Šimtas penkiasdešimt metų nebuvau čia užsukus,o čia tyla... paskutinius psl paskaicius supratau tik kad buvo kalba apie gryzima i darba.. Tai kaip sekas mamom? pasipasakokit...
Aga ar jau isisukai i rutina? ar negriauzi saves per stipriausiai? kodel pas jus biulioteniu darbe negalima imt?
Aš tai vat darbuojuos jau kaip sakant po biski gi nuo rugsejo 2012 metu

kai musu vaikui buvo beveik 5 men. Man tai atrodo nenormalu ir dar gi liudna del sitokio reikalo,bet pasvarscius eidavau as
tik po valanda dirbt,tai anoks cia darbas, du kart savaiteje
O i kita darba sugryzau kai vaikui buvo 1,5 beveik. Na ten irgi, karta savaiteje ir tik penkias valandas. Tai taip ir dirbu, tris kartus savaiteje, viena diena 5 val, ir dvi po 1 val. Esu labai patenkinta, ir su vaiku galiu pabuti ir dziaugiuos,kad isejau dirbt kai maziukas buvo mazuliukas,nes kitaip buciau praradus ta darbeli po valanda. Ir biulioteni is vieno darbo galiu pasiimt (beje labai gerai gaudavau iki kol vaikui suejo 2 metai), kitam privaciai varau,kaip ir ant saves,bet galiu irgi nusiimt jei labai labai reikia.
Zodziu valgau as tik ir storeju,nieko ypatingo nedarau. Vis kazkokios mintys negeros sukas,kad mazai dirbu,bet cia matyt spaudimas smegenu man. Viskas yra gerai.Juk nieko nera nuostabiau kaip daug laiko praleist su savo vaiku.

Tik sazine biski grauzia kai i darzeli isvedu...
Nors darzas yra geris.
QUOTE(Aga @ 2014 05 08, 20:17)
Va jau ir pasibaigė maratonas, mamos į darbos grįžo

Ar daug liko nedirbančių?
As tokia sakyciau pusiau dirbanti
QUOTE(Aga @ 2014 05 08, 20:53)
Mano Jokūbas 2 metų ir beveik 2 mėn 84 ir 11.800
smulkutis. Maniskio nesverem-nematavom,bet bus apie 89cm ir 13kg. Nes kai kurie rubeliai tinka ir 92 jau.