Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Paladė @ 2014 01 13, 13:06)
ilgam laikymui ankstyvi netinka. yra ale "žieminiai", kaip obuoliai smile.gif, tik neįsivaizduoju, kaip iš tikro būna, pirmą kartą bandysiu smile.gif
http://www.seemnemaa...x.php?GID=14067

auginau uzpernai.is pradziu viskas buvo super,bet pirmutinis pasigavo mara,o nuo jo ir visas siltnamis.khibridu tada neauginau,tai oj ,kaip as ant jo spjaudziau doh.gif pernai nebesodinau. schmoll.gif idomi ir kitu nuomone,kas augino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 13 sausio 2014 - 13:36
QUOTE(Kulke @ 2014 01 13, 12:43)
Ne, nu... user posted image Nieko nemaciau user posted image
Koks vardas to eksperimento, kurio nemaciau?  bigsmile.gif

Parodyciau savo Vilmas, bet bijau, kad neiziuresit, nes jos visai neisdygo!!! Ikisau tris mazucius Colibrius, nu mazochizmas/anonizmas ir ne kitaip  doh.gif

Cia arba Vilma, arba Venus. Pabėriau 5 sėklyčių miksą, nežinau kuri išdygo. Dar ten kelios iš paskos velkasi.. Šiaip ar taip visi jie balkoniniai/vazoniniai, sunoks(tikiuosi) ir pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 13, 13:35)
auginau uzpernai.is pradziu viskas buvo super,bet pirmutinis pasigavo mara,o nuo jo ir visas siltnamis.khibridu tada neauginau,tai oj ,kaip as ant jo spjaudziau doh.gif

manau, kad ne šitas nabagas dėl to kaltas.. Jei buvo palankios marui sąlygos ir pakliuvo sukėlėjas, būtų jei šitas, tai kitas pirmas apsirgęs. Hibridų, atsparių marui, taip pat labai nedaug yra.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2014 01 13, 12:06)
ilgam laikymui ankstyvi netinka. yra ale "žieminiai", kaip obuoliai smile.gif, tik neįsivaizduoju, kaip iš tikro būna, pirmą kartą bandysiu smile.gif
http://www.seemnemaa...x.php?GID=14067

įdomu, kaip jie realiai sunoksta bestovėdami. Man irgi gal jau norisi pabandyt biggrin.gif Pabandysiu rusiškuose forumuose pasižvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 13, 13:35)
auginau uzpernai.is pradziu viskas buvo super,bet pirmutinis pasigavo mara,o nuo jo ir visas siltnamis.khibridu tada neauginau,tai oj ,kaip as ant jo spjaudziau doh.gif pernai nebesodinau. schmoll.gif idomi ir kitu nuomone,kas augino ax.gif

o tavo šiltnamis dažnai pasigauna marą?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 01 13, 13:50)

įdomu, kaip jie realiai sunoksta bestovėdami. Man irgi gal jau norisi pabandyt  biggrin.gif Pabandysiu rusiškuose forumuose pasižvalgyt.

jei ką rasi, paviešink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 13, 14:50)
Pabandysiu rusiškuose forumuose pasižvalgyt.

Aš jau žvalgiausi ir nieko informatyvaus apie juos neradau smile.gif Gal tu akylesnė ir ką nors įžiūrėsi.. smile.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, nemazai kas Ivan Kupala esat auginusios. Ar jis linkes per karscius ziedus numetyti?
Atsakyti
Nu ką grįžau iš sėklelės. Nusipirkau arlinyj kliuv, izumrudnoje jabloko, kosmonaft volkov ir ivan kupala. Spas neturi dar lygatsi kardinal mazarini neturi. Turės po kokių 2-3 savaičių. Tai va tiek info biggrin.gif aš jau laiminga.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 13, 17:02)
Tai va tiek info  biggrin.gif  aš jau laiminga.

Ale kiek tom moterom mažai reikia iki pilnos laimės mirksiukas.gif : sėklų dar kokio šiltnamiuko vieno kito ir gana lotuliukas.gif Ir, kad niekas netrukdytų rožiniame puslapyje "sėdėti" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 sausio 2014 - 15:10
Merginos, gal kuri galėtumėt pasidalinti orlinyj kliuv, rozovyj miod, japonskyj triufel chornyj pomidorų sėklomis? Arba galim keistis (turiu zolotoj keningzberg, krasnyj majak, skatulka zalia, de barao juoda, columbianum,laukiniu - krajnij sever, sub arctic, promyk, irina sedek).
O tai iš Klaipėdos tenka seilę varvinti dėl tos "Sėklelės" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 13, 16:02)
Nu ką grįžau iš sėklelės. Nusipirkau arlinyj kliuv, izumrudnoje jabloko, kosmonaft volkov ir ivan kupala. Spas neturi dar lygatsi kardinal mazarini neturi. Turės po kokių 2-3 savaičių. Tai va tiek info  biggrin.gif  aš jau laiminga.

Geras laimikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2014 01 13, 13:43)
Ikisau tris mazucius Colibrius, nu mazochizmas/anonizmas ir ne kitaip  doh.gif

Kas čia per Colibriai maži blink.gif ?Aš tik aukštaūgius tokiu pavadinimu auginau g.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 01 13, 14:50)
įdomu, kaip jie realiai sunoksta bestovėdami. Man irgi gal jau norisi pabandyt  biggrin.gif

A, baigsit vieną kart doh.gif Jau ir man cekava pasidarė...
QUOTE(matuke @ 2014 01 13, 15:44)
Kiek  pamenu, nemazai kas Ivan Kupala esat auginusios. Ar jis linkes per karscius ziedus numetyti?

Nu nepasakyčiau,kad labai schmoll.gif Bet aš juos šiemet tris netoli durų buvau sukišusi,tai ventiliacija nebloga buvo.Tiesa,per tuos didžiuosius karščius,kai jau iki 40 laipsnių pakilo,tai daug kurie pomidorai pamėtė žiedus,ypač ne hibridai.
Matuke,gal pas tavi kažkas su ventiliacija negerai?Arba kokio elemento pomidorams trūksta?Nes kiek pamenu,pas tavi ir Aurea labai mėtė,o man tai šita tokio polinkio neturėjo schmoll.gif

Ai,dėl tų Marfų va.Nu nežinau,pas mus Alytuj tai ant kiekvieno kampo jas pardavinėja tongue.gif Gal tik Maximoj nėra g.gif .
O jei rimtai,tai alytiškės,šiandien skambinau į Egzotiką,Ligoninės gatvėj,tai turi jie tų Marfų,šiandien pakuoja po 10 sėklų,kaina 5 litai bus. Dar ten kažkokių daugiau pilstomų bus,Aurea minėjo lyg,reikia pas pardavėją nuėjus klaust ko jos ten turi,bo aš neprisimenu... wub.gif
Atsakyti
Nu ir bagoto alytiskes biggrin.gif Tai kam cia tu marfu reikejo?- I Alytu lekit, laukiam sveciuose thumbup.gif reiks, matau, ir vel man i ta Egzotika apsilankyti g.gif Nu nereikejo man tu marfu,nereikejo.... doh.gif Bet pazadejau ten sugryzti trasu ir seklas dar ne visas ispirkau doh.gif
Atsakyti