QUOTE(Ex @ 2014 01 13, 08:52)
Įvairius renkuosi hibridus. Kažkuriam išskirtinai vienam neturiu rekomendacijų. Per daugelį metų esu labai įvairių auginusi, net išvardinti sunku. Norint sau tinkamą išsirinkt, reikia žiūrėt kokių pačiai reikia - kietesnių, kad ilgiau išlaikyt nuskintus ar minkštesnių, kad labiau į salotas tiktų, kad greičiau valgyt galėtum. Pagal šiltnamio aukštį žiūrėt kurie tiks - aukštaūgiai ar vidutinio aukščio, dera hibridai taip pat skirtingai.
Yra tiesiog man šiaip patikusių, kuriuos norėčiau pakartot: Florenzia, Marfa, Delfin. Šiems metams turiu Toro. Kokį dar įsigysiu, nežinau, neapsisprendžiau ir negalvoju dar. Gal tik šiuo vienu ir apsiribosiu

Nupasakojai taip gražiai, kad man jau jo ne iš gailesčio pradėjo reikėt..

Reiks iš savo sąrašo kažkurią veislę paaukot ir ištrint, kad Hugo tilptų. Pokelio tai dar jokio neturiu, nepirkau, nes vistiek jų niekas negriebia pirkt (aš, tikriausiai, būsiu vienintelė pirkėja

) bet parduotuvėj buvo toks pomidoro paveikslėlis kaip šitoj nuorodoj
http://www.sekluva.l...
Labiausiai man patiko, kad pomidoro spalva raudona, jei jau skonis bus nekoks, tai į sultis puikiai sueis.
Maloniai prašom prisijungt

Pradžiai, dėl drąsos, galit papasakot apie augintas veisles, ką žadat keist, ties kuriom veislėm apsistot. Kiek daigų auginat.. kas sekėsi, kas nelabai, mums viskas tiks kas liečia pomidorus

Paskui, šiam sezone, ir nuotraukų paprašysim

O kas čia dabar? bajeris?

aš tai labiau pastebiu, kad parduotuvėj kuo mažesnė pomidoro kaina, tuo jis baisiau atrodo, nesvarbu, pirmarūšis jis ar ne.. kartais net dykai nenorėčiau tokio
Per tuos kelis pradžios metelius teko gana nemažai pabandyti veislių. Į mano šiltnamį telpa 60 daigų, tai stengiuosi puse šiltnamio užsodinti hibridais, o kitą pusę ne hibridais. Praitą sezoną auginau : sinyj, arbuznyj labai patiko, gerai derėjo ir skonis buvo superinis, krasnyj majak, dėdė stiopa,bradyvine black, oxheart, red pear, blek sea man, ananasinį, corozon, fantazija, tamaris. Dar kitus sezonus auginau big red, folia, ferline, aurea, coriane.
O šiais metais planuoju sėti ivan kupola, brendi, rozovoje čudo, cinkovies yugoslavien,J.m 5, rossa beet steak, neznakomka, ananasini, ačiū dievui dar spėjau iš Regilos parsisiųsti šitų sėklyčiu. O dabar dar laukiu hibridu sėklyčių jei kas auginot parašykit kaip jos dera ir skonis jų:tourance, cunero, starbuck, uriburi, admiro.