QUOTE(YoSoy @ 2014 04 25, 12:34)
Na, del nuotrauku nieko pagelbet negaliu. Nei pati jas ziurejau, nei savo siunciau
Galiu pasakyti tiek, kad is nuotrauku, matytu pas gydytoja, ne vienos nosies neradau be priekabiu
Todel jos praktiskai neitakojo mano pasirinkimo
Visiskai man uzteko nuotrauku, kurios prieinamos viesai, o mergaiciu foto ziuret, lygint ir dar daugiau sumaisties sau sukelt nepanorau
Operavo mane Jankunas. Ar rezultatais patenkinta nezinau
Prikibt kol kas neturiu prie ko. Stebuklo irgi jokio nebuvo, tik tiek kad nosyte trumpesne, tiesesne ir riestesne siek tiek, nes budavo tokia "paknebusi" i apacia. Nosis vis dar nenusileidusi, todel nezinia kaip bus, kai nusileis, ar nepailges smarkiai. Platoka dar, bet ji pas mane visada buvo bumbuliukas, tai kol kas sumaisties nekeliu. Juolab, sake turi dar siauret ir trauktis. Menuo po operacijos yra labai mazai.
Galvoju, kada cia man tuos tamponus eme?
Sekancia diena, ar dar sekancia
Po tamponu isemimo tai ora traukiau "litrais", atrode labai daug ikvepiu, o iki kol nekvepavau isties buvo nepatogu gert ir valgyt, atrodo, lyg uzdusi tuoj
Jau minejau anksciau, kad man labai labai praverte buteliukas su snapeliu kai reikejo gert. Tiek del to, kad burna ribotu plotu prasivere, tiek del to, kad nereikia jo uzsiverst ir bijot, kad nosi uzsigausi 
Papildyta:
Va kvapu tai pirma savaite beveik nejutau... Dar ir dabar nesu tikra, ar viska tvarkingai uzsuodziu, bet uosle grizusi, taciau gal dar ne paskutinis jos grizimo etapas.

Operavo mane Jankunas. Ar rezultatais patenkinta nezinau

Galvoju, kada cia man tuos tamponus eme?

Papildyta:
Va kvapu tai pirma savaite beveik nejutau... Dar ir dabar nesu tikra, ar viska tvarkingai uzsuodziu, bet uosle grizusi, taciau gal dar ne paskutinis jos grizimo etapas.
Nzn kodel man tuscia zinute issiunte pirmai, bet as noreciau suzinoti ar jus butent Jankuno darbus matete viesai prieinamus?

Tai pasirinkote butent Ji, nes Jis turi mazai nenusisekusiu operaciju,ar kaip?

Vitkaus puslapyje ziurejau kainos mazdaug panasios Kaip ir visur, internetiniame klinikos puslapyje, ar darantis butent pas Ji,butu brangiau?
Pastebejau ir GP toj klinikoj yra,nesupratau ka Jis ten veikia

Jeigu sutiktum pasirodyti foto,Kaip atrodo nosyte,labai noreciau pamatyti