Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2014 01 12, 12:51)
Gal kas nors galėtų man išversti lietuviškai šitą sakinuką?.. unsure.gif

nesikandžiokit, manrods ten turėjo būti g.gif

Hmm, Monroe, Delfin, Corazon, Lemon Boy - hibridai, ale skanūs. Kažkaip aš tokių pamokų nelabai suprantu. Corazon nors ir hibridas, bet labai jau greitas apsirgti. Tarsi visi hibridai yra storaskūriai, labiau tinkami laikymui, transportavimui. Nugis, kad ne visi.

Alekto, kaip patogiau, susirašysim až bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 12, 13:33)
Sėklų parduotuvėse Marfų kažkodėl nėra, užsisakėm Schetelig'e Kaune (jei atvirai, aš nesupratau kodėl reikia užsisakyti), pakuotėje 100 sėklų. Paklausiau ar dalins patys po mažiau, sakė, gal ne. Čia tų Marfų poreikis nemažas, bandykite rinkti ir dalintis antrą 100 sėklų pakuotę, manau, bus sočiai norinčių (aš dalinti 200 tai nenoriu)

as is Pasvalio, tai man problematiska su tuo uzsakymu, atsiemimu Kaune blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 12, 13:21)
Aš asmeniškai tai sunkiai įsivaizduoju savo šiltnamį be hibrido. Man jis reikalingas.

Gal pasidalintumėt kokius hibridus renkatės +/-? bigsmile.gif
Dėkui už atsakumus iš aksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 12 sausio 2014 - 14:22
QUOTE(solo2 @ 2014 01 12, 13:57)
Gal pasidalintumėt kokius hibridus renkatės +/-? bigsmile.gif

Man labai pasiteisino Corazon, labai derlingas ir padažams, sriuboms nepakeičiamas, nes mėsingas, bet neturi storos skūros, ir šviežiam vartojimui skanus
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2014 01 12, 14:05)
Man labai pasiteisino Corazon, labai derlingas ir padažams, sriuboms nepakeičiamas, nes mėsingas, bet neturi storos skūros, ir šviežiam vartojimui skanus

Ne veltui čia N kartų kartojama - skoniui draugų nėra. Sutinku - Corazon tikrai labai derlingas, odelė irgi nėra nei kieta, nei stora, bet jau skonio schmoll.gif Va, marmalams tikrai pats tas, o valgyti jo pas mane niekas nenorėjo. "Paslėpdavau" aš jį dar salotose su grietine, įpjausčius pomidorų "su skoniu" tongue.gif

Ingaja, jei Schetelige bus tų Marfų jau padalinta po 10 sėklų netyčia, tai galėčiau jums persiųsti, bet dalinti antros pakuotės schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 12 sausio 2014 - 14:22
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 12, 13:38)
as is Pasvalio, tai man problematiska su tuo uzsakymu, atsiemimu Kaune  blush2.gif

Oi tu zuiki pomidorini,juk paštas dar Lietuvoj dirba smile.gif
Atsakyti
Sveikos,jei kuri apsiimtu dar dalinti Marfas,tai tada as stoju i eile 10 seklu.
Atsakyti
Jura64, būk gera, pasakyk kokios spalvos buvo Hugo, ryškiai raudonas, kad net akis skaudėtų, tamsus raudonas, ar truputį koks nors į ružavumą, ar į avietinę spalvą?.. nes ten kas ant pakelio parodyta, tai ne visada tikrovę atitinka.
Ai, dar pasakyk ir koks krūmo aukštis buvo 4u.gif
[/quote]

Sodriai raudonas i tamsesne ir nemažas pats pomidoras. Yra ka i ranka paimti smile.gif Krūmo aukščio neatsimenu tiksliai bet tikrai aukštas. Tikrai idomus pomidoras. Kai būna pailgi pomidorai tai jie būna lygūs, o šitas nelygus. Nežinau koks pokelis pas pačią bet ant mano tai sakyčiau atitiko.
Papildyta:
Gal kuri auginote Purple Russian Plum? Vertas dėmesio?
[/quote]

Auginau pernai, derlingas. Spalva tai murzina, sultingas, tik man rugšteles daugiau reiktų, bet kad naujam šiltnamyje jis augo be trašu tai nežinau, gal butu ir rugštesnis jei butu gaves sintetiniu trasu, va čia yra bet čia spalva ryškesne, pas mane buvo blankesne
g.gif http://www.pomidoras.eu/seklos.html
Atsakyti
Na ka, visgi antra siltnami turesiu blush2.gif Ateinancia savaite atves jau. lauksiu pavasario,kad susirinkt. Radau labai gera kaina viena paprastuti, bet kaip antram, tai liuks bus. Pagrindas cinkuotas karkasas, lankinis, su aliuminio profilio langu ir durimis. Beliks tik plevele aptraukti. Apie 30 kvadratu nusimato nauju smile.gif
Atsakyti
Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 12, 16:00)
Na ka, visgi antra siltnami turesiu  blush2.gif  Ateinancia savaite atves jau. lauksiu pavasario,kad susirinkt. Radau labai gera kaina viena paprastuti, bet kaip antram, tai liuks bus. Pagrindas cinkuotas karkasas, lankinis, su aliuminio profilio langu ir durimis. Beliks tik plevele aptraukti. Apie 30 kvadratu nusimato nauju  smile.gif

jei tai ne vienetinis, gal galit nuorodą parašyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 12, 16:53)
jei tai ne vienetinis, gal galit nuorodą parašyt ax.gif

deja, vienetinis 4u.gif
Atsakyti