Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2014 01 13, 22:49)
Taika,a,drauge?

per amžius friends.gif

Atsakyti
Laba diena, parduotuve Seklele tai čia maisto institute randasi, nes prie Sauletekio bent šnd tai uždarytas tas kioskas..Ar maišau čia kažką???
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2014 01 14, 11:28)
Laba diena, parduotuve Seklele tai čia maisto institute randasi, nes prie Sauletekio bent šnd tai uždarytas tas kioskas..Ar maišau čia kažką???

taip, Maisto institute Sėklelė
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 14, 11:29)
taip, Maisto institute Sėklelė

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 14, 07:38)
jei jau tokioj zakalūšėj kaip Alytus yra Marfų, tai Kaune tikrai atsiras smile.gif

user posted image...Kaip user posted image nu žinai...user posted image.Nu,daleiskim...zero zero user posted image.
QUOTE(Paladė @ 2014 01 14, 11:19)
Avijacija, einam į sėjos kalendorių temą, išduosiu tau savo protingus šaltinius, nes kai kurios pomidorienės tuoj žaibais pradės svaidytis, jei plėsiuos čia smile.gif

Ai,rašykit tas savo dienas čia,vis tiek bus kas antram puslapy krūva klausiančių :tai kada geriausiai sėti pomidorus?user posted image...
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 14, 11:41)
Ot, tai beda  bigsmile.gif  Susitinka pomidorienes vilniaus kur kavineje isgerti kavos, paplepeti, su tuo pokeliu marfos ir issidalina sau ramiai  thumbup.gif

Nu,rimtai.Kas tas yr 250 sėklų ?
Mergės,jei dar kuriai reikia tų Marfų,rašykit,nes už kokios val.važiuosiu pirkt ir paskui nelakstysiu dėl vieno pokelio user posted image.Visoms užsakiusioms parašysiu į AŽ ir siūsiu registruotu paštu,bo nenoriu,kad kuri negavusi mane aferzmu apkaltintų.Jei man tokius kiekius reiks atpirkinėt iš savo kišenės,tai mano būsimas derlius bus baisiai nuostolingas...
Atsakyti
Rytoj senukuose vel 30 proc daugeliui prekiu. O be to, pas ka yra Moki-vezi, tai lankstinuka bevartydama pastebejau 30 proc nuolaida daigykloms ir durpinems tabletems 4u.gif Dar achemos durpiu substratas daigams 80 litru 12.49 lt.
Atsakyti
Cia turbut reiketu i kita tema rasyt, bet liecia ir pomidorus, tai pasibedavosiu.

Mano siltnamyje yra sliuzu invazija. Jau ko as tik ten nedariau, jokia chemija ju neveikia. Vasara atsinesiau 4 varles is misko (nepatikesit, bet visam sklype per tiek metu nei vienos varles nemaciau)! Bet jos kazkur dingo, arba pakrate kojas, arba pasislepe.

Sliuzu kiekis ten turi buti nenusakomas, nes vien rudeni tvarkydama siltnamyje nurinkau ir sutraiskiau geras dvi saujas. O kiek dar bus gasliai pasidaugine?

Ar verta degti saske pavasari? Ar kazkaip toliau kovot su jais? Rankiniu budu nelabai tinka, nes tie parazitai sunkiai matomi ant zemes. Uzpernai jie man nuvalge tik paprikas, o pernai jau pradejo ir pomidorus bei ilgavaisius agurkus skanaut.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 14:30)
Cia turbut reiketu i kita tema rasyt, bet liecia ir pomidorus, tai pasibedavosiu.

Mano siltnamyje yra sliuzu invazija. Jau ko as tik ten nedariau, jokia chemija ju neveikia. Vasara atsinesiau 4 varles is misko (nepatikesit, bet visam sklype per tiek metu nei vienos varles nemaciau)! Bet jos kazkur dingo, arba pakrate kojas, arba pasislepe.

Sliuzu kiekis ten turi buti nenusakomas, nes vien rudeni tvarkydama siltnamyje nurinkau ir sutraiskiau geras dvi saujas. O kiek dar bus gasliai pasidaugine?

