Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

...liomi,suknelė kaip už 1£ ,gražu mirksiukas.gif ,bet toli gražu iki tobulos....bet jei tau tinka ir su ja jautiesi verta milijono,smagu,pirmyn,gražios šventės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 02 13, 17:06)
...liomi,suknelė kaip už 1£ ,gražu mirksiukas.gif ,bet toli gražu iki tobulos....bet jei tau tinka ir su ja jautiesi verta milijono,smagu,pirmyn,gražios šventės 4u.gif

laugh.gif neapsiverksiu . fail .

as uz ja ir £100 mokeciau. ir zinau, kas uz ja sumoketu ir £150- £200. Aisku, as jos niekada neparduosiu . be kalbu .

---

Dekoja suknele , aleluja Rolandui ! biggrin.gif xxx
Atsakyti
liomi Jūs kaip visada savo radiniais pritrenkiate wub.gif Man labai graži wub.gif
Atsakyti
Giriu zaliaja suknele ,manau viska suderinus ,kaip Liomi moka bus puiku 4u.gif
Atsakyti

Liomi prajuokinai thumbup.gif nuostabi suknele, dar nuostabesne jos spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 20 vasario 2014 - 16:48
liomi, suknelės spalva nuostabi ir medžiaga graži, bet man iškirptė tokia nelabai, primeta metų blush2.gif ir Tau ji atrodo platoka, bet skaičiau, kad dar lyginai, tvarkei po foto smile.gif
Manau, su ja ir rožiniais bateliais (ar citrinine delnine) atrodysi nuostabiai wub.gif

Ačiū visoms, kas mano pirkinius pagyrėt wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Na pasakysiu dar....bütent tokia iškirptė kokia yra liomi žalios suknelė,kaip tik jaunina....
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 02 13, 18:50)
Na, man suknelė įspūdžio nepaliko  blush2.gif

drinks_cheers.gif

Tik tas perdėtas ui ai oh įspūdį paliko.Suknelės spalva graži labai.Jeigu ji tokia,kokia antroje nuotraukoje.O,jeigu spalva kaip pirmoj foto,tai Rolkai su Karlu pravalas,o Miuccia xrienovai lygina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 14 vasario 2014 - 00:45
Anila, antra nuotrauka ir yra del spalvos ir vaizdo aiskaus .

na aciu visoms , suknele laukia pasirodymo 4u.gif
Atsakyti
Gero tau vakaro drinks_cheers.gif būsi pirma merga drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 14 vasario 2014 - 01:11
liomi, labai patiko suknelė! būsi tikra Gueen in Green <3
Atsakyti
Liomi paltas wub.gif wub.gif wub.gif Į nosį įsikąst įmanyčiau už tokį.
Atsakyti