Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

Laba 4u.gif Kur visos prapuolę? g.gif
Norim prisitatyti

Voverė skraiduolė lotuliukas.gif

user posted image

Kas pasakė, kad persai tinginiai biggrin.gif Tokios dar neturėjau. Perspjovė ir ryžą lotuliukas.gif Man širdis dreba, kai matau jos akrobatinius triukus, kokiais šuoliais ji varo nuo aukštokos draskyklės ant lovos, nuo lovos ant spintelės. Atstumai palyginus su jos ūgiu, tikrai nemaži karsta.gif
O kiek kartu ji nuo draskyklės šoko ant ramiai sau einančio brolio (draskykles aukštis-man iki pažasties kažkur) Vargšas net sucypdavo iš netikėtumo lotuliukas.gif

Bet...kiek pasiutimo, tiek ir meilumo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 27 vasario 2014 - 13:47
ohoho, kokia aktyvuolė biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 02 27, 13:45)

Norim prisitatyti

Bet...kiek pasiutimo, tiek ir meilumo  wub.gif  wub.gif

Grazuole skraiduole 4u.gif Kiek jai menesiuku?

Vat kad maniskis tikras persas- tinginys tai faktas. 5 min per diena kamuoliuka paridena. Toliau guli ant sofos, arba stebi, kaip mano sune duodasi smile.gif Isitaiso kur ant kedes ir stebi. Pasveriau tai 9 men beveik 5 kg, tai kurgi netinges doh.gif Ant palanges, net neuzsoka, o dar sako kates megsta tupet ant palangiu. As jam kede salia padedu, tada uzsoka biggrin.gif
Atsakyti
o čia mano išdykėlis biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

sveria tik 4,6kg. daugiau nepriauga ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 27 vasario 2014 - 14:35
QUOTE(-Ieva- @ 2014 02 27, 14:33)
o čia mano išdykėlis biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif kokios fainos linksmos foto.

Dazniau galetu kas idet, o tau jau visai tema apmirus. doh.gif

Bet jusiskis tai didelis atrodo, manau maniskiui kas kaili nukirptu tai tikrai smulkesnis butu. Nors sveria sakau kazkur apie 5. Gal tiksliau kokius 4,7 kg. Tai gal irgi daugiau nebeaugs? Kazin jei db 9 men ar augs dar? Man tai super tokie dideli solidus katinai.
O jusiskio kaip neiprasta, kad akys zydros. Ar cia tokiam kailio atspalviui budinga zydros akys?
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2014 02 27, 14:44)
thumbup.gif kokios fainos linksmos foto.

Dazniau galetu kas idet, o tau jau visai tema apmirus.  doh.gif

Bet jusiskis tai didelis atrodo, manau maniskiui kas kaili nukirptu tai tikrai smulkesnis butu. Nors sveria sakau kazkur apie 5. Gal tiksliau kokius 4,7 kg. Tai gal irgi daugiau nebeaugs? Kazin jei db 9 men ar augs dar? Man tai super tokie dideli solidus katinai.
O jusiskio kaip neiprasta, kad akys zydros. Ar cia tokiam kailio atspalviui budinga zydros akys?

4u.gif
galėtų galėtų...

niu kūdena jis tikrai nėra biggrin.gif gal nuo tėvų priklauso, koks tas katinuks bus, dar mažas yra tas juoduliukas, tai turėtų dar aaaugt mirksiukas.gif

aha, būdinga. color point marginimas tik su žydrom (mėlynom) akim turi būt smile.gif (ir nesvarbu kokia veislė)
https://www.google.l... ...al&tbm=isch
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 27 vasario 2014 - 14:56
QUOTE(Fera82 @ 2014 02 27, 15:30)
Grazuole skraiduole 4u.gif Kiek jai menesiuku?

Ačiū 4u.gif
Jai 3,5 mėn. Mažas cepelinčikas, užtai labai baisiai atrodo, jos pasiskraidymai rolleyes.gif Ji kai varo, atrodo, kaip dės subyrės ir kojos doh.gif Kartais ir susimuša, pasilaižo pasilaižo greituoju būdu, ir vėl varo uodegytę iškėlus. Šiaip nekrečia nesąmonių, nedrąsko baldų, bet skraido, kaip reikalas biggrin.gif

Ievute,
nuostabūs katinai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 27 vasario 2014 - 15:03
Laba vakara, na mes jau laaaabai senai rodemes, tai ta proga...

user posted image

user posted image

mano mieliukas wub.gif wub.gif , svorio neparasysiu, nes 5 kg svarstykles jau nerodo biggrin.gif

visu katineliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkita's @ 2014 02 27, 20:46)
Laba vakara, na mes jau laaaabai senai rodemes, tai ta proga...

Vau thumbup.gif Va cia tai grozis, o jau dydis koks. Fantastika. 4u.gif
Atsakyti
išplaukę cepelinai:
user posted image
user posted image
user posted image

cepelinukas:
user posted image
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Na tiesiog visos pagrindinės kačių spalvos viename puslapyje biggrin.gif
Juoda, ryža ir juodaryža viename. biggrin.gif
Balta-spalvos nebuvimas, na ir coloriukas (apie juos nežinau beveik) blush2.gif

Katastrofa, kaip gražiai žiūrisi tavo ryži cepelinai du thumbup.gif Ko gero esi turtinga, nes sakoma, kad ryžas katinas pinigai į namus, trispalvė katytė - laimė biggrin.gif

Zayanas gražuolis wub.gif Kokią šūbą per žiemą užsiaugino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2014 02 27, 23:13)
išplaukę cepelinai:

Vau 4u.gif Va cia tai cepai, va cia tai garfildai. Kaip dvynukai thumbup.gif Ne nu kokie groziai smile.gif

Jus man pasakykit nu is kur pas jus tokie dideli ir grazus katinai uzauga. smile.gif Cia kas: genai, mityba, gyvenimo budas, kastravimas?

O jei rimtai, cia veisejos tuos standartus turetu zinoti. Kokio va svorio standartiskai gali but suages persu katinas? Na ir kada galima butu sakyt, kad jis nutukes ir nera tai sveika?
Na maniskis kastruotas, tai faktas kad dar tingesnis uz kitus, bet jaunas dar- 9 men. Arteja prie 5 kg.

Su veterinaru kalbejau, sake nesidziaugt jei svoris prades stipriai augti, nes tokiam kastruotam, virsvoris ir nutukimas gali labai stipriai atsiliept sveikatai. Tai va db perejom prie SPECIFIK maisto su lasisa. Tai ta labai su dideliu noru eda. Pagal ji sveikas suauges persu katinas neturetu svert daugiau kaip 6 kg.
Atsakyti