QUOTE(spengla @ 2014 05 28, 00:50)
Esu linkusi galvoti (ir iš praktikos), jeigu valgoma sezoninių daržovių, juodos duonos, avižinės košės, ankštinių ir susidėliojama, kad mityba būtų įvairi, tai skaičiukai irgi savijauta bus gera. Dabar, gi, koks gėris, dera špinatai, rukola, visokie kitokie lapai. Greitai bus įvairių uogų (j. serbentai turtingi geležimi, kaliu, magniu)
Aišku, aš neveganauju, bet būnant vegetare daugiau nei 16 m. geležies papildų teko gerti tik du kartus.
Labai smagu, kad bendraminčių yra. O 16 metų - ir vis dar manote, kad tai teisinga mityba - va čia tai motyvacija bus.

Dėl gyvūnėlių ir medžių kabinimo gal nelabai sutartume, bet, smagu. Kažkaip, kiek pastebiu visi labai priešiškai nusiteikę tampa - kai pasakau kokios dietos ėmiausi laikytis - pradeda įrodinėti kaip tai blogai

tarsi aš per prievartą grūsčiau jiems tai, ką pats bandau.

Ir taip, pastebėjau, kad visokio gėrio sezonas prasidėjo. Kainos turgeliuose juokingos, tai norisi imti visko kuo daugiau, bet suvalgyti visko nespėji

O mesti lauk kažkaip irgi negražu.
QUOTE(liusė @ 2014 05 28, 15:48)
Pasirodo, aš ne šiaip pavargus jaučiuosi. Šiandien buvau tyrimų atsakymų poliklinikoj (ryžausi pasitikrint sveikatą prieš pradėdama rengtis maratonui) - trūksta geležies, hemaglobinas tik 103.

O dėl maratono, pff... Jie pervertinami. Bet pabandyti verta - bandymas tai padaryti - svarbiausia IMHO - o finišuosite ar ne - nelabai svarbu - čia jau kaip pasiseks. Nespauskite savęs! Bėgimas turėtų būti malonumas

- jei taip nėra - meskite jį - bent jau aš taip daryčiau.