Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Joliii @ 2014 01 13, 17:37)
Gal aš čia ir netaktiška pasirodysiu, bet jeigu eitumėt pirkti sau sėklyčių, gal ir mums paimtumėt Marfos, mes Jums būtume labai dėkingos blush2.gif

user posted image.Net iš naujo paskambinau-turi,10 sėklų 5 litai.Rašykit AŽ,jei kuriai labai reikia tų Marfų.Pašto išlaidos jūsų,po mažiau nepakuosiu,bo jau akis skauda su tais dėliojimais biggrin.gif Ir šiaip aš nelabai zgrebna tokiems dalykams blush2.gif
Atsakyti
Alytiskes, man matfu papasuokit a? blush2.gif
Atsakyti
Ko čia tai mane kartoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 13 sausio 2014 - 17:04
Mastau gal tuos vysninius reiktu jau paset g.gif Siemet dvieju rusiu nusimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 13, 17:09)
Mastau gal tuos vysninius reiktu jau paset  g.gif Siemet dvieju rusiu nusimato  g.gif

per anksti
Atsakyti
Labai anksti,jei neturi specialių lempų
ir aš pakilnoju,paglostau sėklas ir padedu atgal
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 13, 17:19)
per anksti

QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 13, 17:26)
Labai anksti,jei neturi specialių lempų
ir aš pakilnoju,paglostau sėklas ir padedu atgal

Nu tada susilaikysiu biggrin.gif bet labai jau rupi blush2.gif
Atsakyti
Parekomenduokit patikimą sėklų pardavėją ebay. Buvau kažkur užsisaugojus iš ankstesnės temos, bet neatrandu doh.gif Ačiūūū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2014 01 13, 15:14)
Merginos, gal kuri galėtumėt pasidalinti orlinyj kliuv, rozovyj miod, japonskyj triufel chornyj pomidorų sėklomis? Arba galim keistis (turiu zolotoj keningzberg, krasnyj majak, skatulka zalia, de barao juoda, columbianum,laukiniu - krajnij sever, sub arctic, promyk, irina sedek).
O tai iš Klaipėdos tenka seilę varvinti dėl tos "Sėklelės"  smile.gif

Turiu Orlinyj kliuv, galėčiau keistis į Zolotoj keningsberg.
Klaipėdoje yra toks gėlių kioskelis, kuriame vyksta pogrindinė rusiškų sėklų prekyba. Jis randasi priešais Maximą (Šilutės pl.40a).Nuėjus- klausti, nes sėklos neišreklamuotos. Sėklomis prekiauja tik savininkė, šią savaitė ji bus trečiadienį ir šeštadienį. Vakar pati buvau, iš ten visa šita informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 01 13, 19:04)
Turiu Orlinyj kliuv, galėčiau keistis į Zolotoj keningsberg.
Klaipėdoje yra toks gėlių kioskelis, kuriame vyksta pogrindinė rusiškų sėklų prekyba. Jis randasi priešais Maximą (Šilutės pl.40a).Nuėjus- klausti, nes sėklos neišreklamuotos. Sėklomis prekiauja tik savininkė, šią savaitė ji bus trečiadienį ir šeštadienį. Vakar pati buvau, iš ten visa šita informacija  smile.gif

Dėkui, kad parašei, būtinai apsilankysiu
Atsakyti
Sveikos Pomidorienės 4u.gif , ar galėčiau prisijungti po ilgokos pertraukos? blush2.gif Taip užveda jūsų visų entuziazmas kad nebeįmanoma susilaikyti doh.gif rūšiuoju sėklytes kartu su jumis ir ruošiuosi naujam sezonui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 13, 16:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mdaaa, cia reik dar ikirsti pomidorininkiu zodyna pasirodo  biggrin.gif

Pati pirmoji reikšmė smile.gif
Atsakyti