Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Ir riuuužavą skoningai galima pritaikyt, ką labai sėkmingai crew demonstruoja (apskritai jų stiliukas toks kiek "specifinis"), tad tokios pastabos šioje temoje mažumėlę keistos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 01 10, 23:03)
Ir riuuužavą skoningai galima pritaikyt, ką labai sėkmingai crew demonstruoja (apskritai jų stiliukas toks kiek "specifinis"), tad tokios pastabos šioje temoje mažumėlę keistos rolleyes.gif

Oj riuzavu lb daug atspalviu. Man irgi keista, kad musu Lietuvelej jei virs 30 jau skaitais prie wyresniu - juokinga!!! Zmones tik tik pradeda tokiam amziuj gyventi, nes tampa ir nepriklausimi ir tt.... Tas lb mazuosiuse miestuose jauciasi...
O man tai giliai dzin. As jauciuosi dar visai jaunute lotuliukas.gif ir vosokius pink sau lb ramiai leidziu.... 4u.gif
Atsakyti
Kokios grazios temos mergaites wub.gif Ir Balalaikos batai superiniai thumbup.gif

Na manau, kad tureta omeny tokio "grozio" pupytes biggrin.gif O tinkamai priderinus, tai kiekviena spalva turi atspalviu, kurie tiks bet kokiam amziui...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 01 10, 22:03)
Ir riuuužavą skoningai galima pritaikyt, ką labai sėkmingai crew demonstruoja

drinks_cheers.gif tikrai taip, svarbiausia kaip atrodo visuma

Ms.Blond pavyzdy tai ne tik su jaunyste, bet su vaikyste nenorima atsisveikinti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 10, 23:46)

Ms.Blond pavyzdy tai ne tik su jaunyste, bet su vaikyste nenorima atsisveikinti  biggrin.gif

Na jooo, cia jau extreeme tokia... bet, pagalvojus, jei ji taip atrodydama jauciasi laimingesne. Tai geriau jau taip. Negu pilka/juoda ir surugusi niurzganti boba!
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 09, 23:31)
Dvejojau dvejojau dėl to swingo, bet vis tik nusipirkau, ir ilgis puikiai tiko! Man asmeniškai labai fainas modeliukas.

Labai grazu wub.gif O kiek cm pas jus per krutine? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 10, 23:36)
Na manau, kad tureta omeny tokio "grozio" pupytes biggrin.gif O tinkamai priderinus, tai kiekviena spalva turi atspalviu, kurie tiks bet kokiam amziui...
user posted image

Ačiū 4u.gif Maždaug apie tai ir kalbėjau biggrin.gif Gal truputį likau nesuprasta.. Kaip Enura sakė, svarbu ribos neperžengti. O kur ta riba - kiekvienam skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 10, 22:36)
Kokios grazios temos mergaites  wub.gif Ir Balalaikos batai superiniai thumbup.gif

<...>

tai, kad šios pupytės apdarai prie crew net negulėjo lotuliukas.gif nebent prie flamingo prisilietę buvo flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 01 10, 23:03)

QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 10, 23:09)
Oj riuzavu lb daug atspalviu. Man irgi keista, kad musu Lietuvelej jei virs 30 jau skaitais prie wyresniu - juokinga!!! Zmones tik tik pradeda tokiam amziuj gyventi, nes tampa ir nepriklausimi ir tt.... Tas lb mazuosiuse miestuose jauciasi...
O man tai giliai dzin. As jauciuosi dar visai jaunute  lotuliukas.gif  ir vosokius pink sau lb ramiai leidziu....  4u.gif

Kalba ėjo apie juokingą "nusirengimą".. cool.gif Tuo tarpu J.Crew demonstruoja skoningą apsirengimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 10, 23:46)

Ms.Blond pavyzdy tai ne tik su jaunyste, bet su vaikyste nenorima atsisveikinti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia geras komentaras su VAIKYSTE, vos iš juoko nenumiriau enura drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2014 01 10, 23:06)
Labai grazu wub.gif O kiek cm pas jus per krutine? ax.gif

89. ir taip pat manau, kad su mažesne krūtine atrodytų geriau. ir jis gražiau žiūrisi didesnis nei mažesnis, tam kad kritimas būtų gražesnis. Bet man čia visiem rūbam viršutiniam galioja. Kad ir tipis man tik S gražiai žiūrisi, XS nusipirkau, tai iškart pardaviau, nors kiek mačiau dauguma mėgsta juos prigludusius, man visai negražu kai aptempta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 11 sausio 2014 - 10:21
QUOTE(inga_ @ 2014 01 10, 23:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia geras komentaras su VAIKYSTE, vos iš juoko nenumiriau enura drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 11, 10:15)
89. ir taip pat manau, kad su mažesne krūtine atrodytų geriau. ir jis gražiau žiūrisi didesnis nei mažesnis, tam kad kritimas būtų gražesnis.

ane? matavausi ir xs ir s, tai man pasirode kad xs geriau krito. o tipiu turiu ir xs ir s irgi, tai man abeji gerai ziurisi, pagal nuotaika ir stiliu renkuosi ax.gif
Atsakyti