Nebeiškenčiau ir suleidau kavalierių su pana į vieną narvą. meilė abipusė, nesipeša, burkuoja. Kova vyksta tik dėl hamako.. Na, žinoma, ir skiedros plačiau už narvo laksto

QUOTE(wilmusia @ 2014 01 13, 14:58)
Nebeiškenčiau ir suleidau kavalierių su pana į vieną narvą. meilė abipusė, nesipeša, burkuoja. Kova vyksta tik dėl hamako.. Na, žinoma, ir skiedros plačiau už narvo laksto 

Gal galite įmesti narvo vidaus foto

QUOTE(wilmusia @ 2014 01 13, 14:58)

as galvoju pries valentina suleist,paaugs dar jaunoji

Mane irgi domina kas per hamakas
Musu grazuolis 1.5 men sveria 330gr. kaip supratau,kad tai yra gerai.
Nuostabus zveriukas,mielas,grazus,svelnus
Tiek dziaugsmo namie

Musu grazuolis 1.5 men sveria 330gr. kaip supratau,kad tai yra gerai.
Nuostabus zveriukas,mielas,grazus,svelnus

pasveriau Uosiuka sveria 305g menesiukas jam,mazas spokiukas,o Persis kaip svere taip ir sveria 890g.jis figurnas pas mane,manikenas
7 men.bet panos uz ji didesnes,va Adrija didesne uz ji
zinokit mano Persis jau Uosiuka maziau vaiko,kurkia dar,bet jau galima kenteti,suprato kas yra moterys visgi po Adrijos pasisveciavimo
siaip gyvena kol kas draugiskai,kartu eda kartu miega kartu medituoja...

RODOMĖS IR MES :)pasaulį išvydęs lapkričio gale BALTANOSIS

Koks dailus Baltanosis
O štai mano šeimyna. Bški apsišiukšlinę, bet juk rytas!

Šis būtent hamakas yra iš džinsų kalaškės (turiu ir dar 2 kitokius, bet šis tobulliausias mums). Nukirpus dvigubą narvo pločio ilgį, galuose prisiuvus po sagutę ir kilputę. Taip perveriu per virbus ir kitam gale susegu. Gali gulėt ir po juo, ir ant jo , ir viduj - kaip sumuštinis. O ten kitam gale iš tų pačių džinsų tokia ale "rankovytė" šieneliui. Ne taip barstosi, o ir kiaulinai tvarkingai ištiesia kaklus kaip žirafos.
Paprastai abu turi tokius atskirus narvus, bet dabar jau norim anūkų
Mano Bebras irgi ardo grotas, bet, tfu-tfu-tfu, kol kas visi dantys. Pati tuo stebiuosi...

O štai mano šeimyna. Bški apsišiukšlinę, bet juk rytas!

Šis būtent hamakas yra iš džinsų kalaškės (turiu ir dar 2 kitokius, bet šis tobulliausias mums). Nukirpus dvigubą narvo pločio ilgį, galuose prisiuvus po sagutę ir kilputę. Taip perveriu per virbus ir kitam gale susegu. Gali gulėt ir po juo, ir ant jo , ir viduj - kaip sumuštinis. O ten kitam gale iš tų pačių džinsų tokia ale "rankovytė" šieneliui. Ne taip barstosi, o ir kiaulinai tvarkingai ištiesia kaklus kaip žirafos.
Paprastai abu turi tokius atskirus narvus, bet dabar jau norim anūkų

Mano Bebras irgi ardo grotas, bet, tfu-tfu-tfu, kol kas visi dantys. Pati tuo stebiuosi...
vaje kokie apartamentai.super hamakelis

Nius savaitgalį būtinai ką nors teks sugalvoti. Ačiū Wilmusia

Žiūriu mitybos lentelę. Ten parašyta kad galima greipfruktą. O kažin "Pamelo" galima

Sveikos ir sveiki
Jungiames prie jusu burio.Mes irgi turime kiauliuka,lygiaplauki,triju spalvu.Pirkome sunui dovanu.
Tik pasiskaiciau kiek cia jusiskiai sveria ir pasveriau musu Pupsi.Sveria tik 550g.Pirkome is zmoniu ,jie sake ,kad jam 1 metai.Nesuprantu ar cia veisle tokia
O gal kas negerai jam?Labai megsta agurka,krapus,morka,siena.O sauso maistelio nelabai as jam itinku.Pirkau ir sveriama ir pakuciuose.

QUOTE(alionke @ 2014 01 14, 23:14)
Sveikos ir sveiki
Jungiames prie jusu burio.Mes irgi turime kiauliuka,lygiaplauki,triju spalvu.Pirkome sunui dovanu.
Tik pasiskaiciau kiek cia jusiskiai sveria ir pasveriau musu Pupsi.Sveria tik 550g.Pirkome is zmoniu ,jie sake ,kad jam 1 metai.Nesuprantu ar cia veisle tokia
O gal kas negerai jam?Labai megsta agurka,krapus,morka,siena.O sauso maistelio nelabai as jam itinku.Pirkau ir sveriama ir pakuciuose.

Ojeiii, koks mazas... Parodykit foto