Įkraunama...
Įkraunama...

Persai ir Egzotai

Labas rytas 4u.gif
Kad lakstytų ir žaistų ant žemės, tai savaime suprantama, man gražu ir labai patinka biggrin.gif maniškės senės, lakstydavo ir žaisdavo.Bet jei kur užlipti reikėdavo, tai pasistodavo pažiūrėti ar yra vietos, tada užšokdavo. Bet šita kaip voverė...ant kampo ,nuo kampo šuolis apie metrą ant stalo, nuo stalo tolimas šuolis ant žemės, pasispardo su prakasais ir varo toliau lotuliukas.gif virtuvėje irgi be problemų visur jos pilna. Baisu kad kojos neišsisuktų, bet kaip tu ją sutūrėsi, juk nepririši.
Šiaip ji man labai patinka, jau tokia meili, kalba su manimi , kai pakalbini, myluojasi net per daug. Jau pamilau ją.
Nuo vakar lašinamės lašiukus į akis...Irina pasakė kokių nusipirkti, davė be recepto. Tai akytės nebuvo ryte nei sulipusios, nei labai aptraiškanojusios, ta viena dar mažesnė ir dar raudonos. Bet nėra ko norėti . Pirmiausiai sau įsilašinau, patikrinau ar negriaužia lotuliukas.gif žmonių vaistai tai galvoju nepakenks man.
Atsibosiu veisėjai, bet ką daryti, jei nesu susidūrusi su tokia liga g.gif Ateičiai žinosiu ir kitiems galėsiu patarti smile.gif viską susirašau...
Atsakyti
Taigis jai dabar pats smalsumas lotuliukas.gif O dar nauja aplinka. Žinot kiek visko reik apžiūrėt ir susipažint doh.gif Maniškiai kaip tarakonai visur laipioja, landžioja. Tik žiūrėk, kad kažkurio jau nėra doh.gif doh.gif doh.gif Tai į šiukšledėžės spintelę įlindo nepastebėtas ir nukeliavo po visų virtuvinių spintelių bloku (a tada rėkia, kad neranda išėjimo), tai į batų dėžę įsikabaroja ir užmiega pačiam tolimiausiam kamputyje. Protu suvoki, kad niekur iš namų išeit negali, o ieškai iki nuprotėjimo. Dabar pas mane visa šaldytuvo apačia apstatyta stiklainiais su žirneliais, nes Dixie atrado būdą kaip atlupt šaldytuvo apačią ir palyst po juo doh.gif O nuo spintelių ir palangių net nespėju nukeldinėt.
Atsakyti
Jetau kaip pažįstama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 08 29, 08:48)
Pirmiausiai sau įsilašinau, patikrinau ar negriaužia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 08 29, 08:11)
O Loyduko netekau pernai lapkritį  verysad.gif Jaunas buvo 5 metų tik unsure.gif Vėžiukas  unsure.gif

Vajei kaip gaila, tikrai tiek trumpai tegyveno verysad.gif atrodo supranti kad jie gyvi padarai ir serga ir supranti, kad gyvena daug trumpiau negu mes , bet labai sunku prarasti. Tokios jau mes esame gyvūnų mylėtojos. Tik guodi save, kad gerai gyveno, buvo mylimi, gydomi ir laimingi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kur Tajkos žadėtos nuotraukos g.gif g.gif
O aš šiandien jau geros nuotaikos, nors Magija penktą valandą nusprendė kad jau gana mums miegoti ir reikia keltis biggrin.gif Jau šiandien akytės vienodo dydžio ir kai lašinau lašiukus beveik neberaudoni baltymai ir tas patinimas atslūgo. Ir po nosyte sausa smile.gif bet dar kokią trejetą dienų palašinsiu...O jau buvau pradėjusi gailėtis, kad pasirinkau persiukę, o ne kokį brituką biggrin.gif(aišku veterinarės žodžiai laabai paveikė)
Adaptavosi pilnumoje, jau ir miega giliai ir garsai nebegazdina. Tik tie nukarpyti negeliai vistik nėra gerai, baisu kad neužsigautų ir nesusižeistų, nes nėra kuo prisilaikyti, nučiuožia net nuo minkšto kampo, o jei šoka įsibėgėjusi, tai čiuožia nuo bet kokio paviršiaus. Bet labai intensyviai galanda, tai greit atsiaugins.

