Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

nu merginos išverskit:

Рекомендуются посадки на семена

ieškau mat dienų sėjimui. Kaip suprantu tinkama sėti augaluis kuriuos auginsime sėkloms tik? čia sausio 28 diena. Man čiliams būtų ir baklažanams pats tas. Nes tinkama ir šiandien diena, bet man ankstoka dar.....
Papildyta:
iš čia aš iškuičiau smile.gif

http://astrosfera.ru...garden/january/

pomidorams nužiūrėjau kovo 5 lygtais
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 14, 10:09)
nu merginos išverskit:

ieškau mat dienų sėjimui. Kaip suprantu tinkama sėti augaluis kuriuos auginsime sėkloms tik? čia sausio 28 diena. Man čiliams būtų ir baklažanams pats tas. Nes tinkama ir šiandien diena, bet man ankstoka dar.....
Papildyta:

Aha, rekomenduoja seti seklomis 4u.gif
Pomidorams irgi nebloga diena isrinkta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 14, 09:04)
  g.gif  pas mane kaip tycia tuscias siltnamis, a ne apgrauzto pomidoro  biggrin.gif

QUOTE(Paladė @ 2014 01 14, 09:11)
galvojau, kad tik pas mane tuščias  lotuliukas.gif

Vuo tai tau naujiena,sausio mėnesį tuščias šiltnamis hihihi.gif
Atsakyti
Avijacija, einam į sėjos kalendorių temą, išduosiu tau savo protingus šaltinius, nes kai kurios pomidorienės tuoj žaibais pradės svaidytis, jei plėsiuos čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 14 sausio 2014 - 10:19
QUOTE(ate42 @ 2014 01 14, 12:01)
Mieloji, mano ata mamytės sausai konservuotų pomidorų receptas:
0,5 l stiklainiuką pridedam luptų arba ne(kaip nori), pjautų per pusę, ar į keturias dalis  ir cielų pomidorų. lengvai paspausdama,  užberi nubrauktą arbatinį šaukštelį druskos(0,7 l indeliui, su nedideliu kaupeliu). Psio. Pridengi dangteliu ir kaitini nuo užvirimo 20 min 0,5 l stiklainiuką, 30 min-0,7 l. stiklainiuką. Ištrauki, stengiesi, kad neatsikeltų dangtelis ir užsuki. Gatava. Kitos dar deda česnako, aš nebandžiau. Valgai kada panorėjus.

Aga, pagal šitą receptą dabar ir šlamščiu pomidorus. Aš tai dar dėjau česnako, ai dėl visa pikta. Koncervų iki šiol beveik nevalgėm, kažkaip nesinorėjo, dabar tik jų sezoną atidarėm. Čia, matyt, todėl, kad žiema jau atėjo lotuliukas.gif
Ačiū, ate42 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 01 14, 11:22)
Aga, pagal šitą receptą dabar ir šlamščiu pomidorus. Aš tai dar dėjau česnako, ai dėl visa pikta. Koncervų iki šiol beveik nevalgėm, kažkaip nesinorėjo, dabar tik jų sezoną atidarėm. Čia, matyt, todėl, kad žiema jau atėjo  lotuliukas.gif
Ačiū, ate42  mirksiukas.gif

Skanaus visoms. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 01 14, 11:09)
nu merginos išverskit:

Papildyta:

na taip rekomenduojama sėti sėklomis tą dieną, jei gerai suprantu smile.gif
Atsakyti
Šiandien skambinau į Vilniaus Scheteling, Marfos sėkų bus, bet tik didmeniniais kiekiais, pokelis po 250 sėklų verysad.gif .
Atsakyti
Sveika naujai atgimusi smile.gif 4u.gif Jei tik yra noras su mumis kudakuoti, prašom dėt savo kortas ir pritūpt šalia ant laktos - vietos tikrai visoms užteks wink.gif
[/quote]

Neduoda dar foto prisegt kaip naujokei tai pabandysiu trumpai apie pernykštį derlių rolleyes.gif Šiltnamis nedidelis labai tai kažin ko nepriauginsi ant įvairovės, bet po kelis daigus turėjau Raiskoje nasloždenija(ačiū Irid už sėklytes 4u.gif ),Ola Polka, S.Marzano, Marmande, Cherry Roma, Raudonkepuraitė ir Delfinai rolleyes.gif Ai, Betaluxų porelė dar buvo ankstyvam. O šiemet kai ką paliksiu ir dar papildau 33 Bogatyria, Black cherry, Marglobe, Paul Robeson, Valencia ir paprasčiausių Lauko pomedorų sėklyčių paėmiau ax.gif Žemelė niekada niekuom netręšta pas mani tik mulčiuojama, tai su derlingumu visko būna, bet užtenka ir malonumo ir paragauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina* @ 2014 01 14, 10:25)
Šiandien skambinau į Vilniaus Scheteling,  Marfos sėkų bus, bet tik didmeniniais kiekiais, pokelis po 250 sėklų verysad.gif .

Ot, tai beda bigsmile.gif Susitinka pomidorienes vilniaus kur kavineje isgerti kavos, paplepeti, su tuo pokeliu marfos ir issidalina sau ramiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliii @ 2014 01 14, 10:23)
na taip rekomenduojama sėti sėklomis tą dieną, jei gerai suprantu smile.gif

Kažkada kažkur perskaičiau kad kas virš žemės duoda derlių sėti dvi dienas prieš pilnatį, kas "apačioje" ir lapinės- dvi dienas prieš jaunatį, tokios taisyklės laikausi nes labai paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 01 14, 11:40)
Neduoda dar foto prisegt kaip naujokei ..

Neerzink, nes dar mirsim iš smalsumo smile.gif Dėk tas fotkes per čia http://shot.qip.ru/?from=forum užkrovusi kopink antrą eilutę. Tikiuosi ir naujokams per čia leidžia fotkėm pasigirt unsure.gif
Atsakyti