Dar dėl gerklės skausmo. Man sakė, kad jis atsiranda dėl kvėpavimo vamzdelio, kuris būna įdėtas į burną, kol mus operuoja. Turbūt sujudina tą jautrią odelę, tai ir jaučiame dirginimą. Aš irgi kitą dieną po operacijos jau vaistų nuo gerklės prašiau

Valsve, viskas bus OK

QUOTE(sandreoo @ 2014 07 10, 16:05)
O man merginos 1metai ir 2 men.po operacijos, o prakvepuoju labai sunkiai, nosis pastoviai uzsikemsa, praktiskai kvepavimas tik per burna, croniskos slogos paumejimas labai didelis, taip niekada nebuvo anksciau.Kankinuosi su siuo dalyku labai, labai.Kai begioju pastoviai sloga teka is nosies, matyt man chirurgas pradure pertvara, kai ja tiesino arba per gaug kupreles nupjove. Nosis dar patinusi, ypac per karscius, galiukas storas, laiko praejo nemazai, vienas Dievas zino, kaip viskas sugis.Pries darancis operacija reikia pagalvoti, kad gal nosyte pagrazes, bet poopertacines komplikacijos liks visam gyvenimui.Gal ne visoms, bet man, kad atsistatys kvepavimas, abejoju...
Tikrai užjaučiu, kad taip nutiko su kvėpavimu. Deja, bet Tau pasitaikė viena iš tų dažniausiai būnančių komplikacijų (jei taip galima pavadint).
Beje, dar kažkur skaičiau, kad jei nosis yra smarkiai siaurinama, tada irgi tikimybė, kad kvėpavimas sutriks, yra labai didelė. Nes jei nosis siaurinama, atitinkamai siaurėja ir praėjimas orui.
QUOTE(kornelliux12 @ 2014 07 10, 16:29)
o jei operuojant neliecia nosies pertvaros ar lieka melyniu? Nu jei tik galiuka taiso. Ir po kiek laiko is ligonines isleidzia?
Kaip ir neturėtų būti. Nes mėlynės susidaro aplink akis, kai yra liečiamas nosies kaulas. O jis juk tik iki pusės nosies eina, toliau jau tik kremzlė...

Nors kiek mačiau užsienio forumuose, kai kurioms mėlynės netgi ant žandų atsiranda. Tai čia vėlgi nesuprasi, kur ir kas tiksliai bus...