Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

bačiukai tai tokie nieko, aš neužsidėčiau, bet ant kitų man gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2014 03 08, 02:49)
panasia ir as sh nusipirkau, su kalnieriuku, tik susisiaucia, balta su juodais smulkiais rastais, labai panasiai atrodo, tik medziaga sunkesne, trikotazine ir is silko. Labai dziaugiausi radusi tiek silko! Kazkada rodziausi, bet supermamom nepatiko smile.gif

ant kuno 100 kart geriau atrodo cool.gif
Atsakyti
Aquarel, superiniai batai thumbup.gif klumpes klasika - visur prie visko( dzinsai, sukneles, sortai ), labai gerai, kad pirkote, tikrai !

Sygyta, o koks ten apacios apdirbimas? Man rodo paprasta palenkima g.gif Suknele grazi, turiu tokiu panasiu - puikios.

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 03 08, 11:28)
Aquarel, superiniai batai  thumbup.gif  klumpes klasika - visur prie visko( dzinsai, sukneles, sortai ), labai gerai, kad pirkote, tikrai !

Sygyta, o koks ten apacios apdirbimas? Man rodo paprasta palenkima  g.gif Suknele grazi, turiu tokiu panasiu - puikios.

niu va idejau ant saves smile.gif
palenkimas rankomis , o "tasku "visai nesimato. dazniausiai tokio audinio sukneles buna atsiuletos masina su minimum palenkimu. cia 3 cm kokie palenkti... retai kur taip buna. uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 03 08, 08:39)
niu va idejau ant saves smile.gif
palenkimas rankomis , o "tasku "visai nesimato. dazniausiai tokio audinio sukneles buna atsiuletos masina su minimum palenkimu. cia 3 cm kokie palenkti... retai kur taip buna. uzskaitau

Man, kiek teko, susidurti - ant silko retai buna linija nuvagota, mazai palenkus, nes sutempia medziaga, tokia delikacia. Dazniausiai apmeto taip, kad jokio dygsniuko nesimato isoreje . Kaip ir vilnos sijonus/sukneles - 3 - 5 cm ir be jokios isorines siules.

Suknele, kartojuos, lb dailute, tie burbuliukai wub.gif Lobis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 03 08, 11:49)
Man, kiek teko, susidurti - ant silko retai buna linija nuvagota, mazai palenkus, nes sutempia medziaga, tokia delikacia. Dazniausiai apmeto taip, kad jokio dygsniuko nesimato isoreje . Kaip ir  vilnos sijonus/sukneles - 3 - 5 cm ir be jokios isorines siules.

Suknele, kartojuos, lb dailute, tie burbuliukai  wub.gif  Lobis  thumbup.gif

siuo metu dauguma daro plona palenkima 1mm plocio. niekas nieko nesuvagoja smile.gif adata plona.
toks budas apie kuri kalbam yra sakyciau " senovinis" todel ir nustebino geraja prasme
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 03 08, 09:03)
siuo metu dauguma daro plona palenkima 1mm plocio. niekas nieko nesuvagoja smile.gif adata plona.
toks budas apie kuri kalbam yra sakyciau " senovinis" todel ir nustebino geraja prasme

taip, senovinis, mano mylimiausias wub.gif

ziuriu, dabar, mano burberry vintazinis sijonas - vilna be jokios siules, kokie 3 cm palenkta, o stai Jaeger ( 2012m ) silkiniai marskinukai - 7mm, tiesi linija ibrezta.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 03 08, 12:09)
taip, senovinis, mano mylimiausias  wub.gif

ziuriu, dabar, mano burberry vintazinis sijonas - vilna be jokios siules, kokie 3 cm palenkta, o stai Jaeger ( 2012m ) silkiniai marskinukai - 7mm, tiesi linija ibrezta.

7mm tinginiu darbas smile.gif)

ne rimtai , visi dabar kaip susitare plonus audinius pinhemina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 03 07, 21:48)
Antra karta gyvenime pirkau SH.
Aki patrauke jog ir aidinys ir pamusalas silkas, bei apacios apdirbimas smile.gif duodu 10+
deja suknele per krutine mazoka... kadangi apimtys kris- pasilieku ir dziaugiuos  wub.gif
http://public.fotki....niai/image.html

Sygyta, uojjj.... kokia grazi suknele! wub.gif
Atsakyti
Klumpės puikus pirkinys,jei patinka, nes naujos ir atrodo kokybiškos:)
Sygytos suknelė graži,faina,kad šilkas

Mano paskutiniai:
Apyrankės
user posted image

Sijonas-šortai
user posted image

Suknelė-nauja,dar su eitikete
user posted image

Crop top
user posted image
Atsakyti
sygya, labai graziai ji gula ant taves wub.gif