nuoroda
kaip jum sita vestuvine suknele?
galvoju gal paimt
pigiai apseiciau vestuvems
bet ar toks modelis nestorina? esu neauksta beto
nuoroda
nuoroda
QUOTE(Dideja @ 2014 01 15, 20:39)
Gal foto, kaip atrodo ant kojos gali padaryti?
Tiktu siauresnei pedai? Ir jei aviu 41 d (26,6 cm peda), tai kokio man dydzio reiktu? 10H
Tiktu siauresnei pedai? Ir jei aviu 41 d (26,6 cm peda), tai kokio man dydzio reiktu? 10H
Su 26 cm siaura pėda gavau tokius 9H, truputį laisvoki, gal 9 būtų užtekę. Sakyčiau ir plačiai kojai tinkami
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 15, 19:49)
kaip jum sita vestuvine suknele?
galvoju gal paimt
pigiai apseiciau vestuvems
bet ar toks modelis nestorina? esu neauksta beto
Puiki, as irgi su J.Crew suknyte tuokiausi.
QUOTE(villtė @ 2014 01 15, 20:58)
Su 26 cm siaura pėda gavau tokius 9H, truputį laisvoki, gal 9 būtų užtekę. Sakyčiau ir plačiai kojai tinkami 
Tai jeigu tinkami ir placiai pedai, tai ant siauros tuomet nesiziuri graziai, krastai nepriglude, ane
Man amzina problema su batais, jei tinka ilgis, per platus buna
QUOTE(Dideja @ 2014 01 15, 21:05)
Tai jeigu tinkami ir placiai pedai, tai ant siauros tuomet nesiziuri graziai, krastai nepriglude, ane
Taip, man norėtųsi, kad šonuose labiau priglustų, jei labai siaura koja, tai nerizikuočiau
QUOTE(linamog @ 2014 01 15, 18:02)
o kokia jusu buvo? kuris modelis?
as galvoju ar ji nebus perdaug paprasta, pagooglinau tai and kitu nelabai graziai atrodo
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 15, 20:30)
Maniske paprasta progine, bet vaizdas buvo geras. Rytoj gal trumpam foto imesiu.
gerai, lauksiu
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 15, 20:30)
as galvoju ar ji nebus perdaug paprasta, pagooglinau tai and kitu nelabai graziai atrodo
Viena lietuvaitė tuokėsi su šita suknele, tik ji nebelabai lankosi forume. Atrodė nuostabiai
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 15, 22:16)
Viena lietuvaitė tuokėsi su šita suknele, tik ji nebelabai lankosi forume. Atrodė nuostabiai
Su šita suknele svarbu, kad apimtis po krūtine nebūtų didelė palyginus su visomis kūno proporcijomis, tada labai gražiai atrodo. Turiu tokią tik trumpą ir juodą (kaip linamog modeliukas, išparduotuvėje belekiek laiko kabo), tai labai kokybiškai pasiūtas rūbas 
aš vis į ją pažiūriu, sakiau prašysiuos matuotis
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 15, 00:52)
Idomu, jeigu Tall man nereikia, bet Regular 6d nera. Tai T6 ar T4 imti?
Didesnes jos bus T ar ne? Ka manot?
Papildyta:
Taip, su 6d. Tik ji man didele, vis dar meginu parduoti. Nes 2d ankstoka, 6d laisva. 4d butu idealiausiai.
Ilgis nugaroje per viduri 2d 59 (6d- 61);
Ilgis prieky per viduri 2d 51.5 (6d- 52);
Ilgis nuo pazasuko 2d 31 (6d- 33);
Pazastukai plotis 45 (48) - koks didelis skirtumas.
Didesnes jos bus T ar ne? Ka manot?
Papildyta:
Taip, su 6d. Tik ji man didele, vis dar meginu parduoti. Nes 2d ankstoka, 6d laisva. 4d butu idealiausiai.
Ilgis nugaroje per viduri 2d 59 (6d- 61);
Ilgis prieky per viduri 2d 51.5 (6d- 52);
Ilgis nuo pazasuko 2d 31 (6d- 33);
Pazastukai plotis 45 (48) - koks didelis skirtumas.
Aciu lauryna50