Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies Korekcija, 22 tema

QUOTE(ValSve @ 2014 07 12, 19:23)
Oi, merginos, laikykimės visos smile.gif

OP dariausi pas SV. Nosies galiukas mano tikrai mažesnis nei buvo, nors ir patinęs. Nes prieš tai buvo milžiniškas. Mintys mano padrikos, sunku kažką rašyt.

beje, vakar mačiau merginą, kuri pas T.Aštrauską darėsi nosytę, jai vakar nuėmė įtvarą, tai visai simpatiškai atrodė, tik apačia dar tokia patinusi. Nors, aišku, nemačiau kaip prieš OP buvo.

Matyt jos musu tarpe nera, bet saunu, kad rezultatai geri thumbup.gif
As pastebejau, kad man tas itvaras pradeda darytis didelis, jauciu kai buvo tinimas, jis pletesi kazkiek, o db ta nosis traukiasi, ir bent jau virsuj jauciu gal net toki tarpuka tarp nosies ir jo , sonai tik tvirciau prispausti. nors pora dienu ir nuims jau ji smile.gif o siaip savijauta jau super, sunkiausia kaip ir visom antra- trecia diena, nors ir tai nuo skausmo vaistu neprireike smile.gif nezinau, as organizmas, ar tepalas traumeel padeda, bet melynes jau geltonos ir sparciai nyksta:) zodziu, visos sveikstam, ilsimes ir laukiam teigiamu rezultatu smile.gif
Atsakyti
Sveikos! mirksiukas.gif Kaip matau, visoms po truputį jau gerėja. Labai smagu skaityti Jūsų teigiamus komentarus smile.gif Net pavydžiu, kad beveik vienu metu darėtės, dabar ir aptarinėt visas smulkmenas galit kartu biggrin.gif

Bathor, tau kaip matau iš vis viskas super! Džiaugiuosi už Tave ir labai lauksim nuotraukų mirksiukas.gif

QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 12, 09:22)
Smile, noriu paklausti, kaip sekesi miegoti ant nugaros su itvaru? 

Aš pakankamai gerai išsimiegodavau ir ant nugaros (nors aišku, taip tikrai nesu pratus) biggrin.gif O kiek miegojau ant nugaros, tai net nepamenu... Kad iki įtvaro nuėmimo tai tikrai. O po to jau lyg po truputį bandžiau ant šono. Bet pagalvę pasidėdavau taip, kad nosis kabėtų ore biggrin.gif gal supratai kaip lotuliukas.gif

QUOTE(antica @ 2014 07 12, 13:14)
Smile, tu pati Klaipedoj gyveni ar kur toliau?

tavo nosyte po 6 savaiciu labai grazi!  smile.gif

Ačiū 4u.gif Šiuo metu aš Vilniuje gyvenu.

QUOTE(ValSve @ 2014 07 12, 15:08)
Merginos, kurios po OP, nuraminkit mane, prašau. Pas mane nosis taip stipriai užriesta, nors prašiau, kad tik per daug neužriestų. Ramina, kad taip turi būt ir dėl odos pertekliaus nusileis galiukas, bet vijau, kad neliktų taip visam laikui.

Daugumai merginų, kurios anksčiau darėsi ir baiminosi dėl labai užriestų nosyčių, po kokio pusmečio ar metų labai džiaugėsi savo tiesiomis ar tik vos riestomis nosytėmis smile.gif Tad nusiramink, nosytės galas tikrai dar leisis. Tik gal pat procesas taip greitai nevyks kaip norėtųsi .

QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 12, 21:55)
As pastebejau, kad man tas itvaras pradeda darytis didelis, jauciu kai buvo tinimas, jis pletesi kazkiek, o db ta nosis traukiasi, ir bent jau virsuj jauciu gal net toki tarpuka tarp nosies ir jo , sonai tik tvirciau prispausti. nors pora dienu ir nuims jau ji smile.gif

Įtvaras ir turi darytis laisvesnis, nosytė juk mažėja mirksiukas.gif nenustebk, jei iki įtvaro nuėmimo dienos jis pats atsiklijuos ir nukris smile.gif

O kada jau nuims Tau įtvarą? Ech, taip laukiu Jūsų naujų gražiųjų nosyčių foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
šiandien trečia diena po OP. Šiandien jau purškiau jūros vandenį, na pagal instrukciją. Labai bijojau prisiliest prie nosies, rankos dreba, sunku spaust tą galiuką.
Šiandien užtino akys, sunku atsimerkt, nors šiaip jos pas mane gan didelės smile.gif

Įkelsiu vakar ir užvakar darytas foto į paštuką smile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i mergina, kuri atsiunte i pasta foto. Normali ir grazi ta nosiuke smile.gif gal koks mm matosi kupreles, bet ta nosis yra tikrai grazi, nezinau, as tokios tikrai nebuciau tvarkiusi, profilis grazus, speju priekis tiesus? Nebent kreivumas kazkoks yra is priekio, tada gaal smile.gif o siaip tikrai nematau del ko kompleksuoti smile.gif

