QUOTE(zivilike @ 2014 04 05, 10:35)
tik mane nervuoja kad puse veido dar toks apmires ir neina placiai sypsotis, kazin po kiek laiko bus galima sypsotis kaip anksciau?
O nosis irgi vesiam orui jautri?

As i darba dar nenu, dar turiu nezymius pageltonavimus po akim. O del sypsenos, tai man 2,5 savaites po op, bet sypsnea dar galutinai neatsigavusi. Aisku, nebe taip, kaip anksciau (virsutine lupa praktiskai nejudri buvo, sypsantis keistai atsikisdavo), bet vistiek matau, kad dar ne tokia
Papildyta:
QUOTE(Dziurgita @ 2014 04 05, 10:09)
sveikos merginos,
Kiek teko skaityti gerai sias operacijas daro Kaikaris ir Astrauskas Kaune ? O vilniuje? Is karto dekoju uz bet kokius patarimus...
beja ar yra kokios rekomendacijos kuriuo metu laiku galima darytis?
Nezinau, kur skaitete, bet as negaleciau vienareiksmiskai pasakyt, kad Kaune geriausi Kaikaris su Astrausku

Astrauskas dar dar, bet apie Kaikari man rodos daugiau neigiamu

Sicia, manau, populiariausias Viksraitis, bet velgi apie ji atsiliepimu 50/50.
Vilniuje velgi, manau, nebus vienareiksmiskos nuomones. Tiesiog reikia skaityt ir deliotis pliusus minusus

Ganetinai sunkus darbas issirinkt chirurga
Kazkada kazkas rase, kad geriausia operacija darytis ziema, bet nezinau... Jei dabar nosies galiukui taip nemaloniai salta buna, tai kaip ziema

Vasara gal irgi nelabai gerai del saules. Bet gal reiktu paciu gydytoju nuomones paklaust, as nebesidomejau.