Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

RB, wow kaip dailiai wub.gif puikus derinys thumbup.gif ir nerealus megztinukas wub.gif
Atsakyti
RB, wow bigsmile.gif wub.gif labai gražus derinys wub.gif megztukas tikras lobis thumbup.gif delninė man šiaip būtų nelabai, bet deriny - puikiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms 4u.gif
Delninę truputį anksčiau pirkau, o megztuką trečiadienį... Ketvirtadienį ėjau į operą, tai ta proga ir foto blush2.gif biggrin.gif
Tik deriniams pasirodė nuobodoka dėt g.gif

Megztuku džiaugiuosi, nes labai jaukus ir be to, senokai norėjau kažko su Piterio Peno apykakle biggrin.gif
Delninė labai talpi ir gyvai atrodo tikrai geriau, foto kokybė nevykus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 01 kovo 2014 - 22:51
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 03 01, 21:16)
Pilkas megztukas su balta apykakle ir juoda delninė

wub.gif wub.gif wub.gif grozis smile.gif
Atsakyti
RB megztukas koks fainutis ,tikrai super derinys gavosi 4u.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai, lelyte wub.gif kaip viskas dera, kaip elegantiska - grazu lb , puikiai pirkta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 03 01, 14:54)
Puiki kosmetinė  thumb_yello.gif Ar talpi?

Taip, gana talpi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

nerandu temos, o gal tokios nera..? Domina "sarasas" second hand'u Vilniuje, noreciau kada issiruost i koki, bet realiai nezinau i kuri - nemazai ju, bet didele dalis tai tokie padeveti ir tikrai ne kokiam stovyje. Buciau dekinga uz patarimus, kur rasti "idomesniu" daikciuku.
Atsakyti
Zara odinuke wub.gif wub.gif 70lt unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2014 03 04, 14:56)
Sveikos,

nerandu temos, o gal tokios nera..? Domina "sarasas" second hand'u Vilniuje, noreciau kada issiruost i koki, bet realiai nezinau i kuri - nemazai ju, bet didele dalis tai tokie padeveti ir tikrai ne kokiam stovyje. Buciau dekinga uz patarimus, kur rasti "idomesniu" daikciuku.

Idomybiu galima rasti net paciam prasciausiame , cia laimes dalykas,kas vienam slamstas,kitam _neikainijamas daiktas..
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 03 06, 18:04)
Zara odinuke  wub.gif  wub.gif  70lt  unsure.gif

Labai brangu man atrodo už tokią. Nu bet čia zara kad parašyta turbūt užkelė kainą..
Nžn ar tik foto, bet atrodo dar tokia kieta. Aš odinę visai nenunešiotą už 15lt esu radus, ir net nesmirdėjo ta smarve,kurią odiniai iš SH turi. biggrin.gif aišku pasisekė, kaip aklai vištai grūdas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2014 03 06, 21:42)
Labai brangu man atrodo už tokią. Nu bet čia zara kad parašyta turbūt užkelė kainą..
Nžn ar tik foto, bet atrodo dar tokia kieta. Aš odinę visai nenunešiotą už 15lt esu radus, ir net nesmirdėjo ta smarve,kurią odiniai iš SH turi. biggrin.gif aišku pasisekė, kaip aklai vištai grūdas. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Skudurynu pardavejam ta zara ,kazkas tokio wub.gif
Kabejo svarkelis medvilninis Zara -17euru, o naturalios odos svarkelis Marc Polo it naujas 6 eur. biggrin.gif
Atsakyti