Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Aireda @ 2014 01 09, 21:43)
Jeigu kriause turit S d., manau ir to megztuko, apie kuri klauset reiketu S d. mirksiukas.gif

Aciu, bndysiu pagauti:) Nes kuo tolyn tuo maziau matau tinkamu dydziu:)

Balalaika - megztukas ant jusu puikiai atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Gal kas turite tokius batelius?
Ar verti demesio? Kaina gera... odiniai..
Ar labai kieti?
http://factory.jcrew...p;bmUID=kdVIi5v
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 10, 00:31)
Dvejojau dvejojau dėl to swingo, bet vis tik nusipirkau, ir ilgis puikiai tiko! Man asmeniškai labai fainas modeliukas.
Ūgis 175cm. dydis XS

va pagaliau pavyzdys, kaip turi kristi swingas, tai pasirodo puikiai tinka ir aukštai čia svarbu turėti mažas krutines, kad ji nekeltų į viršų ir nekabėtų, TOBULAI atrodote ir dar acorn spalvytė wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2014 01 09, 10:46)
Ačiū, merginos už liaupses  wub.gif Kai bus visos gimtadienio foto, paieškosiu tokios, kur suknė labiau matosi blush2.gif

Mes jau subrendę pupelės  biggrin.gif Visoms netoli 30 doh.gif Nuvarėm į klubą tai net nežinojom ką veikt iš pradžių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na bet čia off topic 4u.gif

soffyyy, jo gaila labai mažai matosi suknutės, fot pateikta pikantiškai smile.gif ax.gif
specialiai žiūrėjau į jūsų tuos picepsus biggrin.gif pameni rašei , nežinau atrodo man jie normalūs blink.gif

o dėl klubo drįsčiau paneigti, nesenai buvau, dar ir apie 40 metų yra ką ten veikti ypač kai užsidedi j.crew palaidinę su žvyneliais tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif nail.gif matyt ne ta diena buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 01 10, 10:31)
va pagaliau pavyzdys, kaip turi kristi swingas, tai pasirodo puikiai tinka ir aukštai čia svarbu turėti mažas krutines, kad ji nekeltų į viršų ir nekabėtų, TOBULAI atrodote ir dar acorn spalvytė wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Puikiai Balalaika atrodot mirksiukas.gif
P.S. visos žiūriu čia tokios gražuolės manekenės blush2.gif

Ir Soffyyyy dar norėjau pagirt 4u.gif Ir suknutė dailiai ir šiaip labai graži moteris ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 01 10, 10:43)
o dėl klubo drįsčiau paneigti, nesenai buvau, dar ir apie 40 metų yra ką ten veikti ypač kai užsidedi j.crew palaidinę su žvyneliais tongue.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nail.gif matyt ne ta diena buvo  biggrin.gif

Na aš irgi į tą 30 būrelį prisiskaityčiau, tai taip pat iš pradžių keistai jaučiausi klube, bet paskui visai nieko biggrin.gif
Žaviuosi 40-metėmis, kurios visapusiškai nesusensta be laiko, tikiuosi ir aš tokia būsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 09, 21:41)
Jei atskira, tai 36-28D cup, apacia S, jei bendra - 8.

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2014 01 10, 09:02)
Gal kas turite tokius batelius?
Ar verti demesio? Kaina gera... odiniai..
Ar labai kieti?
http://factory.jcrew...p;bmUID=kdVIi5v

As i juos seniai ziuriu, bet vis nepribrestu.
Atsakyti
Gal kas turit šią suknelę http://factory.jcrew...23150/23150.jsp Kažin jinai bus plona? Nepersišvies, jei imt žalią spalvą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 09, 23:31)
Ūgis 175cm. dydis XS

wub.gif
ir as tokia pat "didele" swingu likau patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 10, 07:50)
Negavau dar... ax.gif Bet jau taip su nekantrumu laukiu biggrin.gif
Vat uztai ir smalsu kaip ant manes  bus  rolleyes.gif

as irgi labai laukiu kada Tu gausi, nu taip interesna ar tiks ar patiks bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 10, 09:50)
Žaviuosi 40-metėmis, kurios visapusiškai nesusensta be laiko, tikiuosi ir aš tokia būsiu tongue.gif

drinks_cheers.gif tik atsiranda kita problem, pradedi balansuoti tarp nesusenti ir neatrodyt juokingai "per jaunai" ribos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 09, 23:31)

batai labai patiko, kokie cia? ax.gif
Atsakyti
Grožis,xxs,xs
http://factory.jcrew...p;bmUID=kdVNg8A
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2014 01 10, 12:25)

Gal žinot, ar ji atitinka dydį? Papratai nešioju XS, tai tokį patį ir imti?
ačiū
Atsakyti