Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

Sveikos visos senbuvės ir naujokės 4u.gif

Tikiuosi priimsit į savo būrį, aš su ta pačia bėda, kaip ir jūs visos blush2.gif Jau užsirašiau konsultacijai gegužę, o liepos mėn galvoju operaciją, nes bus darbe atostogos. Tik va, galvoju pora savaitėlių užteks, kaip manot? aišku, labai individualus dalykas gijimo procesas, bet, tikiuosi į žmones išeit jau galėsiu, kadangi dar atidėliot kitiem metam jau nebenoriu smile.gif Visada sakiau baigsiu mokslus ir darysiuos, apsigyniau magistrą prieš pora savaičių ir gana gražint vidų, reikia ir išorę lotuliukas.gif

Ar yra dar tik laukiančių greitu metu op? Draugaukim 4u.gif
Kaip jaučiasi tos, kurios neseniai po op? Ar džiugina rezultatas, ar labai keičiasi nosytė po mėnesio, dviejų, metų? 4u.gif
Atsakyti
Ech..skaitau,skaitau vis dar..ir taip kokie metai jau..Darysiuos ir aš kažkada metų pabaigoje: lapkritį arba gruodį. Dar nenusprendžiau nei pas ką nei kada...Perėjau visas temas ir ties kiekvienu chirurgu rašiausi +/-, gerai būtų jei bent vienas favoritas kieno nors būtų aiškus ax.gif 4u.gif Deja čia visiškas žaidimas.. Mano nosytė nėra labai jau baisi. Koreguoti noriu tik vos vos kuprelę,minimaliai,ir galiuką,nes pas mane toks kaip bumbuliukas,noriu mažo,gražaus,tiesaus.. 4u.gif
Atsakyti
Na, aš irgi skaitinėjausi atsiliepimus ir tikrai nėra tokio chirurgo, kuris būtų vien teigiamas ar neigiamas. Aš apskritai manau, kad darosi op daug daugiau nei rašo forumuose, ir neįmanoma žinoti kiekvieno sėkmės varianto. Nežinau, mastau pozityviai ir tikiu, kad taip bus biggrin.gif man reikia patrumpinti ir patiesinti iš priekio, galiukas labiau linksta į kitą pusę, kuprelės nėra. Įdomu tik kokią kainą pasakys, pastebėjau dauguma atveju ji linksta į didesnę pusę, kur nurodytos internete ax.gif
Kaip kažkas minėjo, belaukiant tos dienos man rodos vien tik nosį baisią ir teturiu, visur ją matau blink.gif
Atsakyti
Man vis idomu ar yra paneliu VISISKAI patenkintu savo nosyte PO OP. Kazkaip kiek kalbejausi su draugemis, kiek forume skaiciau, tai dar ne vienos nepazistu.

Stai, Mmano draugei Vaiciunas visiskai sugadino nosyte po 2 operaciju.

Pati dariausi viena kosmetine korekcija pas gyd, Aruna Jankauska, kiek zinau, jis nosies operaciju nedaro, bet pats labai nuosirdziai mane 'perkalbejo' nuo nosies operaciju, labai aiskiai nupasakojo visa situacija Lietuvos chirurgu ir klienciu. Po to karto, mano visi norai ja darytis isgaravo.
Atsakyti
Thalia,ar gali plačiau ką Tau papasakojo chirurgas? 4u.gif
Atsakyti
Is tikruju, jis konkreciai kalbejo kaip viskas vyksta, koks tai sudetingas procesas. Nupasakoti man tikrai nepavyks, nes neesu nei medike, nei tiksliai prisimenu kaip jis nupasakojo. Jis man net keleta pavyzdziu parode ir is savo patirties kaip medikas kalbejo apie kolegu darba. As jo paklausiau, kodel jis, plastikos chirurgas, nedaro nosies operaciju? As asmeniskai, jei jis tokias darytu, rinkciausi tik ji…bet cia gal del to, kad man jo matyti rezultatai ant saves ir kitu labai patiko (pvz. voku patempimai, krutu implantu idejimas ir pan.) Tai jis labai nuosirdziai atsake, kad negali taip rizikuoti. Nosis - tai ne lupos, kurias gali pasididnt, o jei atrodysi kaip anciasnapis po metu rezultatas vistiek 'isnkys'. Tai - gyvybiskai svarbi dalis, o chirurgas operuojantis jas, turi buti ne tik TOP kvalifikacijos ir patirties, bet taip pat turi turet kitu savybiu pvz visiskas pasitikejimas savimi ir savo darbu.

