Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

i 
šioje temoje aptariami pirkiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 17 sausio 2014 - 20:46
Sveikos, šimtas metų bigsmile.gif 4u.gif Pasirodysiu ką prisipirkau biggrin.gif
Next megstukas 14lt kai naujas smile.gif prašyčiau į veidrodį nežiūrėti blush2.gif blush2.gif
user posted image

user posted image

HM megstukas su angros vilnele, galas ilgesnis už priekį thumbup.gif 14lt ir kelnes ale oda bet ne oda biggrin.gif nu tokios man visai gražu 19lt blush2.gif

user posted image

Ir dar toks ale laisvesnio stiliaus megstukas 4u.gif 14lt
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 01 18, 13:54)
HM megstukas su angros vilnele, galas ilgesnis už priekį  thumbup.gif  14lt ir kelnes ale oda bet ne oda  biggrin.gif  nu tokios man visai gražu 19lt blush2.gif

Aha, tikrai kelnes gerai žiūrisi, ir megztukas rusvas gražus. O kas per sudėtis kelnių?
Atsakyti
Grazus pirkinukai smile.gif tik pirmas megztukas man atrodo didokas ir rankoves ilgokos..
Atsakyti
Tamsiai mėlynas megztukas labai dailus smile.gif
Atsakyti
Garbanes, zinau kokiame kuistuke buvot 4u.gif Ta fone esancia berete su pirstinem matavausi lotuliukas.gif Maniau, kad greitai juos nupirks nes tikrai dailus rinkinukas kokiai jaunai mergaitei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uggse @ 2014 01 18, 18:12)
Garbanes, zinau kokiame kuistuke buvot  4u.gif  Ta fone esancia berete su pirstinem matavausi lotuliukas.gif Maniau, kad greitai juos nupirks nes tikrai dailus rinkinukas kokiai jaunai mergaitei smile.gif

Kur čia toks neblogas kuistukas 4u.gif
Atsakyti
Arraja pirkinukai labai vyke 4u.gif
Atsakyti
Man irgi Arrajos labai faini pirkinukai, ypač megztukas nr.2, kur gale ilgesnis thumbup.gif
Atsakyti
Arraja, puikiai - liuks! thumbup.gif kaip pirmi dzinsai patiko - superiniai , puikiai su megztuku atrodo - tobulai ! figura blink.gif oho !

zo - maladec !
Atsakyti
Arraja, tikrai labai pavykę pirkiniai thumbup.gif visi man patiko, ypač antrasis megztukas wub.gif

Aš pačiupau kelnes ir maikelę, bet visai paprastučius tokius, net tingisi fotkint blush2.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės wub.gif
Atsakyti