Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVI

Apklausa: Kokios maksimalios distancijos varžybose esate dalyvavę? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(liusė @ 2014 01 31, 20:51)
Ką gavai? ax.gif

Timpas žiemines, neperpučiamą striukę, marškinėlių ir kt. smulkmenų smile.gif Kartą labai buvau dupcę nušalus, susirgau, ilgai paipaliojaus. Po to atvejo pradėjau dėtis dvigubas timpas, buvo geriau, bet buvo nepatogu.

QUOTE(Vyckaju @ 2014 01 31, 22:13)
Tai Jus vienas is tu atveju kai zmones turi labai auksta maximuma. Arba matuoklis sustreikavo nes 218 daugoka, labai smile.gif, bet buna.
Siaip tai genetiskai nulemta ir maximumas keiciasi tik su amziumi, siek tiek mazeja.
o minimumas treniruojamas, nes istreniruota sirdis padideja ir vienu stumimu pravaro daugiau kraujo todel ir dirba reciau. Ir kaip pasirodo yra elitiniu sportininku su zemu maximumu ir su labai aukstu.
Siandien sveikata tikrino darbe tai rode 54, aisku cia ne minimumas nes ten nieks nelaukia kol ramiai pasedesi bent 10 min. smile.gif
Papildyta:

Ne ne, aš ne iš tų, tiesiog kažkas buvo nutikę, arba prietaisas sustreikavo, nes kai nukrito, iškart pradėjo nuo ~150.
Taip, vat Jūsų tai tikrai žemas, tai rodo, kad arba esate treniruotas arba va, iš tokių, kurių žemas minimumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2014 02 01, 15:55)
Timpas žiemines, neperpučiamą striukę, marškinėlių ir kt. smulkmenų smile.gif Kartą labai buvau dupcę nušalus, susirgau, ilgai paipaliojaus. Po to atvejo pradėjau dėtis dvigubas timpas, buvo geriau, bet buvo nepatogu.

Užjaučiu. Manau, bent jau žiemą, kelnės geriau už timpas. Beje, naują lenkū terminą sužinojau (nors ir w Wilnie gyvenu) wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 02 vasario 2014 - 03:16
QUOTE(Vyckaju @ 2014 01 31, 17:54)
Bandysiu pasportuoti pagal sia programa : http://www.youtube.c...h?v=fU0jqP4radE nes jauciasi, kad truksta fizinio pasirengimo butent plaukimui.

Pabandziau pora dienu sia treniruote tai pilvo presas jauciasi, kad yra. Nera sudetinga, bet 10 min. pradziai tikrai uztenka neissunkiant saves. Po 10 min. vistiek jau slapias buni smile.gif. Kadangi cia tik 1 lygis tai 5 lygis maciau tikrai intriguojantis ir siai dienai visiskai neikandamas, kiek maciau.. biggrin.gif
sia savaite 60.12 km, taigi planas per savaite nubegti min. 50 km, vykdomas ketvirta savaite is eiles ir su kaupu. Si men. reiks stengtis islaikyti ne maziau 60km/sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 02 vasario 2014 - 17:56
Jungiuosi prie anksti rytais bėgančių, žvalus rytas garantuotas smile.gif Teko savaitę pamiršt visus sportus dėl ligos, tikiuos jau nebeteks daryt jokių neplanuotų pertraukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 02 05, 07:59)
Jungiuosi prie anksti rytais bėgančių, žvalus rytas garantuotas smile.gif    Teko savaitę pamiršt visus sportus dėl ligos, tikiuos jau nebeteks daryt jokių neplanuotų pertraukų schmoll.gif

Fantastiska, sveikinu. Zinau, kad karta pabandzius sunku sustot biggrin.gif . Siandien grizdamas sutikau mergina begancia, bet taip kampu susikirtom, kad net labas rytas leptelt nespejau. Siaip stengiuosi pasisveikinti jei sutinku koki reta, tiksliau labai reta begiku faunos atstova smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 05 vasario 2014 - 09:13
Sveiki. Aš ne rytinė. Bėgioju tik vakarais, bet žiemą tai turi pradėt ruoštis pusę keturių ir tai grįžtant sutemsta. Todėl nusprendžiau jungtis prie rytinukų, susidariau planą, susigyvenau su tam mintim, pradėsiu nuo kokių 5 km., kad nepersitempčiau. O gal ir susigyvensiu smile.gif