Man itvara nuims antradieni i vakara, laukiu nesulaukiu smile.gif nes treciadieni jau turiu siokiu tokiu reikalu mieste, tai tikiuosi su pudra galesiu jau nebegasdint zmoniu ax.gif

Supratau, Smile, ka turejai omeny apie miega, as buten taip ir miegu biggrin.gif ant nugaros, bet galva i sona, atremta i pagalve, kad nosis liktu ore biggrin.gif siaip kadangi labai sunku man miegoti ant nugaros, visas naktis ismiegodavau vos po 5 val, siandien miegojau labai gerai, tik sapnavau, kad itvaras nukrito biggrin.gif

Valsve, man irgi 3 diena is ryto akys uztino, bet vakare jau atleido 4u.gif kaip maziukas laikos su mociute? 4u.gif
As juros vandenio mazai purskiu, man laaabai kutena nosi, as tiesiog tamponus kisu su skysciu kur dave 3k per diena ir tu rinopantena lasiuku palasinu pora kartu. Matyt viskas padeda, nes jau kvepuoju pro norsi gan normaliai. Bet... neuzuodziu dar kvapu, kazin tai normalu? Jauciu kvapus, bet labai silpnai...

Aj tiesa, merginos nosis neniezti? man kai uzeina po itvaru kur nors niezulys, tai atrodo griuk negyvas lotuliukas.gif o oda kaip veido? Pas mane niekada nera buvus tokia riebi blink.gif ir spuogais kai kur isbere tokiais giluminiais..
Atsakyti
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 13, 14:03)
Valsve, man irgi 3 diena is ryto akys uztino, bet vakare jau atleido  4u.gif kaip maziukas laikos su mociute?  4u.gif
As juros vandenio mazai purskiu, man laaabai kutena nosi, as tiesiog tamponus kisu su skysciu kur dave 3k per diena ir tu rinopantena lasiuku palasinu pora kartu. Matyt viskas padeda, nes jau kvepuoju pro norsi gan normaliai. Bet... neuzuodziu dar kvapu, kazin tai normalu? Jauciu kvapus, bet labai silpnai...

Aj tiesa, merginos nosis neniezti? man kai uzeina po itvaru kur nors niezulys, tai atrodo griuk negyvas  lotuliukas.gif  o oda kaip veido? Pas mane niekada nera buvus tokia riebi  blink.gif  ir spuogais kai kur isbere tokiais giluminiais..

Ačiū, kad domiesi smile.gif Sūnelis puikiai leidžia laiką su močiute smile.gif labai jo pasiilgau, bet džiaugiuosi, kad jis ne namie, kitaip nuprotėčiau. Ir taip jaučiuosi prastai, o dar zujantis ir zirziantis mažius būtų, tai būtų nekas smile.gif
Matau skirtingi daktarai skirtingai ir pataria, bet visų nosies priežiūros principas panašus smile.gif Man davė instrukciją kaip ką ir kurią dieną daryt. Nuo šiandien reik purkšt jūros vandenį 3-4 k/d. Vėliau reiks dar palaikyt tokius a la tamponėlius su aliejuku, kad atitirptų krešuliukai ir visa kita.

Dėl niežulio, tai aš dar nuo vaikystės vadovaujuos taisykle - jei niežti, vadinasi gyja smile.gif taigi tau viskas gyja smile.gif Veidas ir mano baisiai riebus, bet ko norėt - neįmanoma normaliai nei nusipraust, nei ką. o nosies tik vos vos galiukas matosi, tai nei riebus, nei neriebus biggrin.gif
Atsakyti
o oda kaip veido? Pas mane niekada nera buvus tokia riebi  blink.gif  ir spuogais kai kur isbere tokiais giluminiais..

QUOTE(ValSve @ 2014 07 13, 14:56)
Veidas ir mano baisiai riebus, bet ko norėt - neįmanoma normaliai nei nusipraust, nei ką. o nosies tik vos vos galiukas matosi, tai nei riebus, nei neriebus biggrin.gif

Oi, veido oda tai labai riebalavosi tuo metu... doh.gif Negana to, nuėmus įtvarą visa nosis buvo nusėta tokiais mažiukais baltais spuogiukais... Bet šiaip ar taip, kelios dienos normalios odos priežiūros ir viskas susitvarko smile.gif

Bet... neuzuodziu dar kvapu, kazin tai normalu? Jauciu kvapus, bet labai silpnai...

Jei bent silpnai jauti kvapus, vadinasi viskas su laiku atsistatys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! smile.gif

O man OP trečiadienį. Kaip gerai, kad mūsų tiek daug būtent šiuo metu darosi. Tikrai ramiau, kai yra su kuo pasidalint, aptart, paklaust 4u.gif

Man baisiausias dalykas, tai tėvų reakcija. Nes kažkada kalbėjau su mama, kad svarstau apie OP , tai buvo baisiai prieš. Tad nusprendžiau nieko ir nesakyt. Pamatysiu ją tik praėjus 3 savaitėm po OP, gal nepastebės biggrin.gif
Beje, darausi pas TA. Kas pas jį dar darėsi? Ar po OP jis toks pat nekalbus? doh.gif Negaliu labai jau skųstis, nes gan konkrečiai atsakinėjo į klausimus. Bet tik atsakinėjo, nelabai pats kalbėjo. Gal norėjosi platesnės info... blush2.gif

