliuka padarys jis man ta Persi lotuliukas.gif dickis mano paauges neblogai pastorejes 970g sveria.per dvi savaites 100g.priaugo,kad eda ir eda viens uz kita daugiau,mazius ir 430g.ugtelejo 100g taip pat per2 sav.nu bet ka jis man tik nepridirba,jau teko isimti maisto dubeneli didesni ir idet mazesni nes ten wc susirado,o ta mazesni teko su izoliacija pritvirtinti nes apvercia,viens i viena puse tempia kits i kita..... lotuliukas.gif rekia vienas uz kita garsiau vos man iejus i kambari lotuliukas.gif oi isdyke kokie doh.gif

vat geras,apkirpo draugeli,vasara ir Limpopo eis pas ji kirptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 01 29, 21:30)
vat geras,apkirpo draugeli,vasara ir Limpopo eis pas ji kirptis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet eina sau kaip stipriai,plaukai piestu stovi ant nugaros.man taip gaila as taip jo kasas puoselejau,sukavau glosciau ir se tau....
Atsakyti
vilkra, šaunus filmukas, labai nuotaiką pakėlė 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2014 01 29, 20:29)
iš Šilutės. 50 negąsdina, gąsdina, kad labai nepatikimi pardavėjai čia vietiniai...

sunku net Klaipedoj rasti....
Atsakyti
Va radau sioki toki skelbima http://www.skelbiu.l...s-18362832.html

Tik baisu, kad toli veztis reiktu... Baisu susaldyti... Vis linkstu pirkt cia vietoj...
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2014 01 29, 21:29)

Pabandykit situo nr 868325355. Gal dar tures musu verpetuoto kriuksio sesiu ar broliu. Vieta Kaunas
Atsakyti