Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

batai negrazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 02 16, 11:36)
Nu ale pasisekė  bigsmile.gif Gant bačiukai idealūs, pavalysiu biškiuka tik  smile.gif  odytė, ir atrodo puikiai  wub.gif iš pado panašu kad nedevėti visai 18lt bigsmile.gif

Smagu, kad radinys džiaugsmą kelia, bet man gražiausia čia ciklameninė juostelė ant aulo smile.gif
Atsakyti
Man ir batai negražūs, už dyką neimčiau ax.gif
Atsakyti
Grazus batai.Ko gi jiems truksta?Juk zinoms kiek parduotuveje batai kainuoja.Tai ko gi nenusipirkti pvz.kasdien ir tokiu.
Atsakyti
Dėkui už nuomones 4u.gif Man tie jie labai labai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Vis uzmesdavau aki i tokio tipo batukus,o siandien Gausoj aptikau biggrin.gif ,tai emiau ir pasiemiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2014 02 17, 16:17)
Grazus batai.Ko gi jiems truksta?Juk zinoms kiek parduotuveje batai kainuoja.Tai ko gi nenusipirkti pvz.kasdien ir tokiu.

Mano akimis jiems trūksta būtent grožio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2014 02 18, 13:42)
Vis uzmesdavau aki i tokio tipo batukus,o siandien Gausoj aptikau biggrin.gif ,tai emiau ir pasiemiau ax.gif
user posted image

man vis atrodo, kad tokie kulnai atgal verčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2014 02 18, 13:42)

Aš būčiau ėmus ir padėjus atgal. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 02 18, 13:12)
Mano akimis jiems trūksta būtent grožio smile.gif

drinks_cheers.gif ...koks skirtumas,gantas,šmantas ar grantas,jei nėra vaizdo?!?!? doh.gif
Atsakyti
Man nepatiko abeji bačiokai.Grožio trūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 19, 02:38)
Man nepatiko abeji bačiokai.Grožio trūksta biggrin.gif

drinks_cheers.gif ,na neturejau tokio tipo niekad,tai susigundziau,beto turiu samanini tasiuka,tai norisi kazko prie jo biggrin.gif
Atsakyti