Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Shuke @ 2014 01 16, 21:46)
Sveikutes simtas metu 4u.gif
as is karto su rupesteliu, mano didcke panasu apsirgo,sunkiai eda, pasidare lengvute, paziurejau dantys atrodo perauge g.gif  nes lyg ima est, bet tsmpo tempo lapa, o dantys palyginus su kita kiaulyte ilgoki ir dar kazkaip idomiai sonu padile...
Kadangi arteja savaitgalis norisi susisukti greitai, kur Vilniuje veterinarai kiaulukus gydo ? Jus viska zinote, as galvoju dantukai cia kliutis reikia patrumpinti..

as ne vilniete,bet kazkokia ausim apie Jeruzales klinika girdejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2014 01 15, 22:24)
Mano turbut mazas,kad sauso maistelio mazai valgo g.gif Labai isrankus.Ryte iberiau 2 kokius saukstus maistelio,dar iki dabar yra.

Jūsų kiauliukas, be to, kad labai gražus, atrodo labai sveikai. Gal jam metukų dar nėra, bent jau man taip atrodo, todėl ir svoris toks. Man mergiotė 1 metų svėrė apie 800 gr.

Shuke, jei dantys, tai bet kurioje klinikoj manau patrumpins be didesnių problemų. Galit ir Jeruzalės bandyti, manau, kad ir Toto patrumpintų be problemų. Dar girdėjau gražių atsiliepimų apie Vaidos kliniką. Sėkmės Jums !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melka: 17 sausio 2014 - 09:00
andra96, grazuolis Uosiukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2014 01 17, 08:57)
Jūsų kiauliukas, be to, kad labai gražus, atrodo labai sveikai. Gal jam metukų dar nėra, bent jau man taip atrodo, todėl ir svoris toks. Man mergiotė 1 metų svėrė apie 800 gr.

Shuke, jei dantys, tai bet kurioje klinikoj manau patrumpins be didesnių problemų. Galit ir Jeruzalės bandyti, manau, kad ir Toto patrumpintų be problemų. Dar girdėjau gražių atsiliepimų apie Vaidos kliniką. Sėkmės Jums !

Dekui, jau 3 valanda keliausim i jeruzale galvoju kaip nesusaldyt, i ka susukt kad neuzdustu, vnz kazkodel needa bande lapa vel salotos kasti, bet tampo ir viskas, nzn kuo cia baigsis, sedi kamputyje nosi iremus, jegos senka mazutei gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 01 17, 10:03)
andra96, grazuolis Uosiukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

taip grazuolis,aciu.bet tas grazuolis tuoj gaus bizulelio,nes jau nebezinau ka su juo daryti biggrin.gif tik idedu svaraus maistelio,zoles,ar salotu,jis viska susysioja ir sukakoja...mano Persis alkanas buna kol as nepamatau kad tas maistas taip ir nepaliestas o tas pas mus nebudinga.ka man su juo daryti g.gif pampersa deti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2014 01 17, 12:01)
taip grazuolis,aciu.bet tas grazuolis tuoj gaus bizulelio,nes jau nebezinau ka su juo daryti biggrin.gif tik idedu svaraus maistelio,zoles,ar salotu,jis viska susysioja ir sukakoja...mano Persis alkanas buna kol as nepamatau kad tas maistas taip ir nepaliestas o tas pas mus nebudinga.ka man su juo daryti g.gif pampersa deti lotuliukas.gif

mergu jis nori,Adrija tai siusioja po savim,kampe vienam,bet tam kur miega,tai Limpopelis gal ja ismokys kau suleisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2014 01 17, 19:36)
mergu jis nori,Adrija tai siusioja po savim,kampe vienam,bet tam kur miega,tai Limpopelis gal ja ismokys kau suleisiu  lotuliukas.gif

mergu mat mazgis uzsimane lotuliukas.gif i kelnes sysioja dar...mergos jam matai rupi lotuliukas.gif tegu dziaugiasi kad Persiui siuo metu mergu nesinori,nes vel nezinotu kur maziukui pasislepti reiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras, merginos,

Temos pabaigoj, naujos narės, kurios norite patekti į sąrašiuką surašykit savo duomensi, ok? Aš sklerotikė- galiu pamiršti.. blush2.gif
Atsakyti
Su Naujais!

Seniai bebuvom, visi tokie gražūs wub.gif Labai ačiū už malonią staigmeną - patekom į pirmą puslapį!!!

Mūsų "monekenas" Lakrisas, artėjant 4 mėnesių sukakčiai, priaugo štai tiek lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 17, 19:36)
labas vakaras, merginos,

Temos pabaigoj, naujos narės, kurios norite patekti į sąrašiuką surašykit savo duomensi, ok? Aš sklerotikė- galiu pamiršti.. blush2.gif

Adrija 2013 08 08
Papildyta:
QUOTE(Aurėja @ 2014 01 17, 20:02)
Su  Naujais! 

Seniai bebuvom, visi tokie gražūs  wub.gif  Labai ačiū už malonią  staigmeną - patekom į pirmą puslapį!!!

user posted image

saunuolis wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
ateinu su pagalbos sauksmu, sakykit, gal yra koks veterinaras kur sestadieniais dirbtu Klaipedoje? Musu kiaulytei kazkas negerai, eda, bet taip vangiai, sedi kamputy ir vos juda verysad.gif ir kakoja ir siusioja po savim, to anksciau nebudvo... nezinau kas dirbtu sestadieniais... aciu
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 01 17, 23:32)
Sveikos,
ateinu su pagalbos sauksmu, sakykit, gal yra koks veterinaras kur sestadieniais dirbtu Klaipedoje? Musu kiaulytei kazkas negerai, eda, bet taip vangiai, sedi kamputy ir vos juda  verysad.gif ir kakoja ir siusioja po savim, to anksciau nebudvo... nezinau kas dirbtu sestadieniais... aciu

Klaipedoj nezinau googlinkit,bet reik skubet,jei nerasit,tai damaitink per svirksta tyrelem,kol pateksit pas veta verysad.gif
Atsakyti