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 08 30, 09:03)
Tik tie nukarpyti negeliai vistik nėra gerai, baisu kad neužsigautų ir nesusižeistų, nes nėra kuo prisilaikyti, nučiuožia net nuo minkšto kampo, o jei šoka įsibėgėjusi, tai čiuožia nuo bet kokio paviršiaus. Bet labai intensyviai galanda, tai greit atsiaugins.

Vidam,nagelius reikia karpyti butinai. Jei ju nekarpyti,augant jie uzsiriecia ir gali iaugti i leteneles oda. verysad.gif Tiek ant priekiniu leteneliu,tiek ant galiniu reikia nukirpti mazdaug karta i menesi.
Atsakyti
QUOTE(MamaI @ 2014 08 30, 12:19)
... Jei ju nekarpyti,augant jie uzsiriecia ir gali iaugti i leteneles oda.  verysad.gif

Reiks stebėti kaip jie augs...jei ką tai karpysiu smile.gif bet aš saviškėm nei karto nekarpiau ir tikrai per dešimt metų neužaugo nenormaliai ilgi ar užsirietę g.gif jos labai draskydavo į draskyklę ir rasdavau senų nagų išnarų, nudrožė ne vieną draskyklę. Magija irgi pakankamai dažnai galanda iš dušios biggrin.gif bet prižadu, jei tik matysiu kad kabinasi ar neteisingai auga, ar labai ilgi tai tikrai darysimės manikiurą nail.gif
Darbininkė privargo ir miega wub.gif nes kiek aš tvarkiausi, vaikštinėjau, tai ir ji neprigulė, juk reikia visur dalyvauti ,padėti, viską apuostinėti, pačiupinėt, visur įlįsti biggrin.gif bet draugė bando kandžioti laidus. Tai kur eina elektra sukėliau, sukabinau aukštai ( gerai kad pas mane senoviškai rozetės sudėtos aukštai), o kabeliai tai gal nenutrenks g.gif Pavargsim kelis mėnesius,kol pasikeis dantukai...būtų šuo parneščiau kokį pagalį pagraužti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mes turim tokia kaip ir problemą ,net nežinau kaip pavadinti. Magija nemoka kakoti g.gif Ji daro atsisėdusi, tai viskas prilimpa prie užpakalio. Gerai kad daro ryte ir vakare, tai tokiu laiku visada namuose būnu, tai išgirdusi grunto rausimą nueinu ir laukiu, paimu ir nupurtau. O vakar minkščiau padarė, tai gavosi blynas prie užpakalio prilipęs , kol nuploviau doh.gif o jai patinka plautis, murkia sau patenkinta... apkirpau plaukus bet vistiek juk plaukuota. Baisu pagalvoti, jei nebūčiau namuose, visi namai būtų šūdini. Ar išaugs ir pati išmoks ar reikia mokinti, nors neturiu supratimo kaip ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 31 rugpjūčio 2014 - 08:59
QUOTE(Vidam @ 2014 08 31, 09:58)
Labas rytas  4u.gif
Mes turim tokia kaip ir problemą ,net nežinau kaip pavadinti. Magija nemoka kakoti  g.gif  Ji daro atsisėdusi, tai viskas prilimpa prie užpakalio. Gerai kad daro ryte ir vakare, tai tokiu laiku visada namuose būnu, tai išgirdusi grunto rausimą nueinu ir laukiu, paimu ir nupurtau. O vakar minkščiau padarė, tai gavosi blynas prie užpakalio prilipęs , kol nuploviau  doh.gif o jai patinka plautis, murkia sau patenkinta... apkirpau plaukus bet vistiek juk plaukuota. Baisu pagalvoti, jei nebūčiau namuose, visi namai būtų šūdini. Ar išaugs ir pati išmoks ar reikia mokinti, nors neturiu supratimo kaip ?

Labas rytas.
Kuo maitinate Magija ? Gal davete jai kokio naujo maistelio,konservu,jogurto ? g.gif Nei karto neploviau jai uzpakaliuko del prilipusiu kakuciu. Ejo i tualeta visada tvarkingai.
Atsakyti
sveikos , laila labai grazus katukai, Vidam sveikit greiciau unsure.gif vakar mums amputavo ausyte, ryt jai viskas gerai parsivesiu namo, taip iznokit bijau, kad neislistu dar kas cray.gif
Atsakyti
Mūsų kasdienybė....

Pieno baras cool.gif
user posted image

Išbandom naujus guoliukus
user posted image

Kačiuko išklotinė lotuliukas.gif
user posted image

Pikts senolis
user posted image

Suraskit porą mirksiukas.gif
user posted image