Ar verta degti saske pavasari? Ar kazkaip toliau kovot su jais? Rankiniu budu nelabai tinka, nes tie parazitai sunkiai matomi ant zemes. Uzpernai jie man nuvalge tik paprikas, o pernai jau pradejo ir pomidorus bei ilgavaisius agurkus skanaut.

per daug idealiai sutvarkytas sklypas,del to neturi nei varles nei rupuzes kur sleptis. ax.gif saskes pernai deginau ir siemet deginsiu,man jos pasitvirtino,nors daugelis cia gaili gyvuneliu.as zeme siltnamy benz.kultivatorium idirbu[manau,kad gyviai vien nuo garso issilaksto] ir dar ta pacia diena apseju garstyciom irsaske uzdegu pabaigoj ax.gif mamces, musu ZS OLA POLKOS po 60cnt.lipdukas uzdetas su seklos garantija iki 2014.07[uzdetas ant senos datos 213.07.,idomu ,kaip su daigumu g.gif ]kokoso plausas siandien po 5 litus.pernai su akcija mokejau po 6.5lt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 14 sausio 2014 - 14:27
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 14, 14:15)
per daug idealiai sutvarkytas sklypas,del to neturi nei varles nei rupuzes kur sleptis. ax.gif saskes pernai deginau ir siemet deginsiu,man  jos pasitvirtino,nors daugelis  cia gaili gyvuneliu.as zeme siltnamy benz.kultivatorium idirbu[manau,kad gyviai vien nuo garso issilaksto] ir dar ta pacia diena apseju garstyciom irsaske uzdegu pabaigoj ax.gif      mamces, musu ZS OLA POLKOS po 60cnt.lipdukas uzdetas su seklos garantija iki 2014.07[uzdetas ant senos datos 213.07.,idomu ,kaip su daigumu g.gif ]kokoso plausas siandien po 5 litus.pernai su akcija mokejau po 6.5lt. ax.gif

Nu kad nepasakyciau, jog idealiai sutvarkyta, mes ten jau kelinti metai rausiam (kaimynai turbut galvoja, kad aukso ieskom) biggrin.gif, tai tvarkos kaip tik sakyciau nulis. Pas kitus kaimynus negyvenama, sabakstynas, irgi nei vieno varlioko. O pas tevus, kur ideali pievute ir gelynelis - varlinykas. Man paciai labai keista. Bet tfu tfu tfu - uodu irgi nelabai g.gif

O garstycias is rudens sejat ar pavasari? As kazkaip siemet nesugalvojau.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 14, 15:22)
Nu kad nepasakyciau, jog idealiai sutvarkyta, mes ten jau kelinti metai rausiam (kaimynai turbut galvoja, kad aukso ieskom) biggrin.gif, tai tvarkos kaip tik sakyciau nulis. Pas kitus kaimynus negyvenama, sabakstynas, irgi nei vieno varlioko. O pas tevus, kur ideali pievute ir gelynelis - varlinykas. Man paciai labai keista. Bet tfu tfu tfu - uodu irgi nelabai  g.gif

O garstycias is rudens sejat ar pavasari? As kazkaip siemet nesugalvojau.

sejau pavasry.ir siemet taip darysiu-nors sitas siltnamis dabar bus skirtas agurkams ir keliems melionams ax.gif pmidorai turetu augt naujame 60m2 siltnamy,tikiuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 14, 11:18)
Aha, rekomenduoja seti seklomis  4u.gif
Pomidorams irgi nebloga diena isrinkta  bigsmile.gif

As tai suprantu kitaip, seti del seklu, seklojams - na semena.
o jaigu seti seklomis butu sejat semenami. , gal ir neteisi g.gif
Kieno gimtoji kalba rusu atsiliepkit , auu!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 14, 15:15)
mamces, musu ZS OLA POLKOS po 60cnt.lipdukas uzdetas su seklos garantija iki 2014.07[uzdetas ant senos datos 213.07.,idomu ,kaip su daigumu g.gif ]kokoso plausas siandien po 5 litus.pernai su akcija mokejau po 6.5lt. ax.gif

Geras tas daigumas bus ir šiais metais, ir kitais, ir dar po trijų metų. Pirk drąsiai. Aš Olas Polkas sėjau 6 metų senumo sėklas ir normaliai sudygo.
Atsakyti