Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(Arraja* @ 2014 01 19, 11:59)

Arraja, viskas gražu thumbup.gif išduokit paslaptį, kur čia Kaune lobių galima rast?
Atsakyti
Šilainių turgui smile.gif Tas su žvaigždutem megstukas galetu but xs dydis bet ai sunešiosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arraja*: 19 sausio 2014 - 17:52
Arraja, faini radiniai thumbup.gif

Atsakyti
Arrajos megztukėliai fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Coach rankine siandien sumedziojau, labai man tokios reikejo -juodos, nedidukes, tai laabai patenkinta esu drinks_cheers.gif 40 lt, jokiu defektu nera.

va tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 01 20, 13:31)
Coach rankine siandien sumedziojau, labai man tokios reikejo -juodos, nedidukes, tai laabai patenkinta esu  drinks_cheers.gif 40 lt, jokiu defektu nera.

blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif parodykit gyvai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2014 01 20, 12:50)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif parodykit gyvai  4u.gif  4u.gif

aha, parodysiu butinai, veliau truputi, dabar varau i kita humana medzioklen biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien Humanoj su liūdesiu palikau juodą kašmyrinį megztuką verysad.gif 29lt ir dar su defektu.. Jau taip gaila buvo unsure.gif
Atsakyti
Mane Humana užknisa su savo "geresnės kokybės" drabužiais. Turėtų vadintis "kažkur kartą girdėtos firmos" drabužiai. Kašmyrai beveik visada būna skylėti, o kainos didelės. Keistuoliai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2014 01 20, 14:45)
Mane Humana užknisa su savo "geresnės kokybės" drabužiais. Turėtų vadintis "kažkur kartą girdėtos firmos" drabužiai. Kašmyrai beveik visada būna skylėti, o kainos didelės. Keistuoliai  tongue.gif

drinks_cheers.gif Geriausi kaimų labdarynai, kuriuose pardavėjai net kai kurių garsiausių firmų nežino, arba jiems nerūpi biggrin.gif Nupirko mama man Ralph Lauren kašmyro/avies vilnos/alpakos vilnos megztuką už 10 Lt, idealios būklės, net sunku buvo patikėti, kaip pardavėjas praktišai už dyką atidavė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 01 20, 13:56)
drinks_cheers.gif Geriausi kaimų labdarynai, kuriuose pardavėjai net kai kurių garsiausių firmų nežino, arba jiems nerūpi  biggrin.gif Nupirko mama man Ralph Lauren kašmyro/avies vilnos/alpakos vilnos megztuką už 10 Lt, idealios būklės, net sunku buvo patikėti, kaip pardavėjas praktišai už dyką atidavė  biggrin.gif

Nes kaimukuose tokia ukiska rinka, kad jiems nei Ralph Laurenas nei Michael Kors ar kokia Tori Burch nei kiek nerupi, todel jei jiems uzdes 30-40Lt kaina, niekas tu pardaveju nesupras ir zinoma nepirks, nors daznas jau pazista gamintojus, bet kaimelis tai ne miestas, stovi zmones ant salciu, jiems svarbu issiparduoti ir deretis su jeis malonumas, todel man ir patinka keliones po lietuvos kaimelius, nes tikri ir pigus lobiai ten ir slypi smile.gif

Mano paskutinis lobis, T by Alexander Wang maxi suknele vasarai

user posted image
Atsakyti
Ryuk ! oh my oh my ! dailume Dangiskas wub.gif fantastiskai atrodai ! xxx with all my love xxx

----

rich bitch buvo SH!!! ir paliko man dovanu !!!! aleluja !

toki lobi !! Amanda Wakeley nauja silko ir vilnos coat . dar neatsigaunu biggrin.gif vilnos siulai perverti silke ( ne zuvis ala medziaga laugh.gif ) - fantastiskas jausmas devint ir ziurint . kiek radau info kaina sukasi apie ~ £ 1000, woohooo !!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 20 sausio 2014 - 15:08