QUOTE(Vidam @ 2014 08 29, 00:22)
Oi man labai patinka žiūrėti nuotraukas
Katinėlis tai liūdnas atrodo, o kodėl jis iškeliavo į vaivorykštės šalį? ar sirgo ar paseno ? Ar seniai su juo atsisveikinai? Man irgi trūksta mano mergyčių...labai, tik tiek kad mažiau galvoju, nes namai jau netušti, jau kažkas bimbinėja šalia
Kaip smagu mažieisems grūstis kartu

mano Magijai liūdna vienai, šiandien dar pripirkau žaislų, bet pažaidžia palaksto , parėkia vaikščiodama po namus. Man draugė nori įpiršti katinuką iš kaimo nes nėra kur dėti. Kadangi man su Magija nepasisekė, negavau ramios žeme vaikščiojančios, vis tiek skraido kaip voverė, tai galėčiau ir antrą tokį laikyti, gal nenugriautų namų, Tik va baisoka, kad nebūtų kaip su maniškėmis, kad viena buvo lyderė, o mažesnioji buvo skriaudžiama visus aštuonis metus. Man gražu kai miega dviese apsikabinę kad jau ir dideli
Na dabar jau Tajkos eilė savo chebrą traukti į dienos šviesą
Labas rytas
Apie persų ir egzotų panašumus atsakė Tajka, nesikartosiu.
Taip, mano Greisė ir Glorija egzotės, nors jų mamytė persė
Ir dabartiniai mažiai tikri broliai, tos pačios vados, vienas ilgaplaukis kitas trumpaplaukis
O Loyduko netekau pernai lapkritį

Jaunas buvo 5 metų tik

Vėžiukas

Labai jo pasiilgau. Kartais kalbėdama apie Imperatorių sakau Loydas
Greisė ir Glorija - Loydo dukros
O nuotraukoje jis ne liūdnas, o nepatenkintas, nes atlėkus su fotiku nutraukiau miegą

Čia senoka foto
Vidam, tik džiaukis tomis akimirkomis, kai mažoji dūksta, žaidžia, išdykauja. Jos labai trumpos. Suaugs-surimtės