Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 11, 21:30)
Vyrui atrodo,kad gana. As gal beveik pritarciau irgi.

Tai,jei pritartum,reiškia gana biggrin.gif Man tai ne tiek dėl pomidorų dar vieno reikia,kiek dėl kitokių pramogų:melionų,nes lauke anikaip nesigauna,baklažanų,kurie nu nemezga pas mane jokiam tuneliuky normaliai...
QUOTE(jura64 @ 2014 01 11, 22:44)
vyrams galima pasakyti kad pakaitintas pomidoras (labiausiai juodas)labai padeda vyrams nuo prostatos bėdu 4u.gif Gal labiau jie pomidoru nores smile.gif

Ačiū dievui,bet maniškiui nieko burt nereikia,pomidorus pilna burna varo.Ir kitas daržoves taipogi.Pirmus metus dar paburbėdavo dėl tų mano sėklų manijos ir atsiradusios meilės daržininkystei,bet protingai su tuo susitaikė,nes kam sukt galvą, jei nieko negali pakeist...
Atsakyti
Matuke, akis uz aki taip sakant biggrin.gif galiu pasiust kelias sekliukes situ jabloku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 11, 23:27)
Tai,jei pritartum,reiškia gana  biggrin.gif Man tai ne tiek dėl pomidorų dar vieno reikia,kiek dėl kitokių pramogų:melionų,nes lauke anikaip nesigauna,baklažanų,kurie nu nemezga pas mane jokiam tuneliuky normaliai...

Ačiū dievui,bet maniškiui nieko burt nereikia,pomidorus pilna burna varo.Ir kitas daržoves taipogi.Pirmus metus dar paburbėdavo dėl tų mano sėklų manijos ir atsiradusios meilės daržininkystei,bet protingai su tuo susitaikė,nes kam sukt galvą, jei nieko negali pakeist...

pasisekė jums su vyrais biggrin.gif , maniškis tai netrukdo man eksperimentuoti, tik liepta prie jo nelįsti ir dirbti neliepti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , o pati gali daryt ką nori, nes jis statybom užsiėmęs, o daržas jam schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ; tik valgyt tai labai mėgėjas biggrin.gif Gerai, kad tevukas dar yra, tai su tuo dar kokį eksperimentą padarom, ale jau senų pažiūrų žmogelis, tai sunkiai prie naujovių pratinasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Ditute: 11 sausio 2014 - 23:41
Labas vakaras 4u.gif

Skaičiau, skaičiau, ir aš užsimaniau Izumrudnoje jabloko, gal kas norėtų keistis? Galiu pasiūlyti:

Sinij (Loretos sodų)

Malachitovaja škatulka juodai raudoni (Loretos sodų)

Wapsipinicon Peach

Omar Lebanese XXL

White Queen

Amish Gold

Andenhorn

Paskutiniai penki dar nebandyti, būtų smagu su kažkuo pasidalinti patirtim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 11, 22:34)
Merginos aciu, visos kam siunciau siandien gavot, dziugu kad visi laiskuciai pasieke mylincias pomidorienes  biggrin.gif
Kas negavot atsiprasau, nes ir taip isiunciu daugiau nei zadejau

Ačiū, Matuke, už laiškutį su sėklomis. Grįžau iš svečių, o čia šast, dar Kalėdos nesibaigę mirksiukas.gif aciuks.gif
na niekad nelaimiu jokioj loterijoj, tai dabar ir nebelošiu. Mąstau, kad tą milijoną greičiau užsidirbsiu, nei išlošiu lotuliukas.gif O čia va kokia sėkmė aplankė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 12 sausio 2014 - 01:45
QUOTE(Kulke @ 2014 01 11, 20:41)
Ir as prisidesiu prie gelbejimo operacijos, jei besileidziancia saule gestanciame danguje uzdengs Hugo pomidoras  wub.gif

Kažin ar uždengs saulę g.gif saulė apvali, o Hugo pomidoras konuso formos biggrin.gif bet jei šalia pomidoro bus įdarytas karpis, jautienos kumpelis, rūkyta šoninė, tai taip ir visą horizontą galima paslėpt lotuliukas.gif
Aš vis peržiūriu savo sąrašiuką, nu netelpa Hugo nei skersas, nei išilgas unsure.gif bet jei didvyriškai į kitus metus "stumtelčiau" vieną kokią veislę.. g.gif