Tai ryt mano vaikas pagaliau po ligų išeina daržan ir aš vėl į trasą, pagaliau, jau žinokit sapnuoju kaip noriu biggrin.gif
Atsakyti
Bjauru ta žiema su tamsa. Man tamsu ir ryte ir vakare būna. tai geriau renkuosi vakarus. Rytais laiko tik kokiem 5 km galiu skirti
Atsakyti
Aš bėgu rytais 5-6 km ir man pats tas, daugiau bėgdama gal jau būčiau per daug pavargus dienos pradžioj. Be to, vos ne kasdien bėgant ganėtinai padorus kilometražas susidaro.
Smagu, kad dienos ilgėja, nors rytais man dar tas nelabai jaučiasi (7 ryto jau būnu namie po treniruotės). Jau kurį laiką nieko tokiu metu bėgiojant nebesutinku.
Atsakyti
Žinau, kad 100 kartų jau čia rašyta ir kalbėta blush2.gif bet parašykit dar kartą, kas bėgiojat su laikrodukais, kokius turit, ar patenkinti, kiek kainavo? 4u.gif

Vyty, dėl tolimo šūvio smile.gif man atrodo, IT žmonių absoliučiai bet kokioje kompanijoje (net ir labai netikėtoje) galima sutikti biggrin.gif bent aš sutinku ir jau nebesistebiu smile.gif

Vyckaju, miela skaityti apie pasiekimus, taip ir toliau, citius, altius, fortius showoff.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 02 05, 14:31)
Aš bėgu rytais 5-6 km ir man pats tas, daugiau bėgdama gal jau būčiau per daug pavargus dienos pradžioj. Be to, vos ne kasdien bėgant ganėtinai padorus kilometražas susidaro.
Smagu, kad dienos ilgėja, nors rytais man dar tas nelabai jaučiasi (7 ryto jau būnu  namie po treniruotės). Jau kurį laiką nieko tokiu metu bėgiojant nebesutinku.

aš iš bėgiojančių irgi nieko nesutikau, tik 3 žmonės parke prie įrengtų treniruoklių jau sportavo smile.gif
Atsakyti
Na, aš nemėgstu bėgti trumpai, man bent valandos reikia, bet taip, bijau, kad vietoj energijos bus nuovargis, be to, kartą esu bandžiusi bėgti iš ryto, tai 8 km vos ne vos vėžlišku greičiu nubėgau :/ Bet dabar esu pasirengus psichologiškai, o tai svarbiausia.

QUOTE(Amarcord @ 2014 02 05, 16:29)
Žinau, kad 100 kartų jau čia rašyta ir kalbėta blush2.gif bet parašykit dar kartą, kas bėgiojat su laikrodukais, kokius turit, ar patenkinti, kiek kainavo?  4u.gif

Polar RS100 Pirkau beveik naują iš ebay iš kažkokio tai bulgaro už kokius 300 gal... Patenkinta. Kilometrus seku telefonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 05 vasario 2014 - 20:39
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 05, 17:29)
Žinau, kad 100 kartų jau čia rašyta ir kalbėta blush2.gif bet parašykit dar kartą, kas bėgiojat su laikrodukais, kokius turit, ar patenkinti, kiek kainavo?  4u.gif

Mano garmin forerunner 210, pirkau ne Lt, tai dar mokesčius susigrąžinau, pigiau gavosi. Esu patenkinta su kaupu, manau daug metų juo džiaugsiuosi.

http://www.amazon.co... forerunner 210

dar noriu nusipirkti prie jo footpod'ą, nes dabar lauke nebegioju, ant takelio, tai norėtųsi fiksuoti tuos bėgimus taip pat smile.gif

http://www.amazon.co...pd_bxgy_e_img_z

Pirkdama svarsčiau imti 110 arba 210. Pagrindiniai skirtumai kurie atrodo nėra dideli, bet kas kam yra aktualu:)

The Forerunner 210 is almost identical to the Forerunner 110. The only major differences are the additional feature of interval training, and the compatibility of the ANT+ Footpod (Sold Separately) which allows use without GPS and indoors. The heart rate sensor allows HR zones to be used for training, a feature which isn't on the Forerunner 110.
Atsakyti