Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(Adora_ @ 2014 03 19, 19:58)
Prasau pasakyk ar mano nosis tikrai didele?dbr visose savo nuotraukose matau tik didele nosi

manau nereikia jums jokios operacijos doh.gif ir taip ispudinga esat.

bet cia kai pasiskaitai, tai pradedu galvot kad ir man noretusi tokios op, bet cia foto kelt nenoriu. nebent i pasta tik ax.gif

aplamai manau tos ,kurios turi dideles nosytes su didele kuprele,tai tikrai galima rizikuot operuotis, nes blogiau nepadarys,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 23 kovo 2014 - 19:52
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 03 23, 19:49)
aplamai manau tos ,kurios turi dideles nosytes su didele kuprele,tai tikrai galima rizikuot operuotis, nes blogiau nepadarys,,

O jeigu tokia nosis atsikišusi - kaip buratino...Ar esat kuri dariusi? Ar buvot patenkinta rezultatu?
Mano panaši kaip Rositos iš "Junior", o veidas gan smulkus, pailgas unsure.gif
Atsakyti
Adora, neatrodo,kad jums papu truktu, nieko jiems geriau nedaryciau biggrin.gif o nosytes,man asmeniskai, gal ir noretus kiek siauresnes, nors kaip kur. Visose nuotraukose sypsotes placiai,o taip nosis visiems issiplecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2014 03 24, 15:54)
Adora, neatrodo,kad jums papu truktu, nieko jiems geriau nedaryciau biggrin.gif

as irgi norejau rasyti kad krutine tikrai daili, bet po to kaip supratau,kad jinai jau padidinta, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(YoSoy @ 2014 03 23, 19:25)
Jau po ax.gif Nepamainomas ir netgi butinas dalykas po po op, manau- buteliukas su snapeliu.
user posted image

Oj kokia slapuke tu! biggrin.gif na biggrin.gif pasipasakok kaip savijauta, ar skauda nosyte? viska viska papasakok, man labai idomu gi tik dvi dienos belikusios man iki op smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Iskilo dar vienas klausimelis, kokius daiktus dejotes i klinika vaziuojant operuotis? pizama ir gigienos priemones aisku, bet gal kazko dar reikia? Vandenuko? g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 03 24, 19:13)
as irgi norejau rasyti kad krutine tikrai daili, bet po to kaip supratau,kad jinai jau padidinta, ar ne?  ax.gif

Oi,ne! Cia naturali mano... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2014 03 26, 11:44)
Oi,ne! Cia naturali mano... smile.gif

Ir jus dar žadat operuotis??? Nu nežinau, tiek krūtinė, tiek nosytė, tiek visuma - mano akimis nuostabi... nesioperuočiau.

Mano nosiuks tai tikrai bus išoperuotas, tik dar nežinau kada, kol kas turiu rimtesnių reikalų - tiek laiko, tiek finansų atžvilgiu. Bet tai tikrai laiko klausimas smile.gif

Krūtinė mano baigus maitinti vaiką patapo A dydžio, bet kažkaip nekompleksuoju biggrin.gif Kol maitinau, tai net siekė D dydį biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.Norejau parasyti savo asmenine nuomone,kas liecia Adoros nosyte.As jos vietoj tikrai daryciausi operacija,nes mergina tikrai daili,o ne proporcinga nosyte gadina bendra vaizda.Mano nosis mazesne,bet esu pasiryzusi greitu metu pati gultis ant operacinio stalo.Merginos jeigu turite kompleksu,salinkite juos.Kelias i sekmes-pasitikijeimas savimi!
Atsakyti
QUOTE(Nicolle25 @ 2014 03 26, 16:12)
Sveiki.Norejau parasyti savo asmenine nuomone,kas liecia Adoros nosyte.As jos vietoj tikrai daryciausi operacija,nes mergina tikrai daili,o ne proporcinga nosyte gadina bendra vaizda.Mano nosis mazesne,bet esu pasiryzusi greitu metu pati gultis ant operacinio stalo.Merginos jeigu turite kompleksu,salinkite juos.Kelias i sekmes-pasitikijeimas savimi!

Pries sitaip teigiant, siulyciau pasiskaityti keleta temu ir pasidometi placiau nosies operacijomis 4u.gif Aisku, yra zmoniu,kuriu nuomones niekas nepakeis, bet pries isivarant kompleksa, siulyciau pasidomet placiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, apturejau operacija vasario 6 d. Grozio Chirurgijos klinikoje, pas gyd Maslauska. Noreciau atsiusti nuotraukas pries ir pi jusu teismui, nes ramybes neduoda viena mintis, ar dabar ji man tinka tobulai, ar vis dar yra ka koreguoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Trulysmile @ 2014 03 26, 19:00)
Sveikos paneles, apturejau operacija vasario 6 d. Grozio Chirurgijos klinikoje, pas gyd Maslauska. Noreciau atsiusti nuotraukas pries ir pi jusu teismui, nes ramybes neduoda viena mintis, ar dabar ji man tinka tobulai, ar vis dar yra ka  koreguoti  blink.gif

Sveika, siųsk foto į nosiesoperacija@gmail.com wink.gif
Labai 5domu pamatyt rezultatą. O su išvadom nėra kur skubėt, dar labai mažai laiko praėjo wink.gif
Atsakyti