Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

QUOTE(snace @ 2014 02 07, 15:57)
Jos smulkas tai tikrai miniatiurinis, kaip knopkyte.. smile.gif veterinare apziurejusi sake kad jinai mazdaug 8 men, tai dabar nepilni metukai.. Matyt jin tokia ir bus mazute. Kailiukas jos dar toks pasiures ir palysus visa. bet manau atsistatys ir svoris ir kailiukas atsigaus  4u.gif gera mintis, reiks pasvert ja gryzus ant buitiniu svarstykliu, manau 5 kg tikrai nevirsys  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Tik nereik pergyvent dėl to svorio. Prisiminkit, kad mergeliotės visada būna smulkesnės (na išskyrus mano Knopkę). Plius ji dar nėra suaugusi. Kaip sakė viena teisėja parodoje - persai formuojasi iki 2 m amžiaus. Taip kad tik meilės, gero ir kokybiško maisto tereikia ir turėsite topinę gražuolę. Plius dar tai, kad sterilizuotos katės būna tokio solidesnio sudėjimo. wub.gif
O šiaip tai jūsų katukai FANTASTIŠKI. Dievinu juodulius wub.gif
Atsakyti
niu pagalliau nuvažiavom pas veterinarą, tai išrašė antibiotikų dešimčiai dienų. sakė, jei valgo, gerai jaučiasi, gal nelabai apsimoka rauti g.gif niu dar žiūrėsim, kaip atrodys po antibiotikų kurso...

labas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
svarbu nieko rimto
Atsakyti
sveikos merginos, susiduriau su beda,maja nebegalanda nagiuku i draskykle galanda i baldus i duris unsure.gif kaip ja vel pripratinti galast nagucius kur dera
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2014 02 17, 08:38)
sveikos merginos, susiduriau su beda,maja nebegalanda nagiuku i draskykle galanda i baldus i duris  unsure.gif kaip ja vel pripratinti galast nagucius kur dera

gal nebepatinka ta draskyklė, nebepatogi? g.gif

mes šiandien vėl buvom vet klinikoj, šįkart kitoje. Martinukas nuo vakar labai apatiškas buvo, nevalgė ir negėrė.. pasirodo turi temperatūros 39,5, tai suleido vaistukų, vitaminų sugirdė, grįžom namo - puolė valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 17 vasario 2014 - 13:07
Labas 4u.gif

Klausykit jei mano katinas pradzioje gyvenimo gaves vaistu nuo kirminu. na kaip ir priklauso. 5 men atkeliavo pas mane. Jam db 8,5. Kada reiktu profilaktiskai duot? Nes pries 3 sav atsirado sune is prieglaudos, ja paskiepijau, gavo vaistu nuo kirminu ir nuo blusu. Bet vis galvoju ar nereikejo katinui profilaktiskai nuo kirminu suduot ir nuo blusu? g.gif
Atsakyti
Moteros, kuku 4u.gif Kur dinge visos?

Tai negi nei viena neduodat savo kasarams nuo kirminu vaistu? Nu maniskis namie sedi, tai profilaktiskai reik karts nuo karto paduot? I metus, ar kas pusmeti? g.gif
Atsakyti
ne kas 3 men unsure.gif man rodos nuo tabletes priklausa gal
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2014 02 19, 09:15)
Moteros, kuku  4u.gif  Kur dinge visos?

Tai negi nei viena neduodat savo kasarams nuo kirminu vaistu? Nu maniskis namie sedi, tai profilaktiskai reik karts nuo karto paduot? I metus, ar kas pusmeti? g.gif

biggrin.gif

aš duodu dažniausiai dukart per metus, tabletę ar lašiukus. gal dėl šio atvejo su MamaI pasitart reiktų, nes kaip ir per anksti dar duoti būtų, bet kai tokia situacija ir šuniukas iš prieglaudos, tai gal vis dėl to reiktų suduoti? g.gif
Atsakyti
o gyvunaiu is prieglaudos nebuna nukirminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 02 19, 15:16)
o gyvunaiu is prieglaudos nebuna nukirminti?  g.gif

Buvo 1 kart nukirminta. to tikrai neuztenka. Parsivezem vakare, o kita diena tablete davem, po savaites dar 1. Ta pati vakara ismaudem, nes blusu turejo, prie katino neprileidau. Kita diena jau turejau vaistu rimtu nuo blusu. Seip ji ir neskiepyta buvo ir nesterilizuota.
Atsakyti
jaučiu, kad aš sulašinčiau ir katinukui nuo blusų ir nuo kirminų g.gif šiaip visur rašo, kad reikia 4kartus per metus suduoti nuo kirminų, bet kaži, ar kas nors taip daro, man kažkaip per žiauriai skamba biggrin.gif
Atsakyti