Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

kaip jum sita vestuvine suknele? g.gif galvoju gal paimt g.gif pigiai apseiciau vestuvems blink.gif bet ar toks modelis nestorina? esu neauksta beto g.gif

nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 15, 20:39)
Gal foto, kaip atrodo ant kojos gali padaryti? ax.gif
Tiktu siauresnei pedai? Ir jei aviu 41 d (26,6 cm peda), tai kokio man dydzio reiktu? 10H g.gif

Su 26 cm siaura pėda gavau tokius 9H, truputį laisvoki, gal 9 būtų užtekę. Sakyčiau ir plačiai kojai tinkami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 15, 19:49)
kaip jum sita vestuvine suknele?  g.gif  galvoju gal paimt  g.gif  pigiai apseiciau vestuvems  blink.gif bet ar toks modelis nestorina? esu neauksta beto  g.gif

Puiki, as irgi su J.Crew suknyte tuokiausi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villtė @ 2014 01 15, 20:58)
Su 26 cm siaura pėda gavau tokius 9H, truputį laisvoki, gal 9 būtų užtekę. Sakyčiau ir plačiai kojai tinkami 4u.gif

Tai jeigu tinkami ir placiai pedai, tai ant siauros tuomet nesiziuri graziai, krastai nepriglude, ane ax.gif g.gif
Man amzina problema su batais, jei tinka ilgis, per platus buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 15, 21:05)
Tai jeigu tinkami ir placiai pedai, tai ant siauros tuomet nesiziuri graziai, krastai nepriglude, ane ax.gif  g.gif
Man amzina problema su batais, jei tinka ilgis, per platus buna doh.gif

Taip, man norėtųsi, kad šonuose labiau priglustų, jei labai siaura koja, tai nerizikuočiau 4u.gif. Čia man gal papuolė platesni biggrin.gif , gal kitos merginos dar pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villtė: 15 sausio 2014 - 20:37
QUOTE(linamog @ 2014 01 15, 18:02)
Puiki, as irgi su J.Crew suknyte tuokiausi. wub.gif

o kokia jusu buvo? kuris modelis? 4u.gif

as galvoju ar ji nebus perdaug paprasta, pagooglinau tai and kitu nelabai graziai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2014 01 15, 14:50)
grazus gyvai?

aš juo labai patenkinta. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 15, 20:30)
o kokia jusu buvo? kuris modelis?  4u.gif

Maniske paprasta progine, bet vaizdas buvo geras. Rytoj gal trumpam foto imesiu.
user posted image
Atsakyti
gerai, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 15, 20:30)
o kokia jusu buvo? kuris modelis?  4u.gif

as galvoju ar ji nebus perdaug paprasta, pagooglinau tai and kitu nelabai graziai atrodo  g.gif

Viena lietuvaitė tuokėsi su šita suknele, tik ji nebelabai lankosi forume. Atrodė nuostabiai wub.gif Su šita suknele svarbu, kad apimtis po krūtine nebūtų didelė palyginus su visomis kūno proporcijomis, tada labai gražiai atrodo. Turiu tokią tik trumpą ir juodą (kaip linamog modeliukas, išparduotuvėje belekiek laiko kabo), tai labai kokybiškai pasiūtas rūbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 01 15, 22:16)
Viena lietuvaitė tuokėsi su šita suknele, tik ji nebelabai lankosi forume. Atrodė nuostabiai  wub.gif  Su šita suknele svarbu, kad apimtis po krūtine nebūtų didelė palyginus su visomis kūno proporcijomis, tada labai gražiai atrodo. Turiu tokią tik trumpą ir juodą (kaip linamog modeliukas, išparduotuvėje belekiek laiko kabo), tai labai kokybiškai pasiūtas rūbas smile.gif

aš vis į ją pažiūriu, sakiau prašysiuos matuotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 15, 00:52)
Idomu, jeigu Tall man nereikia, bet Regular 6d nera. Tai T6 ar T4 imti?  g.gif
Didesnes jos bus T ar ne? Ka manot?  blink.gif
Papildyta:

Taip, su 6d. Tik ji man didele, vis dar meginu parduoti. Nes 2d ankstoka, 6d laisva. 4d butu idealiausiai.
Ilgis nugaroje per viduri 2d 59 (6d- 61);
Ilgis prieky per viduri 2d 51.5 (6d- 52);
Ilgis nuo pazasuko 2d 31 (6d- 33);
Pazastukai plotis 45 (48) - koks didelis skirtumas.  blink.gif

Aciu lauryna50
Atsakyti