Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Nebeiškenčiau ir suleidau kavalierių su pana į vieną narvą. meilė abipusė, nesipeša, burkuoja. Kova vyksta tik dėl hamako.. Na, žinoma, ir skiedros plačiau už narvo laksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2014 01 13, 14:58)
Nebeiškenčiau ir suleidau kavalierių su pana į vieną narvą. meilė abipusė, nesipeša, burkuoja. Kova vyksta tik dėl hamako.. Na, žinoma, ir skiedros plačiau už narvo laksto  doh.gif

Gal galite įmesti narvo vidaus foto ax.gif Domina hamakas, kaip jį padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2014 01 13, 14:58)
Nebeiškenčiau ir suleidau kavalierių su pana į vieną narvą. meilė abipusė, nesipeša, burkuoja. Kova vyksta tik dėl hamako.. Na, žinoma, ir skiedros plačiau už narvo laksto  doh.gif

as galvoju pries valentina suleist,paaugs dar jaunoji wub.gif Bebras dabar turi 1 danti,turejo 3,bet besiduodamas per grotas,pasitrumpino 2 priekinius,bet edimui jam netrukdo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane irgi domina kas per hamakas g.gif

Musu grazuolis 1.5 men sveria 330gr. kaip supratau,kad tai yra gerai.

Nuostabus zveriukas,mielas,grazus,svelnus wub.gif Tiek dziaugsmo namie thumbup.gif
Atsakyti
pasveriau Uosiuka sveria 305g menesiukas jam,mazas spokiukas,o Persis kaip svere taip ir sveria 890g.jis figurnas pas mane,manikenas lotuliukas.gif 7 men.bet panos uz ji didesnes,va Adrija didesne uz ji 4u.gif zinokit mano Persis jau Uosiuka maziau vaiko,kurkia dar,bet jau galima kenteti,suprato kas yra moterys visgi po Adrijos pasisveciavimo lotuliukas.gif siaip gyvena kol kas draugiskai,kartu eda kartu miega kartu medituoja... lotuliukas.gif
Atsakyti
RODOMĖS IR MES :)pasaulį išvydęs lapkričio gale BALTANOSISuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keldziuke: 14 sausio 2014 - 02:13
Koks dailus Baltanosis wub.gif wub.gif

O štai mano šeimyna. Bški apsišiukšlinę, bet juk rytas!

user posted image

Šis būtent hamakas yra iš džinsų kalaškės (turiu ir dar 2 kitokius, bet šis tobulliausias mums). Nukirpus dvigubą narvo pločio ilgį, galuose prisiuvus po sagutę ir kilputę. Taip perveriu per virbus ir kitam gale susegu. Gali gulėt ir po juo, ir ant jo , ir viduj - kaip sumuštinis. O ten kitam gale iš tų pačių džinsų tokia ale "rankovytė" šieneliui. Ne taip barstosi, o ir kiaulinai tvarkingai ištiesia kaklus kaip žirafos.
Paprastai abu turi tokius atskirus narvus, bet dabar jau norim anūkų blush2.gif

Mano Bebras irgi ardo grotas, bet, tfu-tfu-tfu, kol kas visi dantys. Pati tuo stebiuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 14 sausio 2014 - 09:14
vaje kokie apartamentai.super hamakelis 4u.gif
Atsakyti
Nius savaitgalį būtinai ką nors teks sugalvoti. Ačiū Wilmusia 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu mitybos lentelę. Ten parašyta kad galima greipfruktą. O kažin "Pamelo" galima mastau.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki mirksiukas.gif Jungiames prie jusu burio.Mes irgi turime kiauliuka,lygiaplauki,triju spalvu.Pirkome sunui dovanu. wub.gif Tik pasiskaiciau kiek cia jusiskiai sveria ir pasveriau musu Pupsi.Sveria tik 550g.Pirkome is zmoniu ,jie sake ,kad jam 1 metai.Nesuprantu ar cia veisle tokia g.gif O gal kas negerai jam?Labai megsta agurka,krapus,morka,siena.O sauso maistelio nelabai as jam itinku.Pirkau ir sveriama ir pakuciuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alionke: 14 sausio 2014 - 23:16
QUOTE(alionke @ 2014 01 14, 23:14)
Sveikos ir sveiki  mirksiukas.gif Jungiames prie jusu burio.Mes irgi turime kiauliuka,lygiaplauki,triju spalvu.Pirkome sunui dovanu. wub.gif  Tik pasiskaiciau kiek cia jusiskiai sveria ir pasveriau musu Pupsi.Sveria tik 550g.Pirkome is zmoniu ,jie sake ,kad jam 1 metai.Nesuprantu ar cia veisle tokia g.gif O gal kas negerai jam?Labai megsta agurka,krapus,morka,siena.O sauso maistelio nelabai as jam itinku.Pirkau ir sveriama ir pakuciuose.

Ojeiii, koks mazas... Parodykit foto 4u.gif Mano tai druckiai abu rolleyes.gif
Atsakyti