Is tikruju, jis konkreciai kalbejo kaip viskas vyksta, koks tai sudetingas procesas. Nupasakoti man tikrai nepavyks, nes neesu nei medike, nei tiksliai prisimenu kaip jis nupasakojo. Jis man net keleta pavyzdziu parode ir is savo patirties kaip medikas kalbejo apie kolegu darba. As jo paklausiau, kodel jis, plastikos chirurgas, nedaro nosies operaciju? As asmeniskai, jei jis tokias darytu, rinkciausi tik ji
bet cia gal del to, kad man jo matyti rezultatai ant saves ir kitu labai patiko (pvz. voku patempimai, krutu implantu idejimas ir pan.) Tai jis labai nuosirdziai atsake, kad negali taip rizikuoti. Nosis - tai ne lupos, kurias gali pasididnt, o jei atrodysi kaip anciasnapis po metu rezultatas vistiek 'isnkys'. Tai - gyvybiskai svarbi dalis, o chirurgas operuojantis jas, turi buti ne tik TOP kvalifikacijos ir patirties, bet taip pat turi turet kitu savybiu pvz visiskas pasitikejimas savimi ir savo darbu.
Dar papasakojo keleta istoriju, kadangi kaip zinome viena karta pasidariusios plastine operacija, klientes tampa pastovios lankytojos plastikos klinikose. Tai pas ji su naujomis nosimis ne viena ir ne dvi. Jis nepaminejo ne vienos, kuriai butu padaryta be jokiu komplikaciju ar defektu. Tai vienai po 6 menesiu atrode lyg ir gerai atrodanti, o po 3 metu sumazejo taip, kad nori detis implanta, kad ta nosi atstatytu i normalu dydi.
Man asmeniskai baisu pasidare, kai paklausiau

Ir dar del savo nosies paklausiau, norejau minimaliu pakeitimu
.tai aiskiai pasake, kad neimanoma. Gali but NEBENT tik blogiau. Tuo viskas ir baigesi