Jura64, būk gera, pasakyk kokios spalvos buvo Hugo, ryškiai raudonas, kad net akis skaudėtų, tamsus raudonas, ar truputį koks nors į ružavumą, ar į avietinę spalvą?.. nes ten kas ant pakelio parodyta, tai ne visada tikrovę atitinka.
Ai, dar pasakyk ir koks krūmo aukštis buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 sausio 2014 - 07:50
Tusiu Ailsa Craig praimta pakiuka, nu at pakiuko kooookios kasos, pas mane tokiu nebuvo schmoll.gif gal kas nori paeksperimentuot biggrin.gif
QUOTE(matuke @ 2014 01 11, 21:20)
Noriu Izumrudno Jabloko  pomidorai2.gif

Pas mane lyg ir buvo uzsilike kelios seklutes g.gif as vis tiek nesesiu ax.gif va radau 4 seklutes, viena kazkokia juoda g.gif ir samocvet izumrudnyj 3 turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 12 sausio 2014 - 08:22
Aš irgi noriu paprašyt to žaliuko Jabloko kelių sėklyčių blush2.gif 4u.gif Gal kas galit pasidalint 4u.gif ? Savo rinktų nedrįstu šiemet dar siūlyt, nes pirmą kart rinkau, tai nežinau, ar teisingai viskas atlikta ir ar dygs normaliai blush2.gif
Bet jei kas nebijot, tai galiu pasiūlyti Medovy spas, Black Russian, O lia lia, Russian Rose. Taip pat esu gavus dovanų pernai, bet nesodinsiu šiemet, tai galiu perleist: čio čio san, syberian superior.
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2014 01 11, 22:44)
vyrams galima pasakyti kad pakaitintas pomidoras (labiausiai juodas)labai padeda vyrams nuo prostatos bėdu 4u.gif Gal labiau jie pomidoru nores smile.gif

o uzsigeriant pomidoru sultimis ,degtinele maziau per smegenis tauksteli ax.gif isbandyta ant 4 vyru.amzius nuo 32 iki 62 metu.tik jokio kito uzsigerimo nereik duot.ant saves nebandziau,nes ziauriai nemegstu as jos.man vynuko ar namines uzpiltines ax.gif
Papildyta:
QUOTE(2Ditute @ 2014 01 12, 00:40)
pasisekė jums su vyrais biggrin.gif , maniškis tai netrukdo man eksperimentuoti, tik liepta prie jo nelįsti ir dirbti neliepti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , o pati gali daryt ką nori, nes jis statybom užsiėmęs, o daržas jam  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ; tik valgyt tai labai mėgėjas biggrin.gif  Gerai, kad tevukas dar yra, tai su tuo dar kokį eksperimentą padarom, ale jau senų pažiūrų žmogelis, tai sunkiai prie naujovių pratinasi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o tai ko jau tau nepasiseke, g.gif svarbu ,kad leidzia uzsiimt malonia veikla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 01 12, 09:14)
Aš irgi noriu paprašyt to žaliuko Jabloko kelių sėklyčių blush2.gif  4u.gif Gal kas galit pasidalint 4u.gif ? Savo rinktų nedrįstu šiemet dar siūlyt, nes pirmą kart rinkau, tai nežinau, ar teisingai viskas atlikta ir ar dygs normaliai blush2.gif
Bet jei kas nebijot, tai galiu pasiūlyti Medovy spas, Black Russian, O lia lia, Russian Rose. Taip pat esu gavus dovanų pernai, bet nesodinsiu šiemet, tai galiu perleist: čio čio san, syberian superior.

Matuke ima samocvieta, tai jums galiu jabloka atiduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 01 12, 09:14)
Gal kas galit pasidalint 4u.gif ?

Galiu atvežti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 12, 09:59)
Galiu atvežti  4u.gif

Vajej, čia jau per didelė prabanga būtų ax.gif Pati galiu pabandyt atvažiuot ten kur tau patogu 4u.gif
Atsakyti