Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Buttuke @ 2014 01 24, 15:18)
Sveikos, gal pavasari kam nors zentelio reiktu bigsmile.gif
user posted image
user posted image

oi koks grazuolis ir koks dickis wub.gif kailiukas blizga zvilga...grazus labai kiauliukas.
Atsakyti
grazus zentukas wub.gif ,bet mano Adryte uzimta,gi vyra nuosava turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2014 01 24, 14:18)

bigsmile.gif koks fainuolis wub.gif butu gal ir nieko savo Fifa suporuoti rolleyes.gif manoji tai bais seresi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2014 01 24, 15:18)

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2014 01 24, 13:19)
Pirkciau tik is zmoniu 4u.gif Parduotuvej jie neturi kontakto su zmogum,ju nieks nepaglosto,sunkiau prisiaukint. Kiauliukai ir taip labai baikstus.

Pritariu 300 proc. drinks_cheers.gif

Koks dailus kavalierius wub.gif wub.gif
Atsakyti
ar bandet kas duoti JK kopustu lapkociu?turiu nemazai ju tokiu zaliu sultingu,bet dar nedrystu duoti ju?kaip manot nepakenks?
Atsakyti
aš duodavau. nieko tokio lyg.
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2014 01 27, 10:36)
aš duodavau. nieko tokio lyg.

vat ir needa ju man verysad.gif viena lapuka sugrauze ir ziuriu viskas dabar net neziuri i juos,gal todel kad zoles yra g.gif jam kai yra zoles nieko nereikia daugiau.vakar pirkau daigintos liucernos,ojej kaip patiko kaip kramte kaip pliauskejo lotuliukas.gif nezinau irgi ar gerai jk jie bet siandien gyvi lotuliukas.gif stovi kaip spokai galvas iskele ir laukia pusryciu Persis net ant dvieju koku atsistoja kad pirmesnis gautu skaniausia kasneli lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar jusu JK grauzia sakeles? Skaiciau kad dantims galast reikia vaismedziu sakeliu,bet maniskis negrauzia g.gif Gal reikia zieve nuimt ar dar kaip ypatingai paruost?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2014 01 27, 12:43)
Ar jusu JK grauzia sakeles? Skaiciau kad dantims galast reikia vaismedziu sakeliu,bet maniskis negrauzia g.gif  Gal reikia zieve nuimt ar dar kaip ypatingai paruost?

Graužia, ir net labai. Jie kaip tik tą žievę ir nugraužia, jos nuimt nereikia Aš duodu tokių nestorų, tokių kaip mažylis (pirštas) ar net plonesnių obels šakelių.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2014 01 27, 11:43)
Ar jusu JK grauzia sakeles? Skaiciau kad dantims galast reikia vaismedziu sakeliu,bet maniskis negrauzia g.gif  Gal reikia zieve nuimt ar dar kaip ypatingai paruost?

Maniskiai negrauzia sakeliu, o vat savo medini nama tratina ohoho kaip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2014 01 27, 11:43)

mano grauzia tik pirktiniu biggrin.gif
Atsakyti