Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(driu @ 2014 01 15, 17:48)
man matesi, pardaviau, cia gal nuo pirstu priklauso biggrin.gif

su siais nesimato, bet juose kai daugiau pavaikstai, koja pradeda viduje slidineti, noretusi, kad vidinis padukas butu koks zomsinis ar medziaginis:)
http://www.jcrew.com...isFromSale=true

laukiu loafer'iu, tikiuosi irgi nesimatys biggrin.gif

aciu, reiskias cece nereik biggrin.gif
va sios irgi labai grazios Mila wub.gif cia kaina jau gera skaitos ar buna pigiau?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 01 15, 16:06)
aciu, reiskias cece nereik  biggrin.gif
va sios irgi labai grazios Mila wub.gif  cia kaina jau gera skaitos ar buna pigiau?

as pirkau gal kai buvo 30 proc. nuolaida, 40 man rodos taip daznai kaip dabar nebudavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif bet tai ziuriu tik viena akcija baigiasi -40% uz keliu dienu jau kita prasideda rolleyes.gif nebetaip kaip anksciau kad pusmeti reikedavo laukti
o papildymai grizo i iprasta laika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 15, 16:28)
o papildymai grizo i iprasta laika?  g.gif

Sakyciau, paankstejo, apie 11.30val.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 15, 16:41)

dekui linamog 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri pasirodytumet su tuo svarkeliu contrast knit blazer? ax.gif 4u.gif Butu lengviau apsispręsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 01 15, 15:46)
o apsiavus nesimato pirstu?
kaip cia, irgi cece  biggrin.gif
http://4.bp.blogspot...azzlingsun2.jpg

matosi vos vos, bet ne taip, kaip cia unsure.gif Mano peda is tu siauruju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 15 sausio 2014 - 17:28
QUOTE(linamog @ 2014 01 15, 16:41)

šiandien jau nuo 10.30val. buvo 1628vnt. o viskas atidaryta buvo 12.30val. smile.gif

Atsakyti
Merginos, gal kuri turite sias kelnes? Kaip del dydzio? Didintos?
Ir siaip, kaip jos realybeje? Ar vertos demesio?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2014 01 15, 20:38)
Merginos, gal kuri turite sias kelnes? Kaip del dydzio? Didintos?
Ir siaip, kaip jos realybeje? Ar vertos demesio?
user posted image

Praeitais metais tokias užsisakiau smile.gif
Bet...cituoju Dideją: "kadangi pirkta ten, kur niekada negali žinoti, kada rūbą gausi", greit jų sulaukti nesitikiu doh.gif
Gavusi pakomentuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 15, 17:01)
aisku.. Ne tai issiunciau- biggrin.gif

As gavau balerinkes Piped suede ballet flats Niu atsiliepimas- labai labai  wub.gif Aisku per nezinojima uzsakiau 7 1/2 ir 8. Tai 8- su nepilnai 25cm peda- idealiai..  7 1/2 irgi butu geri is ilgio- bet kadangi nusiaureja is virsaus- tai naga remia.. Prasinesiotu gal..?  issiunciau pageidavima, kad juodus dar nupirktu..  ax.gif

Gal foto, kaip atrodo ant kojos gali padaryti? ax.gif
Tiktu siauresnei pedai? Ir jei aviu 41 d (26,6 cm peda), tai kokio man dydzio reiktu? 10H g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 15, 20:39)
Gal foto, kaip atrodo ant kojos gali padaryti? ax.gif
Tiktu siauresnei pedai? Ir jei aviu 41 d (26,6 cm peda), tai kokio man dydzio reiktu? 10H g.gif

J.Crew balerinu neturiu, bet sau, su 26.3cm imciau turbut 9h g.gif Gal Tau uztektu 10. Nebent mazintos ju balerinos.. 4u.gif Nors dabar paziurejau, kad espadriles turiu 10 dydi, tai gal is situ tokio reiktu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute_klp: 15 sausio 2014 - 19:50