Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

Bandom registruotis smile.gif
Panelė Magija , trijų su puse mėnesio wub.gif pavyko akimirką sustabdyti smile.gif

user posted image

Atsakyti
Nai nai kokia gražuolė wub.gif wub.gif
Linkiu daug džiugių akimirkų kartu wub.gif wub.gif

Bet vardas...superinis flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 08 24, 18:40)

Linkiu daug džiugių akimirkų kartu  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif labai noriu ir tikiuosi, kad ilgai draugausim... daug daug metų smile.gif

Atsakyti
O kiek seip realiai persu-egzotu gyvenimo trukme. Nes kiek literatura raso, tai gerokai trumpesnis nei bendrai paemus vidutini kaciu amziu, g.gif Is savo patirties gal kas pasakys kiek ilgiausiai kates pas jus isgyveno. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2014 08 24, 19:02)
O kiek seip realiai persu-egzotu gyvenimo trukme.

Aš dabar daug skaitau apie juos, nes noriu kad nepridaryti klaidų ir viską teisingai padaryti kas nuo manęs priklauso . Tai skaitau pagrinde rusų, nes ten didelė šalis, tai daugiau augintojų, o tuo pačių ir patirties. Tai viena rašė, kad pas ją išgyveno 16 metų. O šiaip, kai skaičiau bendrai apie persų katinus, tai gyvenimo trukmė tik 12 metų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 08 24, 18:23)
Panelė Magija , trijų su puse mėnesio  wub.gif pavyko akimirką sustabdyti smile.gif

Buciukas i nosiuka. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2014 08 24, 19:31)
O šiaip, kai skaičiau bendrai apie persų katinus, tai gyvenimo trukmė tik 12 metų  verysad.gif

Manau kad vidutine gyvenimo trukme tikrai daugiau kaip 12 metu. Man viena moterys rase,turinti katina kuriam 22 metai. blink.gif Man atrodo ir kelios musu forumietes turi vyresniu nei 12 metu. g.gif
Atsakyti
Perdaviau bučiuką...dar ir nuo savęs dadėjau biggrin.gif

Atsakyti
Neseniai mačiau vienos žymios Rusijos veisėjos filmuką FB. Jos pati pirmoji persiukė veislyne šventė 20-metį bigsmile.gif
Ir dar kokia guvi ir žaisminga, mėsytę tik lapnojo thumbup.gif
Taigi, kaip sakoma sutartis su Dievuliu nesudaryta nei žmogui, nei gyvūnui. smile.gif Gyvens tiek, kiek lemta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 08 24, 17:23)
Panelė Magija , trijų su puse mėnesio  wub.gif pavyko akimirką sustabdyti smile.gif

Labai labai graži Magija wub.gif Puikiai pasirinkot, Vidam thumbup.gif
Atsakyti
kokie groziu groziai wub.gif

kaip gaila ligoniukes.kazkodel galvoju,kad vetas nelabai vykes ten pas jus g.gif

seniai besirodem,tai bent 1 foto ikelsiu savo princeses tarp princesiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2014 08 25, 23:05)

seniai besirodem,tai bent 1 foto ikelsiu savo princeses tarp princesiu biggrin.gif

Oi kokia paaugus katyte smile.gif Grazuole smile.gif
Atsakyti
Va mano miegalius. Subrendo ir toks tinginys tapo, kad tik kur pamiegot, padrybsot ir pagulet smile.gif Ziurint filmus per TV visada palaikys kompanija salia susiranges ir dar lauks, kad ausi pakasyciau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti