Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš savo telefono ausines net išskalbus buvau (pamiršau ir timpų kišenės ištraukti doh.gif) biggrin.gif groja puikiai, ir net mikrofonas veikia bigsmile.gif tik nepatogumas, kad krenta iš ausies sukaitus. Tai šiaip visai norėčiau kokių "stabilesnių", bet kol nėra didelio reikalo, neperku.
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 04 08, 13:16)
O kas dar kaip apsirengiat?

Flūdas! Vėl.
Man tai medvilninė maikė šiuo metų laiku visai netrukdo. smile.gif. Dabar, jei rengiuosi kaip noriu - tenka sustoti ir pasakoti savo gyvenimo istoriją praeiviams LOL (bent jau šiemet teko). Tai vien dėl to rengiuosi kitaip nei norėčiau.
Aišku, vasarą medvilnė - ne pati geriausia medžiaga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Abo. @ 2014 04 08, 20:54)
Čia ne brangios 100 litų, tiesiog čia moki už neaišku ką, geriau tada iškart pirkt pigias wink.gif Normalios ausinės kainuoja daugiau.

Laaaabai sutinku. Tiesiog negaliu sau leisti mokėti keturženklės sumos už ausines smile.gif LOL. Esu bandęs tokias - mano klausa nėra tokia gera - bet ką galiu pasakyti - man ir jos toli toli iki tikro garso - tai kam mokėti 10x daugiau už vos geresnį atkūrimą. Todėl ir nutariau rinktis lowendus. Beje, nesu melomanas. Pažįstų tokių draugų - todėl ir teko išbandyti smile.gif. Puiku, kad Jums ausinės laiko - gal ir kiti pasidalintumėte kokios Jums tinka ir laiko. Nes man su jomis nesiseka nors tu ką. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 08 balandžio 2014 - 20:45
Saviškes ausines jau rodžiau kažkada, šitos - pigios, nekrenta, neplyšta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 04 08, 21:44)
Saviškes ausines jau rodžiau kažkada, šitos - pigios, nekrenta, neplyšta smile.gif

Reikės gal pabandyt. Nors jau seniai neperku Lietuvos rinkoj, nes už tą pačią kainą geresnes kitur įsigyt galiu.
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2014 04 08, 10:21)
Flūdas! Vėl.
Man tai medvilninė maikė šiuo metų laiku visai netrukdo. smile.gif. Dabar, jei rengiuosi kaip noriu - tenka sustoti ir pasakoti savo gyvenimo istoriją praeiviams LOL (bent jau šiemet teko). Tai vien dėl to rengiuosi kitaip nei norėčiau.
Aišku, vasarą medvilnė - ne pati geriausia medžiaga smile.gif

Konceptualu !
________

O dėl ausinių tai viskas paprasta - tinka bent kokios, svarbu, kad būtų galima persijunginėt gabalus ir, kad kaip laisvų rankų įranga veiktų. kad nekristų iš ausies - galvos raištis. labai gerai prispaudžia. Gyvenimo istorijos kol kas dar niekam pasakoti neteko, tai tikriausiai viskas tvarkoj su vaizdu. Laidai nelūžinėja. aš jų netampau ir kitaip nesukinėju, tai ko jiem lūžt, kai pagalvoji.
Atsakyti
Sveiki,

Esu visai naujoke Jusu buryje smile.gif
Begioti pradejau visai pries pora savaiciu. NEra reikalo numesti svorio,noriu tik sutvirteti. Kazkada nemegau begimo,tai niekad ir nebegiodavau, o dabar ziuriu ima patikti,nors begu gal dar tik 7-8 karta. Begu mazdaug apie 5km,ristele,bet...turiu klausima,,kazin kodel nebejauciu jokio nuovargio,neskauda visai koju raumenu,galvoju gal per letai begu ar trumpa distancija?
Begu negreitai,ristele. Kaskart vis pridedu po mazyte atkarpele daugiau trasos,bet va visai nejauciu nuovargio,kame reikalas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2014 04 08, 21:21)
Dabar, jei rengiuosi kaip noriu - tenka sustoti ir pasakoti savo gyvenimo istoriją praeiviams LOL (bent jau šiemet teko). Tai vien dėl to rengiuosi kitaip nei norėčiau.

O ko kausia- nuo ko bėgi? biggrin.gif
Aš ausinuką kažkokį alia sportinį pirkau, nekrito, bet spaudė ausies landą ilgiau su juo pabuvus. Atidaviau sūnui ir pasiemiau telefono ausines- super.
Palikau bėgimą dėl Insanti treniruočių ( nespėju abiejų į dieną sutalpint) ir po poros savaičių nugaros skausmas grįžo doh.gif Teks bėgimo batelių atsiprašyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2014 04 08, 19:02)
Apie ausines. Ne apie batus šįsyk. Kaip Jums gaunasi (klausimas toms, kurios bėga su muzika, audiobukais gal smile.gif)?. Aš tai keičiu jas kas 2-3 mėnesius. Ir nesvarbu ar brangios (man tai skaitosi >100lt) ar pigios (<30lt) - kiek išbandžiau - visvien laidas įtrūksta. Pigios, kažkaip, kaip tik ilgiau laiko - zakon podlosti gal smile.gif Galėčiau aišku remontuoti - bet nesu toks jau lituoklio brolis, be to čia kruopštumo reikia - jei išvaizdos nori (galėčiau jei norėčiau smile.gif) Todėl dabar brangių, bent jau bėgimui nebeperku. Aišku kai ką turiu aukoti dėl to - bet stengiuosi kuo geresnes už minimalią kainą paimti. Ir kai perku - tai perku urmu - minimum po porą smile.gif - dabar dar turiu atsarginių, bet jau planuoju naują užsakymą daryti. smile.gif Gal kas ką patarti galite - ką imti, ar kaip ilgiau tausoti turimas wink.gif

Mano philips kazkokios ale sportui ir slapint net galima biggrin.gif pries tai kiek turejau, arba nebegroja arba neveveikia arba isplaunu biggrin.gif
Nerandu intere niekur parodyt ju ax.gif
Atsakyti
Man ausinės visos krenta, net tos kur ant ausų užsikabina, krenta nors tu ką. Kažkokios nestandartinės gal pas mane ausys. Žiemą gerai, prilaiko kepurė, galvos juosta, bet jau karšta tuoj bus su galvos dangalais. O be to ir laidelis kažkur nekontaktuoja kartais ir trukinėja garsas. Kaupiuosi naujoms.

Kažkas jau bėgioja su 3/4 timpom? smile.gif nešalta?
Aš turbūt būsiu paskutinė, kuri striukę nusirengs ir pirštines nusimaus biggrin.gif sušylu tik po 2 km, iki tol negaliu pakęst kiaurai košiančio vėjo.
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2014 04 09, 03:04)
Kažkas jau bėgioja su 3/4 timpom?  smile.gif nešalta?
Aš turbūt būsiu paskutinė, kuri striukę nusirengs ir pirštines nusimaus  biggrin.gif  sušylu tik po 2 km, iki tol negaliu pakęst kiaurai košiančio vėjo.

Aš bėgioju. Tikrai nešalta. Kažkur nuo 0 ir į viršų patsai tasai smile.gif
g.gif Galvoju, gal užsigrūdinau... visus metus, kiekvieną mielą rytą kavos ir cigaretės ritualą atlieku terasoj, su šlepetėm ir chalatu biggrin.gif žiemą, kai labai jau šalta, tai dar pleduką pasiimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 09 balandžio 2014 - 13:25
Sveiki,

muzikos bėgdama neklausau, man sunku su koordinacija, jei ausys užimtos biggrin.gif.
Šiandien tikrai turiu poilsio dieną, nes vakar, panašu, kad veiklos buvo per daug: intensyvi TRX treniruotė, daug darbų ir skubėjimo, vakarop ilgas pasivaikščiojimas su vaikais, vėlai vakare sumaniau pabėgioti prieš lietų- bėgau ne tiek ir daug, bet galutinai "išsisėmiau". Šiandien noriu tik miegoti ir netinku komunikacijai (puiku, kad neturiu daug susitikimų, antraip būtų prastai).
Ir maudžia visus raumenis kai niekad unsure.gif.
Taigi, šiandien ramybė, ryt ryte eisiu sportuoti. Jei viskas ok, gal vakare irgi pabėgiosiu.
Palengva aiškėja, kaip derinasi ilgas bėgimas su kitomis treniruotėmis.
Atsakyti

aš pradėjau derinti maistą ir bėgimą ir, nors kažkas čia sakė, kad bėgimas ne man, smagiai bėgioju. stengiuosi išlaikyti pastovų tempą ir tas man sekasi, bet trasa kol kas 6,2 km.

bėgu su medvilniniu džemperiu, nekreipiau dėmesio, kol šiandien nepaskaičiau, kaip negerai biggrin.gif bėgau ir svarsčiau, kaip jausčiausi su padoriu drabužiu biggrin.gif
Atsakyti