Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(Mitsouko @ 2014 03 08, 22:48)

Apyranke I is desines puiki, sijonas-sortai irgi thumbup.gif

Odinis svarkelis, klumpes ir silkine suknele ne mano skonio ax.gif
Atsakyti
Klumpes geras pirkinys ,tikrai pritaikysit ,medinis padas dabar madingas 4u.gif ,Sygytos suknele puiki ,o dar silkine thumbup.gif ,apyrankes taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 27, 13:33)
ačiū, jau nusidanginus buvau  doh.gif šiandien po 3 - baisus širšalynas  doh.gif
kovo 5 nauji

O idomu, ar kovo11 dirbs...
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2014 03 07, 12:17)
Arraja* man graži odinuke  4u.gif katukas taip pat

Man irgi 4u.gif katukas wub.gif visai kaip maniškis biggrin.gif

QUOTE(Arraja* @ 2014 03 08, 06:23)
bačiukai tai tokie nieko, aš neužsidėčiau, bet ant kitų man gražu   4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif

sygyta, suknelė atrodo paprastutė, bet ant Tavęs atsiskleidžia wow bigsmile.gif wub.gif

Mitsouko
, patiko apyrankės 1,2 iš kairės ir pirma iš dešinės, taip pat labai patiko sijonas-šortai wub.gif

Žiūriu, sekasi paskutiniu metu su pirkiniais visoms biggrin.gif
Aš vakar tik sūnui nupirkau paprastą, grafito pilkumo megztuką, tai nėr ką rodyti, bet sudėtis faina, kašmyrinis wub.gif

Gavau sms, kad Humana kovo 11 d. dirbs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 09 kovo 2014 - 22:57
Sveikos. Ilga laika nesilankiau SH. Mano siandieninis pirkinys- Timberland Waterproof Genuine Leather and Man- Made Lining batai. Visiskai nauji, net orginalus kartonai viduje palikti. Kaina kaip is SH nemaza. 25 pinigai. Dar svarstau pasilikti ar ne.user posted image

Orginalus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SunGuru: 15 kovo 2014 - 16:29
QUOTE(SunGuru @ 2014 03 15, 16:25)
Sveikos. Ilga laika nesilankiau SH. Mano siandieninis pirkinys- Timberland Waterproof Genuine Leather and Man- Made Lining batai. Visiskai nauji, net orginalus kartonai viduje palikti. Kaina kaip is SH nemaza. 25 pinigai. Dar svarstau pasilikti ar ne.

Kurie pinigai? Litai?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 15, 15:36)
Kurie pinigai? Litai?

Svarai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei tinka dydis ir stilius, pasilikciau, geras laimikis.
Atsakyti
batai puikus! pasilikciau sau ir dar rupi isvis pasaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2014 03 15, 16:25)
Sveikos. Ilga laika nesilankiau SH. Mano siandieninis pirkinys- Timberland Waterproof Genuine Leather and Man- Made Lining batai. Visiskai nauji, net orginalus kartonai viduje palikti. Kaina kaip is SH nemaza. 25 pinigai. Dar svarstau pasilikti ar ne.user posted image
Orginalus

nu tikrai kad juokigai didele ta kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
jeigu tie Timberland'ai butu siek tiek aukstesni, tai dievazi nusprogciau is pavydo - grazuciai, tik tas aulo ilgis per puse blauzdos, tai toks hm... bet uz tokia kaina, uzskaitom!
Atsakyti
QUOTE(MissPariss @ 2014 03 15, 19:36)
nu tikrai kad juokigai didele ta kaina  lotuliukas.gif

Kaip is SH nemaza. Kitoms mergaitems pavyksta rasti tikrai uz juokinga kaina, geru, nauju, graziu daiktu. Esu nusipirkusi ne viena pora odiniu batu is SH, bet sitas kol kas brangiausias pirkinys.

Aciu, kam patiko ir kam nelabai. Vakar batukai buvo isvesdinti

Atsakyti