QUOTE(Upas @ 2014 01 12, 20:06)
Tokie sakiniai gimsta, kai šalia stovi pusnuogė moteris ir sako eik valgyti nes atšals.
Tiesiog perspėjau, naujokus kad nepultu sodinti hibridu, į naujus šiltnamius. Jų šaknų sistema galinga, ir kitiems metams vargu ar paliks ką nors gero sekantiems metam . Po hibrido sodinant ne hibridus, didelė tikimybė kad nebus deriliaus, arba dėl medžiagų trūkumo labiau puls ligos.
Pasisakymai kad parduotuvėj kitokie "poidorai" nei savo užauginti. Parduotuvėse pagrinde prekiauja tik hibridais. Tiesiog keista, kai svaigsta dėl skonio įvairovės, o po to nusiperka tokį patį pomidorą ir pačios augina.
Tai tu dar vis moterį šaldai

?Kad vietoj derliaus
derilius gaunasi ?Aišku,ne mano reikalas

Na dėl tų pomidorų šaknų žemės išnaudojimo,tai net ir po nehibridų,jei niekuo žemės negerinsi,kasmet derlius bus vis mažesnis.Tam ir mulčiuoju,komposto sodindama pripilu duobėse...Ir tai,žiūrėk,tai to,tai ano elemento pritrūksta

...
O dėl hibrido pirktinio ir hibrido pačios išauginto tai man skirtumas yra.Mano šiltnaminis,nesvarbu, kad ir kietokas ar man nelabai skanus,bet vis tiek ir skonį,ir kvapą turi.Ir man jie koncervavimui net labai tinkami.Parduotuvinių net neperku,nes nei skanūs,nei kvepia...
O kodėl šiltnamis padalintas taip įdomiai man cekava?Vienoj pusėj du takai,kitoj vienas?Kur čia šuo pakastas,a?Ir jei priešais duris dar pomidoras koks aukštesnis pasodinamas,taigi ventiliacija suprastėja