Dar toks kvailas klausimas blush2.gif lotuliukas.gif O prieš pat OP jūs dar kartą aptarėt su gydytoju, ko tiksliai norit? Nes nemačiau, kad jis užsirašytų ką nors konsultacijos metu. Nebent man išėjus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 14, 10:31)
Dar toks kvailas klausimas  blush2.gif  lotuliukas.gif  O prieš pat OP jūs dar kartą aptarėt su gydytoju, ko tiksliai norit? Nes nemačiau, kad jis užsirašytų ką nors konsultacijos metu. Nebent man išėjus... ax.gif

Sveika, prieš pat OP tikrai dar turėsi konsultaciją. Tad nesijaudink.
Atsakyti
QUOTE(Tiempodelaluna @ 2014 07 14, 09:31)
Sveikos, merginos! smile.gif

Dar toks kvailas klausimas  blush2.gif  lotuliukas.gif  O prieš pat OP jūs dar kartą aptarėt su gydytoju, ko tiksliai norit? Nes nemačiau, kad jis užsirašytų ką nors konsultacijos metu. Nebent man išėjus... ax.gif

Sveikute 4u.gif as dariausi pas ji, jei kas domina klausk, gali ir i pm rasyti smile.gif tikrai nekalbus, bet uzsiraso ir zino, ko norit, nesijaudinkit smile.gif o pries pat, kaip ir sake Valsve, dar bus konsultacija, fotografuos ir zymes pjuvio vietas, pasikalbesit smile.gif

man 6 toji diena ir labas rytes pusleline doh.gif biggrin.gif eh kaip as jos nekenciu, bet matyt pasilpo organizmas, dar visgi antibiotikus ir leido, ir gert reikia. Cia kaip i komplekta prie melyniu biggrin.gif ryt nuima itvara, kaip bijaaaau, ka pamatysiu, palaikykit mane visos moraliskai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip jauciasi Valsve, Bathor? kokie pojuciai, kaip kvepavimas, tinimas, melynes? smile.gif pas man viskas ok, jau kvepuoju, jau ir darbus visus dirbt galiu, tinimo nejauciu, tik makiazas nenyksta biggrin.gif 4u.gif
Smile, tau jau turbut viskas super? smile.gif nebelike jokio tinimo? kaip reikalai su galiuku? smile.gif
Atsakyti
Sandrapa, viskas bus gerai wink.gif
Pūslelinė ir mane dažnai aplanko, atradau geriausią tepaliuką - silicea. nepalyginsi su jokiu acic ar pan.

O aš vis dar prastai jaučiuosi, dar neprakvėpuoju, naktį labai blogai miegojau. Rankos silpnos, vos pakeliu. Turbūt įtakos turi ir tai, kad svariu labai mažai, nepilni 47 kg. Žinojau, kad bus sunku, bet nemaniau, kad šitaip... Apie veido "grožį" jau net nebešnekėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveika, prieš pat OP tikrai dar turėsi konsultaciją. Tad nesijaudink.

Sveikute 4u.gif as dariausi pas ji, jei kas domina klausk, gali ir i pm rasyti smile.gif tikrai nekalbus, bet uzsiraso ir zino, ko norit, nesijaudinkit smile.gif o pries pat, kaip ir sake Valsve, dar bus konsultacija, fotografuos ir zymes pjuvio vietas, pasikalbesit smile.gif

Ačiū, merginos smile.gif Nuraminot, nes tokia šiek tiek pasimetus buvau po konsultacijos...

ryt nuima itvara, kaip bijaaaau, ka pamatysiu, palaikykit mane visos moraliskai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

Palaikom tave labai, labai! Lauksim nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 14, 12:14)
Kaip jauciasi Valsve, Bathor? kokie pojuciai, kaip kvepavimas, tinimas, melynes? smile.gif  smile.gif

Įkėliau dar porą nuotraukų smile.gif Jaučiuosi graži ir fotogeniška blush2.gif Svajonė išsipildė,tad iš geros nuotaikos nejaučiu blogumų smile.gif Tikiuosi taip ir toliau bus smile.gif

Vakar privargau,kol išsiploviau galvą. Bet nors su miegu nekyla problemų, guliu pusiau ant šono, susistatau pagalvėles taip, kad nosis prie nieko nesiliestų ir parpiu visą naktį ax.gif

Šiandien jau malonu liesti nosies galiuką, nebėra toks nemaloniai atitirpęs. Nemėgstu valyti nosies su jūros vandeniu, nes bėga visur ir pro visur schmoll.gif

Labai laukiu tvarsčio nuėmimo ketvirtadienį arba pektadienį, nors jau jaučiu, kad gali jis nelabai atsilaikyti iki to laiko,nes nosis riebaluojasi ir atlipinėja juostelės. Viena jau nukrito doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Sandrapa @ 2014 07 14, 12:14)
ryt nuima itvara, kaip bijaaaau, ka pamatysiu, palaikykit mane visos moraliskai  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

Viskas bus super! smile.gif

Atsakyti