Dar papasakojo keleta istoriju, kadangi kaip zinome viena karta pasidariusios plastine operacija, klientes tampa pastovios lankytojos plastikos klinikose. Tai pas ji su naujomis nosimis ne viena ir ne dvi. Jis nepaminejo ne vienos, kuriai butu padaryta be jokiu komplikaciju ar defektu. Tai vienai po 6 menesiu atrode lyg ir gerai atrodanti, o po 3 metu sumazejo taip, kad nori detis implanta, kad ta nosi atstatytu i normalu dydi.

Man asmeniskai baisu pasidare, kai paklausiau smile.gif Ir dar del savo nosies paklausiau, norejau minimaliu pakeitimu….tai aiskiai pasake, kad neimanoma. Gali but NEBENT tik blogiau. Tuo viskas ir baigesi smile.gif
Atsakyti
Būtent todėl ir paklausiau,nes teko ir man su Juo konsultuotis kitais klausimais ir Jis man labai labai patiko.. 4u.gif Ačiū už atsakymą.. doh.gif
Atsakyti
Apsisprendžiau,darysiu lapkričio vidury,kad šventėm jau bent kiek normaliai atrodyti smile.gif Tikiuosi mėnesio užteks,kad praeitų mėlynės ir kiti tinimai.. smile.gif Pas ką dar nežinau,važiuosiu į konsultacijas ir matysim- Radzevičius, Vikšraitis arba Jankauskas smile.gif.. O daryti reiks- kalniuką nuimti šiokį tokį ir galiuką siaurint,trumpint.. smile.gif
Atsakyti
Menesio sakai... o as galvoju kaip po 2sav grizti i darba biggrin.gif tikrai po men jau busi grazi 4u.gif is esmes perskaiciau visa foruma, visas temas. Tikrai daug nepatenkintu. Ir ne kiek iskart, o po metu, puses, dvieju. O gal kuri daretes tik pertvaros op? Man labiausiai ji ir kliuna, is priekio kreiva ta nosis per kremzle doh.gif realiai dar dar, o jau nuotraukose tragiskai atrodo unsure.gif o as pas T.A. darysiu:)
Atsakyti
Kada darysies,Sandra? 4u.gif Aš pakeičiau planus ir darysiu rugsėjo pirmom dienom.. 4u.gif Kažkaip nebijau. Labai noriu..
Atsakyti
Sveikos,
o man liko mažiau nei dvi savaitės iki op, siaubas kaip stresuoju, vakar net apsižliumbiau pasižiūrėjus į savo sūnelį. Ta nenormali baimė nepabust po narkozės mane tiesiog žudo verysad.gif sunervinau vyrą, mamą, tai jie pradėjo atkalbinėt jei šitaip bijau ir nenoriu... o aš sakau - nooooriu, bet bijaaaaau... ach tos moterys... biggrin.gif
Atsakyti
Vajėj,kaip pavydu,kad Tavoji data jau wub.gif Viskas bus gerai. Po narkozės tikrai pabusi,šito bijot nėr ko anei kiek tongue.gif Mažiem vaikam dantis su narkoze tvarko dabar,ir visokius mažmožius užmikdant daro,tad tikrai nepergyvenk ax.gif Pas ką operuosies?

Beje,niekaip neprisibeldžiu iki paštuko. Siunčiau nuotraukas keletą kartų.. Pas ką mergaitės reikia kreiptis dėl to? 4u.gif
Atsakyti